![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
|
azi e prima participare la mine si acesta e primu post dati pe realitatea la stiri sa ne vedem
|
sa va fie rusine la aia care sau laudat k vin astazi si nau mai venit,stati acasa k vad k va convine pretu la benzina.iar pentru cei care mau asistat tot respectu.
|
Poze , filmuleţe personale ...avem ? :chuckel:
|
Blocarea pompelor avea ca scop atragerea atentiei.
Acum ca discutia a ajuns la nivel de boc-geoana si etc, toata lumea poate sta linistita acasa. Cand vreti sa mai alimentati, feriti benzinaria care se alege in luna respectiva. www . eject . ro |
Hunedoara-Deva a fost la inaltime din nou!
Iar ne-o auzim :lol: |
11 Attachment(s)
Poze de azi din Deva
|
1 Attachment(s)
Cu mare plăcere vă informez că şi Călăraşi-ul s-a mobilizat în această seară/după-amiază şi am blocat două benzinării Petrom, câte-o oră fiecare.
Din păcate în Călăraşi Petrom este sub franşiză, nu ştiu şi de celelalte judeţe dar bănuiesc că este cam la fel. Prima oară patronul şi-a pus aplaudacii să ne vorbească urât, să ne preseze să plecăm de la pompă, deşi poliţia era şi ea acolo şi aplaudacii aveau un vocabular deloc civilizat, ba chiar au început şi cu claxoane, dar poliţia se pare că... (deduceţi voi de ce nu s-a implicat deşi ăia deranjau liniştea publică). Spre ruşinea mea, n-am apucat să filmez sau pozez. Există o singură poză, făcută de mine, atunci când am plătit. Am avut vreo două TV-uri de Călăraşi care ne-au filmat, dar încă n-am văzut nimic. P.S. Am găsit ceva pe Antenă, dar aia este vrăjeală, pentru că stimaţii reporteri de la Antena 1 de Călăraşi n-au venit la acţiuni. |
bravo baietilor din tara , sau montat mult mai bine ca cei din bucuresti , se pare ca doar pe forum sau intarit muschii , realitatea de dorit .
|
In ziua de azi nu-ti mai trebuie muschi, iti trebuie cap :)
Nu mai fi suparata ca n-a venit lumea la protest. Ideea deja e veche si ineficienta. Acum toata lumea trebuie sa evite aceiasi benzinarie, atat. Nimic mai simplu, nimic mai eficient de atat. |
Quote:
am vazut ca si in sibiu s-au blocat cel putin 2 benzinarii pe langa care am trecut |
Felicitări Craiova , Deva , Călăraşi ! :D
|
Quote:
|
mau dat pe realitatea la protestu cu banzina la buzau http://webtv.realitatea.net/actual/p...video_player_a
|
si la Focsani a fost mult mai bine.Peste 40 de masini si am blocat doua Petrom-uri.BRAVO la toti din tara care au fost la ''datorie'' si RUSINE celor care au stat acasa
|
Bravo!! :D
Protestele ar trebui să continue, pentru ca publicul obişnuit să înţeleagă mesajul. Nu e necesar câte un protest pe zi. E de ajuns ca la anumite intervale de timp să mai fie blocată câte o staţie. Preferabil să nu fie aceiaşi participanţi, putem face cu schimbul, 50 de inşi azi, alţi 50 peste o lună. ~Nautilus |
Quote:
|
Si in Baia Mare ne-am facut treaba, ne-am strans destul de multi desii nu ne-am asteptat:D
|
deja dupa 3 saptamani se mobilizeaza multa lume,este subiect non stop la tv si ziare.Peste inca o luna de asa ceva s-ar bloca orasele(ar fi ceva )
|
Bravo şi pentru Baia Mare!
Vinerea trecută au fost 13 municipii. Poate de data asta reuşim măcar dublu :) În viitorul apropiat, dacă stabilim o dată pentru toată lumea din ţară, ar trebui să fie la intervale mai mari de timp, 2-3 săptămâni sau o lună. Cum se liniştesc baronii petrolului şi îşi închipuie că am murit, noi reînviem şi venim să-i bântuim. ~Nautilus |
pentru prima data m-am simtit ca fac parte din ceva maret...prima data am fost vreu 13,14...a 2a oara vreo 22,24....ACUM am fost 40:lol:...cand vom fi de ordinul zecilor de mii protestul asta va da de gandit. Benzina nu se va ieftini, macar sa se opreasca din avant.
Cu astia 40 de insi eu as fi in stare sa merg sa protestez in fata parlamentului:idea: |
Tirgu Mures
9 Attachment(s)
Tg. Mures
https://www.youtube.com/watch?v=rAWk8xPW8Po https://www.youtube.com/watch?v=EUxfA94Z6vY Nu au existat incidente fiindca nu le-am provocat noi, si nu am dat nimanui ocazia sa dea vreo amenda (fara claxoane, fara muzica, fara motoare ambalate). am fost cam 30 de masini si am blocat un Petrom apoi un OMV. Din pacate presa nu a fost prezenta deloc. Quote:
|
RUSINE SA VA FIE CELOR CARE VATI BATUT CU PUMNUL IN PIEPT SI ATI TRANCANIT PE FORUM CA VETI PARTICIPA SI MAI ALES VA LOATI DE ALTII CARE AVEAU PARERI CONTRA . NE FACETI DE RUSINE MACAR ABTINETIVA NU MAI COMENTATI CU CHESTII "BRAVO , BRASOV, DEVA E.T.C " CA VOI NU ATI FOST IN STARE DE NIMIC . SUNTETI O RUSINE PT NOI IN SPECIAL CEI DIN BUCURETII . UUUUUAAAAA !!!!!!!!!:evil::evil:
FELICITARI CELOR CARE INCA CRED CA MAI PUTEM FACE CEVA SI VA MULTUMESC PERSONAL CA ATI STAT IN FRIG 3-4 ORE PT ALTII CARE SAU PIERDUT IN CEATA. |
Quote:
Felicitări Focşani , Buzău , Baia-Mare şi Tg.Mureş ....mai multe poze / filmuleţe aveţi ? :D |
Felicitari tuturor care au fost astazi ! Consider ca numai prin astfel de proteste putem sa mai facem ceva.
http://www.antena3.ro/romania/intrar...ei-116835.html Felicitari si celor din alte orase care au participat si mai ales celor din Tulcea si Clarasi care ne-au dat mucu` .... |
a fost si la Rm.Valcea...poze in curand....din pacate din 25 masini inscrise doar 7 au venit....multa lume, putini oameni
|
din pacate nu am decat atat, facute cu telefonul, fiindca nu prea au dat voie angajatii;
cat despre atitudine, cei care azi au stat acasa: daca sperati sa se schimbe totul in bine peste noapte, si daca s-ar putea sa nici nu faceti nimic, sa va pice totul de-a gata... ei bine, nu cred ca se poate |
Însuşi ziarul România Liberă demonstrează în ediţia de azi, prin exemplul Austriei şi amintind şi de protest, că scumpirea carburanţilor odată cu acciza nici măcar nu era necesară:
http://www.romanialibera.ro/actualit...ci-213092.html ~Nautilus |
5 Attachment(s)
Attachment 1822419Attachment 1822420
Attachment 1822421Attachment 1822422 Attachment 1822423 cateva poze..maine vor aparea si articolele din ziare.Televiziunea sa pierdut in ceata sa il citez pe colegu' de mai sus:lol: |
12 Attachment(s)
da...sincer Bucuresti-ul astazi a fost de CACAO....din atatea vorbe pe forum cred ca abia s-au strans 20 de masini dak nu ma insel. Parerea mea ca erau sperante mai mari...dar asta e. Mai are rost sa le batem obrazul celor care au zis ca vin si ciuciu...sau ma mai zic de cei care au aparut acolo si apoi n-au mai mers din motiv ca "suntem prea putini " iar pana la ora 5 rupeau forumu in 2ca facem ca la la la...(se stiu ei )Lider ? noi n-am stiut ce-i asta asa ca mai cu chiu mai cu vai am reusit sa ne organizam putin si am facut ceva treaba asa "putini " cum am fost.
Am blocat un petrom apoi ne-am mutat si la omv, per total a iesit bine Apaream si pe realitatea de la ora 18:00 direct si apoi o inregistrare la ora 20:00. inca o data RUSINE RUSINE RUSINE celor care au stat acasa si celor care n-au vrut sa ni se alature ! http://www.realitatea.net/jurnale.html si cateva poze de la mine: Toti cei care au aparut le multumim pentru prezenta si ii asteptam si data viitoare !!! BRAVO BAIETI !!!! MULTUMIM PENTRU PREZENTA !!!! |
Haideţi să vedeţi şi Călăraşi-ul!
În sfârşit au publicat cei de la televiziunea locală, interviul luat nouă. Eu sunt ăla care vorbeşte mult! :lol: Vă arăt şi poze, câteva minute mai încolo! http://www.calarasi1.ro/videostiri1.php |
rusineee fratilor, prea putini la cat va laudati ca veniti, sincer ma asteptam, cand mai era o ora pana la protest site-ul era mort, nimeni nu mai zicea ca vine, in drum spre protest mare aglomeratie, dar sa fiu al draaaqq macar unu din aia sa fi venit cu noi, toti plecau acasa:(haideti ma fratilor, ca pe toti ne afecteaza scumpirea carburantului!!!!!!!bravo celor care ati fost si sa speram ca data viitoare sa fim mult mai multi.
|
Frate rusine inca odata din cei vechi daca au fost 5-6 masini restul de 15-16 au fost noi care i-am intalnit prima oara , cei drept mai putini increzatori decat noi cei vechi datile trecute,dar ii stimez si inca odata mii de multumiri tuturor din tara care au incercat sa faca ceva....."si pose filmulete ceva":-)
Greu cu romanii astia care se dau zmeii si ei sunt defapt altceva.:evil: |
Frate rusine inca odata din cei vechi daca au fost 5-6 masini restul de 15-16 au fost noi care i-am intalnit prima oara , cei drept mai putini increzatori decat noi cei vechi datile trecute,dar ii stimez si inca odata mii de multumiri tuturor din tara care au incercat sa faca ceva....."si poze filmulete ceva":-)
Greu cu romanii astia care se dau zmeii si ei sunt defapt altceva.:evil: |
tineti cont de acele persoane vechi ca au primit un apel de la altiii si li sau dat ordine sa aiba grija
|
RUSINE celor fara curaj ! S-au speriat de amenzi saracii :chick: :pissed: :pissed: :pissed:
|
si la noi sa strans putin cam 15 masini dar se pare ca ne-au asteptat acolo cu sefii si toata paza petromului si nu ne-au lasat deloc sa facem ceva..eu m-ma dus cu 3000 de monede si ma obligau sa plec sa trag masina si m-au scos afara ca sa trag masina..vai de mama lor ce s-a ajuns sa se intample
|
6 Attachment(s)
Quote:
Trebuie să înţelegi asta! Nu trebuia să divulgaţi benzinăria pe care doreaţi să o boicotaţi! Şi la noi în Călaraşi s-au încercat diverse manevre dar nu le-a mers şi la un moment dat, pur şi simplu aşteptau să plecăm. N-au mai zis nici pâs! Ontopic: Puţintele poze din Călăraşi! |
nu aveau dar m-au tras afara si de benzinarie am vorbit cand ne-am intalnit dar cum e orasu mic se asteptau sa mergem acolo pentru ca e cel mai mare in rest sunt micute benzinariile...si mari le au agip si rompetrol si mol petrom doar una mare
|
Quote:
Desi ai avut un pic emotii, ai vorbit bine si ai spus ce trebuie. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning