![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
get over it .. las-o in pace .. e mai bine asa .. nu a mers odata .. nu se stie daca va merge si a doua oara .. iesi . cunoaste lume ... fete .. si la un momentdat dupa 1000 de haimanale vine una care iti ia mintile ..
|
Face misto de tine...
|
m-am indragostit iar :D
|
Quote:
|
multumiri multumiri
e foarte simplu sa uiti persoana de care te-ai despartit cand gasesti o alta provocare care sa iti ocupe toate gandurile. bine..poate e prea mult spus ca m-am indragostit dar este vorba de un sentiment aproape la fel de placut ca dragostea asta care ne omoara pe toti. :) |
Psycho, tata, te intreb pe tine, ca tu esti mai convingator, asa...
Da-mi idei... ce sa fac sa nu ma impac cu fostul :| E grav... stiu clar ca nu trebuie sa ma impac cu el, si totusi mai am putin si ma las luata de val... imi rasar din nou toate sentimentele alea frumoase de la inceput... si trebuie sa le tai de la radacina, ca altfel o iau de la inceput. HELP! |
Quote:
|
Uimeste-ma... cu ceva ce nu am facut inca!
|
pai te combini din interes
iti gasesti unu` care sa te plimbe si sa te scoata toata ziua din casa...sa te tina ocupata, si asta e rezolvarea. sau iti gasesti un barbat mai greu accesibil si atunci o sa-ti concentrezi toti neuronii in directia lui. sper sa incerci si promit ca o sa dea rezultate |
Quote:
|
Quote:
|
a trecut un an si ceva de cand am scris prima data pe topicu asta, eram disperat ma despartisem de prietena pe care o consideram unica mea iubire, eram distrus......de atunci aprox un an de zile am tot incercat sa o readuc in viatza mea, m-am impacat de 2 ori cu ea apoi iar m-am despartit, am incercat sa fiu prietenul ei cel mai bun doar ca sa fiu aproape de ea....dar dupa un an am ajuns sa fiu indiferent.....o iubesc insa acum si daca ar veni in genunchi la mine nu as mai primio, fratzilor va zic ca toate trec, cand imi zicea acum un an lumea pe forum chestia asta nu credeam.....acum am ajuns intr-o stare in care ma simt foarte bine, imi traiesc viatza ca plm am 20 de ani si nu imi pasa de nimeni.....ranile se vindeca si raman cicatricile.......si inca o data spun, nu uiti persoana pe care o iubesti.....treci doar peste......bafta la toata lumea
|
Quote:
|
Ma gandesc la o masina care'mi place...imi fac un proiect pe hartie...calcule tot si ma apuc de el...uit de ea imediat...sau varianta care cam tot timpul la mine a mers cunosc alta fata...am avut o relatie de 3 ani deci pot spune ca am minim de cunostinte pentru o relatie de durata...zic eu.
|
Clau ... tu esti masochista? :)
Impaca-te cu el... o sa stai 2 saptamani sau mai mult cu el. Va despartiti din nou, iar vei spune ca e definitiv si iar o sa o iei pe ulei. Eu nu inteleg de ce nu poti trece peste? Vrei neaparat sa treci peste? IGNORE TOTAL si gata! |
@ claudia .. scrisesem aseara cateva randuri dar vad ca nu le-a luat .. revin diseara si ti le mai scriu odata ...
|
Quote:
da ... poti face asta .. daca esti o c u r v a ... e cel mai bun lucru pe care il poti face .. incearca sa te gandesti astfel .. vor aparea reprosuri .. de ce el a facut nu stiu ce cu aia .. de ce tu ai iesit cu nu stiu care .. etc etc .. nu cred ca va merge ... sau va merge .. va fii mai bine si veti fii fericiti .. asta depinde de tine , depidne de el ... hai sa iti zic ceva .. daca tu simti ca el merita sa faci asta fa-o .. dati o sansa .. da-i o sansa daca simti ca merita .. hai sa iti zic cum a fost la mien .. eu dupa ce m-am despartit de fosta ..d e fapt ea de mine .. am simtit ca trebuie sa fac ceva sa ii arat ca merita sa mai incercam .. si am tras ..si am suferit .. stiam ca ma chinui .. degeaba imi spuneau prietenii las-o las-o .. bla bla .. pana nu m-am convins eu ca nu ami merita .. asta e .. am tras si am suferit .. si sincer nu imi pare rau .. imi pare rau ca nu s-a rezolvat cumva mai ales ca o iubeam .. tineam la ea ca un nebun dar ... stii cand nu ai cu cien asta e .. acum revenind la tine .. daac simti ca merita fa-o impaca-te .. dar ... s-ar putea sa nu mai mearga .. din ce imi aduc eu aminte .. la tien erau ceva ani 2 - 3 .. poate confund .. daca simti ca trebuie sa o faci .. fa-o sa te convingi ca nu mai merge .. sau ca merge .. daca simti asat .. degeaba vin eu si iti zic eu am patit asa .. relatiile nu sunt al fel .. persoanele sunt diferite ... poti sa te impaci cu el .. sa nu regreti ca nu ai facut-o .. eu lu fosta i-am zis .. fa-o sa te convingi ca merita sau nu ... si inca ceva ce i-am spus si eu .. nu lasa prietenii sa iti faca viata .. prietenii nu iti vor intotdeauan binele .. daca ea si-a lasat viatza condusa de prieteni a facut gresala vietii ei .. in legatura cu mine ... asa ca baga la cap ce iti spun prietenii si fa cum iti zice inima .. cand o sa te convingi tu ca nu merita .. o sa fie ok si alta treaba ca mi-am adus aminte de aseara .. incearca si iei .. fa-ti noi prieteni .. da ocazia si altor baieti sa te cunaosca .. nu stii de unde sare iepurele .. nu te inchide in tine .. iti faci un scut .. asa ca un balon si nu lasi pe nimeni sa treaca e el .. dar stii .. vine unu / una si=ti sparge balonu si te faci fleasca :)) eu asa am patit-o :)) acorda sansa si altor baieti sa te cunaosca si o sa vezi ca teraba sta si in alt fel ... exista si mai buni si mai nasoi decat fostu / fosta .. dar ai posibilitatea sa alegi .. fii fericita ca esti sanatoasa .. asta-s trecatoare ;) Catalin |
Merci Cataline inca odata. De hotarat mi-e foarte greu. Cred ca o sa las lucrurile sa vina de la sine. E vorba de 4 ani, in care nu ar fi prima data cand ne-am despartit, dar de data asta a durat cel mai mult si nici unul dintre noi nu a inceput alta relatie.
Eu personal ies cu diversi prieteni, dar din pacate deja am facut greseala de care spuneai tu - acel balon - pe care n-o sa-l mai sparga nimeni curand... nici macar el. E o chestie incontrolabila... Pot fi prietena cu multi tipi(95% dintre prietenii mei sunt barbati si nu exagerez), sunt foarte deschisa, dar nu pot sa ma mai atasez de nimeni. Imi place sa fiu singura, am f multa libertate si nu dau socoteala nimanui... E fix ce am nevoie.... dar am momente(tot mai dese) cand mi-e dor sa fiu indragostita, pur si simplu.................................. |
@ -Claudia-
Hai sa-ti cīnte si...... MOSU (spun asa deoarece am 46 de ani) una la capitolul asta: Realizeaza ca de uitat nu vei putea uita o relatie īn veci deoarece creierul nu este un HARD DISC pe care aplici un FORMAT C: eliminīnd toate datele dupa care reinstalezi sistemul de operare. Fiecare relatie mai mult sau mai putin placuta, indiferent de durata va ramīne īn amintirea ta pe veci exact asa cum ramīne si barbatul cu care "ai pus-o" pt. prima data. Deci, ca atare, un raspuns la īntrebarea de baza pusa de tine, nu exista. Fiind vorba de o relatie de 4 ani (cum spui chiar tu) e clara ca ai dato-n barci. Cīnd ai īnceput-o ai avut 16 - 17 ani, o vīrsta unde emanciparea feminina lasa de dorit si este īnca īn formare, vīrsta unde īnca habar-nai sa-ti controlezi sentimentele si le dai drumu aiurea, exact asa cum scapa vaca-n pasunat. Poanta este ca sentimentele astea ce numesti tu DRAGOSTE / IUBIRE nu mai exista de mult īn relatia asta de 4 ani deoarece s-au transformat īn OBISNUINTA fara sa-ti dai seama iar acum nu se īntīmpla alt ceva decīt ca-ti lipseste ceva cu ce te-ai obisnuit. Asta īnsa nu mai are nimic comun cu sentimentele avute vreodata. Va dura cam 3 luni de zile (dependent de vointa ta) pīna vei trece peste aceasta "lipsa" pīna te vei reacomoda fara ea. Singurul lucru ce poti face īn acest timp, cautati alta ocupatie ce nu are nici o legatura cu acest trecut, ceva ce nu-ti aduce aminte, nu mai discuta vesnic despre povestea asta ca cu cīt discuti mai mult, cu atīt rascolesti mai tare si cu atīt mai greu reusesti sa te scapi. Trage linie, pune punct, concentreaza-te la alt ceva, elimina amintirile materiale (poze, foste cadouri etc.) sa nu-ti sara vesnic īn ochi. Daca aplici aici metoda "cui pe cui scoate", īncepi o noua relatie ca sa te scapi de cea vechie, o dai iarasi īn petec deoarece fiecare atingere, fiecare contact cu noua persoana provoaca īn subconstientul tau o stare permanenta de COMPARATIE si cauti la noua persoana ce ai avut la cea vechie. Asta e BULLSHITT si duce numai la stress si suferinta + permanenta rascolire a amintirilor. Nu te vei putea simti bine si treaba pica īn timp record. Tu spui ca-ti place sa fi īndragostita. Fara suparare dar asta iarasi este o tīmpenie adolescentina tīrzie ce spui / faci tu. Cata si revino-ti cu picioarele pe pamīnt deoarece cu cīt īti dai drumu mai repede la sentimente īn mod necontrolat cu atīt mai mult suferi ulterior daca treaba iese prost. Lasa tīmpeniile astea, cauta sa-ti controlezi sentimentele, sa ti le ti īn frīu da-le drumul īn mod controlat dependent de cīt de bine cunosti omul respectiv si īn functie de consideratiile tale de merit fata de el, independent daca ajungi cu acesta la intimitati sau nu. Ajungi la un punct s-o termini cu el indiferent din ce motiv, NU ti-ai dat drumul la sentimente, suferinta ta ulterioara este ZERO = AVANTAJ TU. Īncearca sa vezi o relatie ca o......... AFACERE pīna cunosti omul cu care ai deaface si lasa prostiile babesti din povesti si filme de dragoste, si atunci o sa-ti mearga bine. ;) |
Quote:
Crede-ma ca nu e un sentiment placut sa reincepi ceva ..de care alta data erai foarte sigura si acum nu stii ce o sa fie... si cand o sa se termine o sa-ti dai cu capu' de pereti si o sa spui : "mai bine o lasam balta cand puteam" ... parerea mea este ca o sa te chinui degeaba intr-o relatie care demult nu mai e cum trebuie:) |
@ Sasha
MONOTONIA īntr-o relatie apare daca nu sti s-o eviti. O relatie nu īnseamna numai club, party, disco, mīna-n mīna / ochi īn ochi, seara mīna-n līna si tras la rame. O relatie īnseamna mult mai mult ;) Uite asa ca chiestie, eu am 46 de ani si de 5 ani sīnt īntr-o relatie cu una de 21 de ani (vīrsta lui Claudia) si monotonia este ZERO ! Fiecare zi este alt fel, fiecare zi este ACTION si multe altele cu toate ca ne-am obisnuit unul cu celalalt īn astia 5 ani. Acuma spune-mi ca e IMORAL o diferenta de vīrsta de peste 20 de ani, īīīīīuuuu ca ce zice lumea ca au ca vai.... bīrfele si opinia publica...... SO WHAT ! F**K OFF Bīrfele si opinia publica la nivel planetar :D |
Quote:
Ma bucur pt tine si respectiva...la multi ani impreuna :) |
@ Sasha
Indiferent cīt te leaga amintiile si blabla-ul trecutului. Vorba ta lalaiala e abureala. Te auto-minti pe tine īnsuti si timpul nu-l poti da īnapoi. Ce te faci de ex. daca "o musti" cum am muscat-o eu? La 20 de ani m-am īnsurat cu una de 15. Asta a fost īn 1982. Īn 1983 s-a nascut fiul nostru. Avea 16 ani. Īn 1989 a fost īmpuscata pe strada la revolutie, eu am ramas fara iar fiul atunci 6 ani a ramas fara mama. Na poftim. Ce ai face īn situatia asta? īti spun eu: O RUMEGI LA RECE pīna dai īn bīlbīiala sau cauti sa īncepi o viata noua. |
:| imi pare rau, desi cuvintele nu-si mai au rostul acum...
si da, ai dreptate... cauti sa incepi o viata noua... si in situatii MULT mai "usoare" |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nici cu RO nu mi-e rusine. Vazut la DIN DRAGOSTE, 17 vs. 70 :D Tuciurii īi dau nainte cu īnsuratoarea la 12 si cireada de plozi la 15. Inversa.... aratat ieri la stirile RTL. Unul de 8 ANI face copil cu una de 24. Na ca pus-o :lol: :lol: :lol: :lol: Fiecare cu damblalele lui iar cei ce se uita chiorīs sīnt de regula cei de moda vechie cu educatie conservativa din secolul 19 sau au o frustrare religioasa bagata-n cap de cel putin 5 generatii. Si aici mai vad unele care la 25 de ani doarme cu biblia sub perna, asteapta sa vina...... futfrumos (pardon fat frumos) s-o ia de nevasta fatamare :D |
Quote:
|
Quote:
N-am cuvinte ! |
tai calm ca nu sunt usa de biserica .. n-am mai fost la biserica de la botez ( al meu ) :))
|
Quote:
Ala nu-ti da nici prafu de pe toba. :lol: |
Bai... citesc si rad... si citesc mai departe si ma apuca nostalgia si toate cele....
@Cyber CSX: man, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta... In mare parte ce mi-ai spus tu e corect... e un fel de obisnuinta... sau o urma de iubire copilareasca. Eu consider ca n-am mai simtit iubirea de 2-3 ani. Si asta nu pentru ca a devenit obisnuinta (n-a fost niciodata vorba de monotonie) ci pentru ca a fost putin cate putin umbrita de sentimente neplacute. Greseli copilaresti, care au afectat urat relatia... Nu sunt usa de biserica(cum zicea si Psycho, eu intru in biserica la nunti si la botezuri - pentru ca ma ocup cu asta, altfel...) ... Nu e singurul barbat, dar e primul. Am cunoscut in timpul asta multa lume, posibile relatii, dar nu mai gasesc omul care sa-mi placa cum imi placea el. Deja stiu ce vreau, am ales din fiecare relatie ce mi-a placut si stiu ce urmaresc la un om. Cred ca am dreptul sa am pretentii, pentru ca stiu ce am de oferit. Si nu, nu ma indragosesc cu una-cu doua, cum ti-am lasat impresia, ci din contra... Mi se reproseaza ca sunt rece(in privinta sentimentelor). Barbatii se indragostesc usor, gasesc chestii atractive la mine si uita sa mai puna niste "piper" in relatie... Si asta ma plictiseste grav! De asta tot am tendinta de a da noi sanse relatiei cu "fostul"... pentru ca el e singurul care nu m-a plictisit niciodata. A stiut sa ma "antreneze", sa ma tina treaza, sa ma invete lucruri, sa imi ofere ce am nevoie etc. In fine, sunt f multe de zis si nu vreau sa va plictisesc. Ideea e ca, obisnuiam sa fiu cea care vede clar lucrurile, cea careia i se cer sfaturi.. dar pe mine nu ma pot sfatui, ma depaseste situatia mea. Poate ar trebui sa incep sa scriu romane......... :lol: |
Sa sti ca un barbat nu va pune niciodata "piper" īntr-o relatie. Sa nu astepti asta de la nimeni. Barbatul este un ANIMAL DRESABIL si asa cum īl dresezi asa-l ai.
Bunica avea o vorba: BARBATUL e CAPUL dar FEMEIA e GĪTUL ;) Sper ca ai īnteles la ce ma refer. |
Quote:
Vrei sa mai repetam o zicala? Pe aia cu ciorba reincalzita? Eu atat iti spun: faci o greseala daca revii. |
poate face o gresala .. poate nu ... claudia .. cred ca stiu cum e crede-ma ... si eu uneori tanjesc la fosta .. nu e singura femeie dar a fost prima si am " dresat-o " cum am vrut eu ... si era bine rau .. acum m-am apucat iar de dresaj .. dar am un candidat cu potential ... nu vreau sa intru in amanunte picante :)) .. si chiar poate si vrea .. so ... am de munca ..
nici eu nu sunt un tip care sa puna piper in relatie ... nici la mine nu era monotonie .. au fost 10 ani .. dar ea si-a schimbat optiunile :) eu am ramas la fel .. poate putin mai nebun :) da-ti o sansa .. si incearca sa te impaci .. incearca si convingete-te ca va fii bine .. daca nu va fii bine ai incercat .. asta e .. ai facut-o si pe asta .. sa iti para rau de ceva ce ai facut .. decat de ceva ce n-ai facut ... eu cel putin asa m-am convins .. si cand am vazut ca vorbeam cu peretii mi s-a taiat :) lasa-ma ca si eu sunt melancolic si uneori ma gandesc la ea .. de ce sa mananc cacat .. dar .. de fapt ma gandeam .. acum am atentia concentrata asupra alteia .. care imi treimite sms-uri ca .. : Imi esti drag | Nu pot sa cred ca poti fii asa .. nu esti real .. si alte sms-uri d-astae .. merita cu varf si indesat ;) |
Neatza, sa va zic si eu "povestea" mea, e vorba despre prima iubire, care, cred eu, ca e si cea mai grea, adik treci f greu peste.....oricum ne-am cunoscut, am luat-o incet, am facut multe lucruri impreuna dar intr-o zi cu soare am facut o prostie, am zis ceva naspa rau, nu conteaza ce, dar dintr-o data i-au revenit sentimentele pt fostu care i-a facut multe lucuri mult mai rele ca mine. Si ne-am despartit, nu ne-am certat, dar m-a distrus pt ca eram mort dupa ea..... si m-a tinut pe jar, m-a amagit dar tot am mai incercat odata si la prima prostie pe care am facut-o, spus-o, nu conteaza cat de mica, s-a dus la altu.....si chiar nus cum vine asta, dc gaseste mereu alinare la altcineva, dc nu vb intre noi sa o rezolvam....oricum n-o sa inteleg asta niciodata. Si ne-am certat rau de tot si cred ca pana aici mi-a fost, sper ca o sa o uit desi inca o iubesc.........
|
In relatia ta a pus suflet doar unul - si anume tu! Cum dracu sa gasesti alinare la altu`? Astea sunt motive stupide. Femeia s-a plictisit si iti cauta nod in papura, ce e asa neclar? Nu are motive obiective sa iti dea papucii, si ii e rusine sa iti spuna ca ea se intalneste cu altu`/altii, si prefera sa te pandeasca pe tine cand o superi cu ceva, ca sa te scoata vinovat! Astea sunt femeile! Treci peste, ai toata viata inainte!!! Tipa chiar nu merita importanta...
|
Uite n-am privit niciodata problema asa si chiar mi-ai "deschis ochii". Mersi
|
la fel cum a zis si claudia .. poate era premeditata .. si astepta doar sa calci pe bec , sa aiba un motiv ... si cum ai calcat p ebec .. jap a sarit la gatul tau .. si asta cu .. gaseste alinare la fostu .. cacat .. a vrut sa il faca pe ala gelos sau mai stiu eu ce ... da-i viteza si gaseste-ti una care te merita si care merita sa o iubesti si sa ai incredere in ea .. ti-a facut-o odata ti-o face si a doua oara ;) trust me .. si apoi o sa suflii si in iaurt
|
prin simplul fapt ca ai mai incercat o data ai gresit mult. nu faci decat sa te amagesti mai rau, pentru ca era clar ca ea oricum va face acelasi lucru din nou. eu nu m-as mai fi uitat la ea, mai ales ca ati facut atatea impreuna si probabil ti-a zis si multe lucruri frumoase. dupa toate astea sa sara la gatul fostului dintr-o simpla prostie care inclin sa cred ca nu a fost mare e inacceptabil, si tu in momentul ala trebuia sa-ti impui s-o uiti, chiar daca tineai cat tineai. iar in momentul in care tu ai insistat sa va impacati ea ti-a descoperit slabiciunea si a facut ce le place multor fete: te-a avut la degetul mic. stia ca te are la sigur si putea sa faca ce vroia, n-o interesa, isi batea joc si se simtea smechera.
acum solutia nu e sa cauti alta ca s-o uiti, e doar sa stai o vreme single, sa te distrezi si ai sa vezi ca te vei simti cu mult superior fata de ea si iti vei da seama ca nu te merita si ca e o persoana josnica. |
Mersi pentru sfaturi, o sa incerc sa nu mai ma gandesc la ea si sper sa reusesc distrandu-ma cat mai mult.... ms iar
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning