![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
eu nu odat am spus sa terminam cu fazele astea... dar asta e... |
Mah .. degeaba va tot rugati sa se termine si nush ce ... ptr ca nu se va termina, eventual nu se va mai 'arata' la suprafata, dar comunitatea va sta pe un butoi de pulbere permanent .. .gata sa explodeze .. asa ca dati-va toti pe fata .. spuneti ce va doare si apoi macar se rezolva situatia ... dar altfel .. eu cred ca va fi mereu aceasta 'tensiune' :)
|
Mai Pietroi Nemteni :)) propun sa faceti un thread nou intitulat "hai sa ne certam AICI" si sa lasati cafeneaua pentru discutii generale...vam salutat cu respect PE TOTI!!!
|
Buna ideea .. "Loc de dat cu capu" :lol:
|
Quote:
eu am zis tot c am avut d zis... si cu ultimu post am incheiat ;) dai si u maine p la intalnire sa ne cun si noi? |
|
imi place cum arata :)
|
Mai naspa de atat nush daca se putea :)
|
da ce nu-ti place la ea ?:)
|
Intrebarea e ce imi place la ea? Arata ca o nava spatiala ... naspa!
|
interesanta..desi nu cred k se va produce asa cva curand... :)
|
Exista persoane care doresc o evolutie in materie de club de tuning si tuning in general.Evolutia o faci prin introducerea masinilor din ce in ce mai evoluate,performanta,styling,etc.Nu poti sa stai cu vesnica Dacie si alte masini una mai proasta ca alta.UN TUNING ADEVARAT SI DE CALITATE SE MASOARA SI IN CANTITATEA DE BANI PE CARE O BAGI IN MASINA,,nu poti sa ai un tuning de calitate cu bani putini.Cine nu poate tine pasul nu trebuie sa comenteze nimic...sa taca,sa priveasca,poti sa fii un foarte bun simpatizant al tuningului....
Aici toti avem dreptul la o replica indiferent ca stim ce vorbim sau nu... Exista persoane care nu au facut nici un sfert din ce au realizat altii in tuningul nemtean Si nu uitati.....noi am pus tuningul nemtean pe harta din Romania!!!! |
Quote:
|
Oricum nu am timp sa citesc toate prostiile voastre ..am citit primele 3 cuvinte din fiecare post..... eu zic ca sa mergeti la arme si sa declarati razboi.... tot atata bla bla .... parca sunteti niste gaini nebune si tot cotcodaciti pe forum ... nu ati invatzat la scoala la 1-4 proverbu ala cu CEL MAI DESTEPT CEDEAZA .... dar aici se pare ca nu cedeaza nimeni..... deci ...... ati chiulit in clasele 1-4 sau .......
|
Quote:
la latina era o pilda: pe un pod se intalnesc doua personaje. pe pod nu era loc decat de o persoana. primul: eu cand intalnesc un prost il arunc de pe pod. al doilea: eu cand intalnesc un prost ma feresc din calea lui. poate pricepeti ceva de aici. am prieteni in piatra. pt cei ce nu ma cunosc sunt Sageata.m-am saturat sa vad ca va tot certati. de aia nu mai prea vin pe la voi. inainte aveam o mare placere sa vin sa ma dau , chiar daca o luam si de la ultima rabla. asta era spiritul: distractia. va certati ca niste femei gravide in preajma divortului. adica habar n-aveti de ce va certati. cu prima ocazie cand mai vin la piatra am sa va explic cat sunteti de... n-am cuvinte. ganditi-va sunteti printre singurii moldoveni care s-au afirmat. ati fost cunoscuti in toata tara. numai printr-un singur proiect... politia:lol::lol::lol: habar n-aveti ce potential exista la voi. uniti-va, ce dracu' aveti. se trezeste cate un "zorro" sa comenteze cate ceva. m-am saturat sa tot vad intriga. la altceva nu sunteti buni? semnat: Sageata |
|
in caz de n`ati observat s`au linistit apele... :) nu mai amintiti!
naspa vinerea asta datorita concertului.. :| mama lui..sper k de acu nu ne mai deranjeaza cu astfel de evenimente! |
na ...a fost evenimentu ...asta e ..ce poti sa-i faci .... dar nu a fost chiar asa de naspa ;)...
|
http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=4 -:)) Super masina de politie :))
|
pai ..din cate stiam eu ...prima masina de politie tunata a fost Vento facut de ByAlin..... de cand cei de la constanta au ei prima masina de politie modificata ?:shock:
|
Pai de asta ma amuzam copios aseara ...si de asta am trimis un mail la Antena1 sa le spun ca au fost prost informati!!!
|
bn ai facut .... chiar am ramas si eu prost ...cand am vazut reportajul :)....am crezut ce au gresit ei ..si in loc de piatra neamt au spus constanta ..... :shock:
|
Nici din greseala n-as fi vrut sa greseasca macar ...nu se vad prea multe facute pe masina! Dar e de apreciat ca au facut-o niste politisti! deci mentalitatile incep sa se schimbe!
|
Totusi ala are si tuning la motor .. ceea ce a noastra din cate stiu n-are. Dar oricum .. e mult mai frumos Vento-ul nemtean!
|
Arata mult mai bn al nostru ...pacat de motor...nu a fost abandonat proiectu cu modif la motor ...dar nu prea sunt finante pt el!
|
...e bun ca si politia ....se apuca de tuning;)....
|
am vazut si eu acel reportaj la antena 1... ma asteptam sa fie vreo nava de masina..dar cand am vazut`o...mi`am dat seama k nu se poate compara cu cea din pn... e dif de la cer la pamant!! oricum bvo lor ca s`au implicat in modificarea masinii dar...mai au muuult d lucru la ea k sa o bata p cea din pn!
|
Mah ce prostanaci is astia de la antena 1!
|
Hai totusi sa nu fim asa rai .. ca nu cei de la Antena 1 au zis ca e prima masina tunata .. ci politistu' la interviu .. :lol:
|
pai ...daca nu o intrat pe 4tuning.ro ....sau nu o fi apucat sa cumpere ultimul numar al revistei 4tuning :) nu avea omu de unde sa stie :)
|
sunt de parere ca ar trebui sa ne bucure chestia asta, nu sa dea nastere la carcoteli si la pretentii care e "mai tunata" sau care a fost prima.
de apreciat este efortul celor doi politisti, mai ales ca banii i-au bagat din propriul buzunar. si, cum spunea agentul, nu e tuning propriu-zis, e o cosmetizare si un mic upgrade la motor. la mai mare si la altii!!! p.s. astept sa vad unul din passat-urile tdi v6 de la rutiera dus la 300 cp :D |
Quote:
|
oricum arata mai bn cea dea la noi:)
3 chestii interesante in clipul video (parerea mea): 1. agentul a spus ca nu e tuning ci doar a facut mici modificari (asa e:)) 2. seful de la rutiera a spus ca a fost de acord cu modificarea masinii...pe la noi stiu ca au fost unele discutii... 3. exista motorul respectiv pe vento de politie(2 litri, 150 cp)? |
Quote:
|
deci "motor de 2 litri de 150 cp modificat la 180 cp" e cam barbuta...:)
si chiar daca era motorul de 150, inca 30 de cp mi se pare mult dat fiind conditiile (tipul motorului, anul, combustibilul, finantele limitate etc), nu? |
Quote:
|
de crapat e putin probabil pentru ca ar trebui sa il forjeze ca la curse.
iar 30 cp in plus cu 120 de baza nu e o crestere semnificativa. oricum, stirista aia cred ca habar nu avea ce spune.... |
majoritatea celor ce prezinta stirile ...nu prea stiu despre ce vorbesc ei acolo .... traiasca prompterul !!! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning