Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

makaya_gaby 01-07-09 14:50

Re: Street Legal Racing - Redline

foarte frumoase masinile de pe site german stiu ca romanii sunt inventivi si isteti nu le am prea bine cu engleza si alte cele nu ma pricep sa umblu pe siturile alea chiar asa de bine ca voi de aceea sper ca macar voi sa gasit o solutie sa aduceti masinile alea si pe forumul acesta (mi-am facut si eu accont pe acel site dar degeaba)

strada 01-07-09 15:56

cineva de pe acest forum care le are cu zmodeler si modifica/creaza masini pentru slrr sa intre pe acel site,sa prezinte lucrarile si sa faca rost de permisiunea pentru download.;)

Mikidude 01-07-09 17:16

da mi-au anulat ambele conturi, :| si asa erau dejeaba ! Cei care fac pt gom masini chesti etc ar putea sa incerce cva acolo, bne gandit [strada] :D

Maryus_x90 01-07-09 17:39

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2453768)
da mi-au anulat ambele conturi, :| si asa erau dejeaba ! Cei care fac pt gom masini chesti etc ar putea sa incerce cva acolo, bne gandit [strada] :D

mikidude normal ca ti leau anulat daca intri si intrebi ca disperatuu numai de download....eu am "negogiat" cu ei....le-am dat un model de bmw seria 1 in 3ds max...procurat de la taz1vaz(mersi pt model) si le-am dat lor...sa vad ce parare au despre el si poate se ajunge la ceva...si o rugaminte daca va faceti cont acolo....numai intrebati intruna asa de masini cum a facut mikidude ca va sterge contu si ne punem si rau cu ei.....incet dar sigur:):D

si inca ceva...multe din masinile care le-ati vazut acolo sunt VIP ceea ce inseamna ca nu vor fi niciodata date la altcineva decat la aia german slr editor modders care sunt 4...morpheus, badwolf, roli, si nush mai cine....deci nu prea avem sanse sa vedem toate masinile de la ei decat daca le ajungem la inima si ii ajutam....un lucru bun ar fii sa vb cu cnv de pe gom care stiie bine cu 3ds maxu si sa ne ajute sa facem macar o masina ca sa ne upgradeze contu:D

Mikidude 01-07-09 22:36

bne ma, aranjeaza tu acolo si urcale si pentru noi ;) dak nu te fac astia V.I.P acolo ;))

Maryus_x90 01-07-09 22:43

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2454526)
bne ma, aranjeaza tu acolo si urcale si pentru noi ;) dak nu te fac astia V.I.P acolo ;))

frate daca deja o lauti cu dastea...suparari dastea de copii mici e greu cu voi....mikidude eu am zis asa doar ca sa numai ii futeti pe aia la cap ca se enerveaza pe noi(romanii)si ne mai da pulea masini...daca vreti sa stiti am dat 3 masini la aia in 3ds max si mi-au multumit..deci daca esti de treaba cu ei si ei sunt de treaba cu tn...

Mikidude 01-07-09 22:45

da ma pai si am zis eu ceva? Incearca tu sa rezolvi problema....dak zici ca e asa!! si vezi ce faci !;)

NONE 01-07-09 22:55

Vä ajut eu ... scrieti aici un mesaj în românä, eu îmi fac cont, si îl traduc pe germanä ... :D descarc masinile si le uploadez aici :D dai in puii mei de nazisti...
Care se bagä sä facä un mesaj d-ala cu prosteala mare ? :D

EDIT: Acum am väzut cä äia dau masinile doar la editorii lor... :-| am înteles cä le dau numai la nemti :rolleyes2:rolleyes2

Maryus_x90 01-07-09 23:02

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2454578)
Vä ajut eu ... scrieti aici un mesaj în românä, eu îmi fac cont, si îl traduc pe germanä ... :D descarc masinile si le uploadez aici :D dai in puii mei de nazisti...
Care se bagä sä facä un mesaj d-ala cu prosteala mare ? :D

EDIT: Acum am väzut cä äia dau masinile doar la editorii lor... :-| am înteles cä le dau numai la nemti :rolleyes2:rolleyes2

da none asa e le dar doar la moderatori cat despre treaba cu tradusu nu e nimik...merge si in engleza cea ce eu stiu si sper ca dandule modele 3ds max...ca mai mult nu stiu..sa po t sa fac si eu rost de ceva.....

Maryus_x90 01-07-09 23:44

care aveti 3ds max 5 vreau si eu id vostru va rog ca al meu iam facut ceva si sa stricat si numai am kitu de instalare...va rog....ca imi tre ptr germani

Maryus_x90 02-07-09 00:28

am o idee pt voi...o competitie de tuning...luam 2 masini stock si vedem cn le face mai frumoasee....ce ziceti se baga cnv???

djandrewbv 02-07-09 05:07

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2454800)
am o idee pt voi...o competitie de tuning...luam 2 masini stock si vedem cn le face mai frumoasee....ce ziceti se baga cnv???

super ideea....imi place....

Maryus_x90 02-07-09 08:57

baietii am gasit si masinile....vw golf 3 si mazda rx7....ambele au f multe bodykituri astept parerile voastre

Mikidude 02-07-09 09:22

da merge cu golf 3 !!

L4uR 02-07-09 09:24

pai si in ce modific un kit?...in 3dmax?

Maryus_x90 02-07-09 09:30

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2455154)
pai si in ce modific un kit?...in 3dmax?

nu mah baieti..in joc in slrr...luam astea 2 masini stock si le tunam..pe urma le postam aici si ne dam cu parerea

EDIT: deci pana acuma sa inteleg ca andrei mikidude si laur.....va bagati???

L4uR 02-07-09 11:12

eu am un golf 3 facut:))dar e variant...deci ma bag...

dar ma refer...un body kit il fac cu 3dmaxul?....acum am inceput si eu sa invat in 3dmax...deocamdata ma descurc sa fac jante ...dar daca am motiv invat sa fac mai multe:))....

Maryus_x90 02-07-09 11:30

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2455428)
eu am un golf 3 facut:))dar e variant...deci ma bag...

dar ma refer...un body kit il fac cu 3dmaxul?....acum am inceput si eu sa invat in 3dmax...deocamdata ma descurc sa fac jante ...dar daca am motiv invat sa fac mai multe:))....

nu boss...nu stam sa ne complicam in 3ds max...ca dureaza ....poasteaza g3 sa il vedem ca ma apuc si eu de unu in 2 usi:>

catalyn style 02-07-09 11:42

haideti ca ma bag si eu si bag pozele!;) merge sa bag si golf 3 coupe sau trebuie neaparat berlina sau in 2 usi?

Maryus_x90 02-07-09 11:44

Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 2455520)
haideti ca ma bag si eu si bag pozele!;) merge sa bag si golf 3 coupe sau trebuie neaparat berlina sau in 2 usi?

de care vrea inima ta:>

catalyn style 02-07-09 11:45

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2455523)
de care vrea inima ta:>

ok man!

catalyn style 02-07-09 12:16

12 Attachment(s)
am terminat si eu golfuletzul meu cabrio! jos pozele! sper sa va placa! ;)

makaya_gaby 02-07-09 12:37

6 Attachment(s)
nu e cine stie ce am optat pt simplitate

L4uR 02-07-09 13:01

11 Attachment(s)
golf 3 variant (drag&drift).....simplu....sper sa va placa...0->100km/h 2,5 sec.....

Mikidude 02-07-09 13:02

makaya_gaby, chiar frumos golfuletzu ;)....eu o sa`l urc pe seara ca am niste treaba akum plek si nu am inceput sa fac la el de loc :(.... !!

EDIT: da frumos si asta al tau mai L4uR !! ;)

catalyn style: urca si tu mufflers`u de pe golf...sau dak ai mai multe de genu urcale, da merg pe 2.30 ?

makaya_gaby 02-07-09 13:09

ms fain mikidude

catalyn style 02-07-09 13:11

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2455739)
makaya_gaby, chiar frumos golfuletzu ;)....eu o sa`l urc pe seara ca am niste treaba akum plek si nu am inceput sa fac la el de loc :(.... !!

EDIT: da frumos si asta al tau mai L4uR !! ;)

catalyn style: urca si tu mufflers`u de pe golf...sau dak ai mai multe de genu urcale, da merg pe 2.30 ?

pai de 2.3.0 si sunt versiunea asta o am eu! ;)

L4uR 02-07-09 13:27

eu daca vreau sa schimb esapamentul ...atunci cand intru in magazin...la evacuari....se blocheaza:))))

catalyn style 02-07-09 13:30

13 Attachment(s)
am facut si un RX7! sper sa va placa! :D;)
am prins 363 cu ea,puteam si mai mult ,dar nu am mai putut controla masina! :sad: jos poza, e ultima!;)

Maryus_x90 02-07-09 13:54

9 Attachment(s)
hai ca imi arat si eu golf mk1 meu...scz de intarziere da am avut niste treaba

Maryus_x90 02-07-09 13:56

catalin frumos rx7 da....puteai sa aranjezi si tu motoru ala putin:D

catalyn style 02-07-09 14:10

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2455928)
catalin frumos rx7 da....puteai sa aranjezi si tu motoru ala putin:D

ete na! zi u cum?:-)

L4uR 02-07-09 14:54

data viitoare cand mai postati pozele...postatile jpg...asa cum am facut eu:)...ca sa vedem mai bine ce poze deschidem...;)....

Maryus_x90 02-07-09 17:39

3 Attachment(s)
Am si eu un coupe:D....Light Blue

Mikidude 02-07-09 19:14

Da ba catalyn style dak aranjai motoru un pik era OK...da asa iese prin janta stanga fata urat, in schimb Maryus_x90 are niste golfuletze :X:X:X:X:X Bv MAN !!! ;) Urca si tu motoru de pe primu golf !!

strada 02-07-09 19:17

5 Attachment(s)
Ma primiti si pe mine ?Nu e cine stie ce dar poate o sa va placa.

Maryus_x90 02-07-09 19:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2456850)
Da ba catalyn style dak aranjai motoru un pik era OK...da asa iese prin janta stanga fata urat, in schimb Maryus_x90 are niste golfuletze :X:X:X:X:X Bv MAN !!! ;) Urca si tu motoru de pe primu golf !!

ms mult mikidude

uite motoru....bagi intai i4 si pe urma i 4 mod fix...

Mikidude 02-07-09 19:48

Tnx Maryus ;) eu am o problema cu golfu...si nu ma mai bag sa il fac... deci ramane sa ma bag la urmatoarea masina...:D

EDIT: app va merge GOM ?

makaya_gaby 02-07-09 20:48

8 Attachment(s)
si o mazda rx7 sper sa va placa foarte frumoase golfurile marius

Maryus_x90 02-07-09 22:05

frumoasa foc mazda gaby:X:X:X:X:X....o sa o fac si eu maine...ca acuma e prea tarziu

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning