![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
Quote:
|
scz de offtopic dar ....stie cineva cand se deschide aqua magic??
|
Quote:
|
erau in renovari .....
|
pe 16 se deschide
|
pe 16 se deschide va zic eu o sa ne intalnim cam zilnic pe acolo!
|
1 Attachment(s)
Tentativa de asasinat ......Victima = Ceres, Asasin = EVO, Martor = Chinezu :shock:
|
Quote:
capota e de vina ... |
poate a vrut sa taie salamu` :))
|
ba fratilor unde se mai aduna lumea prin orasi cu masinile in afara de portul tomis ? ca miam terminat tuningul la interior :)
|
dar crezi ca in port mai vine cineva in week-end ?eu nu am mai vazut de mult activitate pe acolo
|
Quote:
|
Quote:
pay... poate vrea omu sa ne prezinte ce a facut :lol: |
Quote:
de olginda avetzi agatzat un odorizant OMV .... scrumiera este pe cal .. |
cred ca de la voi a invatat :)))))))))))) acum serios,chiar nimic miscare in orasul asta ?chiar asa i-a speriat pe romani garda ?
|
mai ales de cand au logan! oh yess:twisted:
me sorry, dar, ca in orice tara civilizata, masinile de politie nu ar trebui sa fie echipate cu motoare cel putin "decente", pt a putea sustine o urmarire (pursuit) in caz de nevoie?? imi pare rau, dar am muncit loganul de 1.4 cu oltcitul de n-avea treaba, iar pe cel de 1.6 il luam doar la demaraj... asta cu un oltcit... restul ce sa mai zic, exista si masini muuuult mai bune :twisted: |
sincer nu cred ca nu ai oprii la semnalul politiei si chiar daca ai face asta ,orasul nostru nu e super mare si nu poti scapa asa de repede ca in marile orase din afara.asa ca nu prea vad la ce ti-ar folosii o masina klumea cand te va urmarii politia.de motoare nu zic nimic ptr ca acolo e alta treaba :)
|
@ cristi - iaci se merge pe premisa multe si proaste ( la intimidare)
@ ery - si poza se facea singura ?:P (ai mai uitat un martor) |
multe si proaste .... peste tot numa logane .. politia .. politia rutiera .. politia rurala .. bla bla
|
lasa-i ca nu o sa poata sa mai mearga mult timp cu ele (consuma mult) !!!!!!! o sa le traga pe dreapta in max 3 luni
|
pai de aceeashi parere sunt si eu ... o sa faca nishte eforturi financiare mari acu pe perioada verii k de .. si dupa aia o sa le tina pe dreapta k cica n-au bani ptr ele .. daca vor sa-mi dea si mie unu .. k ii bag eu benzina sa ma plimb si eu cu el :D ...
|
am si eu o curiozitate... cum e vremea la voi in ultimele zile fratii mei mai sudici?
ca aici ploua zilnic si e frig de zici ca-i toamna... |
Este.....cald dar nu foarte :)
|
Quote:
dar a plouat alataieri parca! in rest e cald! Muta-te aici! ce mai stai :lol: |
vreau si eu sa puneti poze cu accidentul de la catanga dintre matiz si taxi de astazi de la ora 11 daca se poate.ganditiva ca in matiz nu era nimeni iar soferul din taxi nu are nici macar o zgarietura ,totul din cauza unei soferite (18 ani)care iesea din parcarea pietei fara a acorda prioritate
|
parerea ta psycho cand am sa pun si niste poze mai vb defapt tu o sa ramai mut :) no ofence si apropo unde se face tuning la motor (nu cip ) exista cineva in romania asta ?
|
ba daca ai inauntru 10 lcd-uri ... un difuzor d-ala ... cum draq ii zice .. hammer head ... o sa raman cracanat ... altfel chiar nu ma impresioneaza o vopsea trasa la nishte plastice .. serios ... asta o poate face oricine cu putina indemanare si rabdare ...
cat despre vreme .. e belea apaaaaaaaaaaa |
chiar nu are nimeni poze de la accidentul de azi de la catanga cu matizul rasturnat ?poate gasiti pe undeva pe net si le proptiti si pe aici.ms
|
habar n-am ce accident .. .s-a rasturnat .. OWO .... WOW ... nu ma mira .. cutia aia de conserve :)
|
bah ... io am nishte lipsa de fier asa k m-am apucat de supt un shurub ... si o pisda de pe mess imi zice k ea n-are ce sa suga si i-am zis sa suga un coltz de masa .. i-am zis bine ?!?!?
|
Quote:
Quote:
Iar domnisoarei de pe mess da-i nr lui Vali :twisted: :twisted: :twisted: Poate gaseste pe la el pe la munca ceva de supt :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
cred k , caut un piron prin casa ... ... bine draq k n-am lipsa de fonta sau de plumb ... k il lasam pe taica-miu fara carlige de pescuit si plumbi ;) ceres a zis k nu vrea cip la motor ... |
Quote:
|
Quote:
nici chiar asa! :) |
Ba chiar asa....totul este posibil...bani sa ai ...si rabdare.
|
Quote:
|
Bine. . .
|
ERY ....azi te-am vazut la poligon la ratc ...am dat amandoi examen... tu la ce categorie ai dat la A? ...ca te-am intrebat daca dai de profesionisti si ai zis ca nu ....
|
tu pentru ce mai dadeai examen mah?? k oricum ai permis pt tot ce merge pe roti ;) pt avion, pt submarin...:rolleyes2
...sau fratetu avea :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning