![]() |
Re: Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO
du-te ba cat de tare e basca.... d=aia de neamt :) sau rus...
oribila chestia aia de sub faruri...te=ai cacat pe tine!! |
Quote:
|
doar n-o avea 5 kile ca un ats cup original :lol:
unii au impresia ca daca sunt late te incurca asa mult...culmea e ca la deal se comporta ca si o volanta mai grea,iti dau o inertie mai mare,iar ca diametru nu cred ca sunt mai mari ca un 145/80 r13 :rolleyes2 |
la ce garda are el e la fel ca cele pe 13 cu garda de 80
|
Quote:
nu am avut curiozitatea sa le cantaresc |
Mai devreme iti vazui bolidu in spatele blocului...tot asa frumos este. :lol:
Are dreptate FMX, nu arata bine deloc cu aia sub faruri, fa ceva... Bafta! |
Quote:
|
Quote:
Bafta in continuare... |
Laure am urmarit emisunea RTS (RadioTeleviziuneaSeverin) cei care au filmat si te-am vazut si pe tine, doamne cat de bine stai cu masina pe curbe :shock:
Deci ador masina ta uite link aici dai la video din data de 04-06-11 si vezi acolo toata etapa de la ghercesti :lol::lol: bafta multa iti doresc daca sa-r putea un motor mai naravas ar fi super dar credca e deajuns si atata |
Quote:
|
11 Attachment(s)
sa mai revergoram putin topicul
|
iar pusaasi poze cu cotoarba asta... vino sa-ti dau o masina adevarata...
|
Quote:
|
Frumoasa foc bre Laure:dribble:
|
din dragoste , bre:lol:
|
Foarte reusita sesiunea foto ;)
|
cei frumos e frumos....fara cuvinte..tine'o tot asa
|
ce revigorare :D
|
1 Attachment(s)
si ruda ei din austria :lol:
|
Mai misto e ruda asta din Romania:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
cum i-ar sta si la a ta cu niste rote cromate???
|
Quote:
|
din punctul meu de vedere mai frumos ii sta cu jantele albe decat cromate ... poate de aia zic unii si le impartasesc parerea ca e mai misto ruda din romania ...
|
e bine ca va place mai mult ruda de la tzara :lol:
|
sa luminezi un pic pozele sa vedem si bara fata mai in detaliu. in rest ce sa zic e minunata masina altceva nu pot sa mai zic , daca ai adus-o in starea asta sti tu cum sa ai grija de ea si ce sa ii mai faci FELICITARI
|
ete hotii cum sar sa fure modelul de bara..:P parca nu ar stii cum arata o bara de oltcit aproape standard (ca pentru aproapele ala s-a muncit destul si aia face diferenta intre standard si aproape standard asta e alta poveste)
vad ca deja a inceput sa se fure ideea ..:) la unii altii pe aici .. ca e decat partiala asta e alta poveste |
Quote:
|
Cel mai frumos Oltcit:D .Felicitari!
|
e o poza chiar din faza dinainte de vopsire cand era aproape gata ...daca nu chiar gata + ca mai sunt cateva de la raliu de la ghercesti in care iar se vede ...
P.S. chiar cat de bine adera fibra la plasticul din bara de trs ..ca stiu ca ai experienta in domeniu ..si chiar as vrea sa modific un spoiler de trs pentru mine ceva ce ai modificat si tu + inca cateva chestii ..si ma intereseaza cat tine in timp ...si la ce mod l-ai facut .. ai dat gauri prin plastic pt cresterea aderentei in timp sau nu ... |
Quote:
|
Quote:
in rest bafta tine-o tot asa a cam ramas singurul oltcit din craiova in care s-au bagat bani multi, cu mult bun gust care mai circula, rest am mai vazut doar cateva pe strazi ... si majoritatea fara prea multe modificari (eu macar sunt fericit ca merge bine si arata cum arata al meu .. desi ii mai trebuie mici chestii) |
ma da ia zi ca tot e vara si cald... merge racirea cu toata obturatia din bara?
|
Quote:
|
Da' ceas de temperatura ai?sigur indica bine? :lol: Nu de alta,dar asta cu nu se incinge sa i-o spui si lu mutu ca poate te crede,nu ca ar avea legatura cu astuparea gaurilor din bara,ca prin alea si asa nu intra mult aer :lol: ,dar daca nici motorul de oltcit nu se incinge stand pe loc juma de ora in trafic bara la bara atunci eu ii mananc pistoanele :rolleyes2
|
Quote:
|
io intrebam ca am si gpl si la un moment dat da greu la automat si nu e din bucsile de la alternator ci ca se caleaza usor. ea trage merge bine dar da ceva mai greu la automat. oricum am inteles ideea bara astupata nu influenteaza ms
|
10 Attachment(s)
Nota 10 pt.proiect.Am urmarit threadul de la inceput.Ma bucur cind vad altii mai dilii decit mine si blocheaza asa sume de bani in masina.Inceputul a fost destul de stingaci dar acum arata bestial culoarea o prinde foarte bine iar jantele sunt criminale(mi-ar placea si mie asa ET dar tre sa tai aripile) imi place foarte mult aspectul asta clean look. PS.Ti-am admirat-o live la expozitia de la Pitesti unde am fost mates de expozitie.Poftim niste poze pe cind era neagra.
|
Superba masina.
Felicitari pentru aceasta mare realizare.:shock::shock::shock: Poate ne intalnim vreodata prin craiova sa-ti vad in realitate masina:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning