![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
materialul este aici pe forumul 4tuning tot ce este legat de noi CrazyDrivers poze, filme evenimente... numai ca trebuie sa le sorteze cineva frumos ca sa le punem la noi pe site..
|
Cristi Sem lucra intr-o perioada la un filmuletz daca nu ma insel, mai stie cineva daca a reusit sa finalizeze montajul..ii mai trebuiau ceva filme. O mare parte din info. depsre noi..club..sunt aici p site, vb lui Alex23GAM, trebuie sortate!
Multa stima si respect! PoToS |
sunt multe ...dar trebuie adunate ...dar vad cu lumea nu se prea strica cu chestia asta...
|
Am spus si mai devreme. Am sa il rog pe Kamikaze sa se ocupe de treaba asta ca la el sunt cele mai multe materiale despre club.
|
1 Attachment(s)
O foto care s-ar putea intitula "Beauty and the Beast" ~ hotarati voi care-i una si care-i alta... :D
|
Evident forduletul ala e beauty :P
|
Nu jigni SEFA DE TRIB ....sar putea sa iti iei ignore :)) oricum ....Ana chiar seamana cu o albinutza pe langa Animala aia de Ford :P
|
Eu sunt de acord cu Andrei ca eu as fi "the beast":twisted: , asa ca....
|
Acum ca discutia a avansat si sunt sanse sa scap intreg imi pot spune si eu parerea.
Ana este The B.... si Fordul este The B..... Hi Hi Hi Am scapat. Mi-am spus oful. Si cu astea fiind spuse ma pregatesc de ::2gun: :chainsaw: :yikes: :poke: :boxing: :pistoles: :headache: :flamed: |
Buna alegere Stefane ...neai dumerit pe totzi ...:)))
|
Vezushi mah Alexe ca nu jignishi pe nimeni? :lol:
|
5 Attachment(s)
Wallpapere Crazy Drivers :D. Sper sa va placa :D ;)
|
Au iesit foarte bine Adytza ! Felicitari :):):)!
Keep up the good work ;) ! |
Faine, Adytza, ms pentru link.
|
dap frumos poate se face o treaba de genu la fiecare membru... cred ca nu-i rea ideea cu prelucrarea pozelor.
|
Place la mine ideea. Sa puna fiecare membru poze cu masina lui si poate facem un album alb-negru de genul asta.
|
3 Attachment(s)
inca 3 wallpapere ;)
|
2 Attachment(s)
O varianta...
|
buna ideea, place si aici la mine si nu`i greu d realizat..doar sa ne tinem d aceasta idee ca sa iasa ceva.
|
Odata cu aprobarea actelor ....sau nu e neaparat sa ajteptam pana atunci ...dar se roaga sa se faca un Photo sesion cu masinile si membrii clubului ..... pt a se posta pe urmatorul site crazy Drivers si pt publicitate ....sa facut deja topic sau ceva de genu pt poze ...asa k nu mai faceti unul ...din cate am inteles pozele merg la Kamikazee !
|
pai si kamikazee are poze, cred ca are cam tot ce ii trebuie pt a realiza asa ceva:D dar totusi..cine le face p toate?..:-?
|
salutare! revin si eu pe forum.
tin sa va anunt ca nu mai am mercedesul, deci am ramas la matiz.. ne mai auzim bafta:) |
1 Attachment(s)
azi de dimineata ma uitam pe forum si am gasit un membru care este si in Crazy Drivers si in Xtrem Club Emotion :| . pana la urma ce e cu el :| ?
|
Verific acuma si vad ce fac.
|
Pe ala nu lam vazut niciodata ....k sa evitam incidente d tipul asta ...ar trebui odata cu intrarea in legalitate ....fara act de inscriere ...sa nu se mai dea accept la nimeni..
|
dur dur alex, dar adevarat, asa trebuie facut..ACTE :>
|
Mda ....ma cam iei peste picior :P .....dar asa e
|
pai dak esti mic ce sa fac?:P te oftici?:P poate nu te mai recunosc ca frate :P
picior piciorus..sari intr-un picior :P |
Ai grija cum vorbesti cu Shefu tau ...te inteleg k nu te simti amenintzat k sunt departe ... :lol: :???: dar.....totusi jtii k vin akasa :twisted: :rolleyes2 si atunci ....e de rau :lol: ....si nu glumesc...vai d urechiusile tale ..asa ti le fac :ihearu: dupa care :punch: :poke:...asa k ai grija pe cine faci mik wei :burn:
|
si berea cine o da??? aia de impacare... :d
|
Potos....el e cu banu :P 8) .....oricum eu nu beau ..:p poate un Pepsi ceva :hug: :mrhappy:
|
SALUT!! un nou membru ;)
|
opa ce cauti pe aici mmm:) nici aici nu pot sa fiu singur:)))
|
Quote:
Look who`s new here. Bun venit si have fun;) |
Mai, mai, s-ar parea ca acest club nu e chiar asa de misogin pe cat il credeam:D .
Poate ma fac si eu Presedinta de club acuma la sectiunea feminina, ca tot suntem doua. Iar tu sa fii vicepresedinta:wink: , ce zici? |
Mai lipseste anna(aleks :D ) si mai aveti o membra la sectiunea feminina :):)
|
1 Attachment(s)
am gasit si eu vreo 2 desene pe care le putem folosi ca logo pt club... adytza... poate te ocupi u oleak de prelucrarea pozelor.... sau shumi.. ;)
|
Bine ai vinit :P :wave: ....Gata Alex ..d acum ...ejti legat si pe la intalniri ...gata cu distractiile :sadblinky ....:d :)
|
Salutari domnisoarelor Crazy Drivers si domnilor ! Sa stiti ca nu sunteti singure :P ! Clujul va sustine prin LAUReA :) , purtatoarea noastra de cuvant ;)) ! Distractia tot distractie e , indiferent cu cine ;)
|
3 fete in club. Deja sunt emotionat. Trebuie sa ne pregatim pentru 8 martie. :flower: :flower: :flower:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning