![]() |
Re: Various !
bah aici nu sunt comentarii lucrari shi pui 10 lucrari de acelasi fel....ya mai pune tu man shi invata phototshop shi dupa ce ajungi shi tu un talent pune cate 10 mashini...
|
adik????????????//.......................bah da pun kt mashini vreau yo nah.........am pus 10 mashini?
nu cred..................in fine....bine k stii tu sa tunezi bine |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Bey no limits design bag mana in foc ca n-ai mai mult de 14 ani...vorbesti cam de sus ai grija |
Quote:
|
3 Attachment(s)
eu n-am vrut sa deranjez pe nimeni baietzi da park aici puteam sa pun mashini k sa le vada shi altzii nu?:sad: ...........dak sau schimbat regulile anuntzatzi-ma shi pe mine:sad: ................shi nu stiam k exista o limta pentru numarul de mashini pe care avem voie sa il postam:sad: ................shi nu vorbesc nimanui de sus atata timp cat sunt constient k mai am mult de invatzat:sad: shi app am 16ani nu 14:D .............shi dak nu va deranjeaza am mai facut o mashina la care n-am pus de la alta mashina decat jantele:D...sper sa va placa cat de cat...........shi poate intr-un final o sa ne intzelegem:D
|
haideti ma sa il incurajam
gabi incearca mai din greu.Toti am plecat de acolo de unde esti tu acum (e valabil pt toti care vor sa invete ) si noi mai awem de invatat.... a lot haideti ma sa il incurajam pe gaby Vă mulţumesc tuturor ! La mine e mai problematic cu timpul, dar atunci când găsesc o fereastră, ma joc (pentru că deocamdată asta fac, mă familiarizez cu Photshopu'). PS: e vreo problemă dacă am intrat direc in CS 8 ? E prea greu ? Trebuia să încep cu ceva mai easy ? welcome Gabi e indiferent cu care incepi ...............................tu ai fost incurajat gaby da la mine nik nu itzi convine:( |
Vad ca-ti place sa cauti :lol: Uita-te la mesajele pe care le scriam eu acum un an si jumatate si uita-te la ce scrii tu acum. Uita-te la pretentiile pe care le ai tu si gandeste-te daca e normal.
Hai ca deja devii nesimtit ! |
care imi da shi mie o foto cu un skyline stock k eu nu am gasit
|
Adiooooooo !!! O sa ne fie dor de tine ! :cry2:
:lol: |
s-a mai dus unu...
NightDevil lasa ca te obisnuiesti tu in timp :) |
un trabi mai special
2 Attachment(s)
salut ! am revenit si eu dupa o pauza cam mare cei drept baietzi astept critici , si sfaturi daca se poate si sper ca nu supar pe nimeni reaparand bafta la toti !
|
2 Attachment(s)
nu mai zic nimik k sa nu vb de sus lui cristi shi nu vreau sa fiu stresant shi sa mai primesc ban ink o sapt asah k doar postez asta
|
trabantzelu`
4 Attachment(s)
am facut shi eu trabantu` ala........da dak stateam mai mult de juma de ora la el poate ieshea ceva mai ok....:(...asta e.....tzi-a ieshit mult mai bine ice man...bravo:D .....am pus totushi shi ceva serios.....un opc....hope you like it:???:
|
frate eu iti recomand sa postezi la "comentarii lucrari" o perioada sa t ami perfectionezi si sa nu ami umpli topicu lasta degeaba. bafta
|
3 Attachment(s)
New Dacia Logan VAN Generation:)
|
misto a doua :lol: ... dar totusi se vd k e mcv-ul ;)
|
2 Attachment(s)
un mic vt,facut in aproape 2 ore..
Attachment 207257 Attachment 207258 astept pareri,e primul lucru de genul asta care il fac. |
imi place mult de tot cum a iesit bestia aia mik a lui yackone
|
manson cred k ai gresit topicul :p
|
ace, cred ca se referea la bestia de la pag 136
|
Quote:
apropo Yackone firai al naibii la ce iti merge capu :twisted: :twisted: taree nuami ca janta spate difera de fata...dar tot 69 ai pus pe ea ....ce ai tu cu nr asta mai Yackone :twisted: dragsterrr |
ba mam uitat, dar totusi ... km intarziata reactia :lol:
|
69...e 70-1...sunt si copii pe aici;)
|
2 Attachment(s)
............. |
2 Attachment(s)
Dupa o pauza mai lunga am facut si eu ceva:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Pun si eu la expozitie laboo meu:twisted:
|
mijto lamboul ........mi-am facut shi yo semnatiura
|
2 Attachment(s)
logan van:D
|
5 Attachment(s)
..............
|
pe langa faptul ca cel putin prima masina arata zici ca ai facut-o cu paint... nu inteleg de ce te grabesti frate....ia-o mai incet...fa selectiile klumea ca nu esti presat de timp.....sau daca esti...ori lasa-te de vt...ori fa in timpul in care faci tu 3-4 masini dinastea..fa una singura dar buna.....dupa cum au mai zis si altii...conteaza calitatea nu cantitatea.....
|
exercitiu de vt pt baiatu cu oltcitu si cu dacia....ia dacia aia si indreapta-i toate elementele sa vina ca din fabrica si coboara-i suspensia pt inceput...eventual un geam negru.....zic eu ca ara arata mult mai bine dacia aia decat ce ai facut tu acolo
bafta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ma nu ma prea stiu da incerc sa invatz....:D
|
3 Attachment(s)
salutaree!!!....sunt si eu nou pe forum si as dorii sa stiu parelile voastre despre cateva proiecte de vt facute de mine:rolleyes2 . SLK-ul a fost printre primele mele mashini modificate, dupa care a urmat nissan-ul si dacia logan:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
o sa incerc sa postez si io cateva........ultimele mele lucrari (3 zile)
|
2 Attachment(s)
Printre alte avioane aici .. pun si eu avionu meu .. :D Astra Bertone
|
2 Attachment(s)
Audi S5 "decapitat" :lol: ; chiar si V10 si LSD :lol:
|
2 Attachment(s)
S.C. ozn S.R.L. :lol: