Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

nsl.cartman 26-02-09 21:29

Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2099632)
HPRT vine la Piatra Neamt,in jur de 5-6 masini,inca nu stim sigur cate.

va asteptam pe toti ;)

eleeron 27-02-09 17:40

Quote:

Originally Posted by nsl.cartman (Post 2103345)
va asteptam pe toti ;)

Deci cam cati o sa fie prezenti duminica la Piatra ?

CoCaine 27-02-09 18:20

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 2105608)
Deci cam cati o sa fie prezenti duminica la Piatra ?

Lume o sa fie sigur,in Piatra-Neamt sunt multi pasionati,vino si o sa vezi:-)

Ali_ump 27-02-09 22:42

SE anunta cel putin 40 de masini, cateva in exclusivitate,exotice vreo 2-3, muzica , barulet de unde se poate lua un suc , un mic show de burn out, un stand de muzica profi;)

CoCaine 27-02-09 23:55

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2106393)
SE anunta cel putin 40 de masini, cateva in exclusivitate,exotice vreo 2-3, muzica , barulet de unde se poate lua un suc , un mic show de burn out, un stand de muzica profi;)

Foarte frumos,asteptam sa ne vedem:-)

andreyutzu 28-02-09 13:05

super misto pentru voi.... la mine se simte cel mai bine criza economica :((

eleeron 28-02-09 14:21

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2105730)
Lume o sa fie sigur,in Piatra-Neamt sunt multi pasionati,vino si o sa vezi:-)

Oricum o sa fiu acolo de la 4- 5 dimineata pentru ca sunt unul din organizatori dar vroiam sa imi fac o idee , numai bine

slip 28-02-09 15:15

LOL :lol:

CoCaine 28-02-09 16:28

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 2107475)
Oricum o sa fiu acolo de la 4- 5 dimineata pentru ca sunt unul din organizatori dar vroiam sa imi fac o idee , numai bine

Fratilor da` ce faceti acolo cu noaptea in cap?Paziti parcare?:shock:

andreyutzu 28-02-09 22:29

sa nu uitati sa faceti poze ca 'vrea' si ochii mei sa vada...ca eu nu am cum sa ajung :((

Ali_ump 01-03-09 00:31

Facem facem,,,avem 2 fotografi :)cu carduri mari la camere:)

andreyutzu 01-03-09 09:17

saru'mana Alin. de abia astept sa vad pozele :D

rugaminte: macar scrie cuvintele intregi daca la gramatica nu te pricepi.ne scutesti de modificari.

ocaruntu 02-03-09 00:14

6 Attachment(s)
n'am cuvinte :)

Ali_ump 02-03-09 08:23

Multumim frumos pentru prezenta, pentru show !!! Fara voi nu avea culoare intalnirea asta! Bravo!

KAmikazee2005 02-03-09 09:08

zyzule :)) da c ai patit de ai ramas asa uimit? :)) sau mai bine zis cine sau c te-a uitmit :))

ZyZ 02-03-09 10:38

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2111289)
Multumim frumos pentru prezenta, pentru show !!! Fara voi nu avea culoare intalnirea asta! Bravo!

Asa-i frumos Alin. Daca nu ne ajutam noi intre noi, n-o sa vina nici un club de chinologie sa faca show :lol:. Kamikaze, te-am vazut pe tine si nu mi-a venit sa cred cat de sexos poti sa fii :lol:

Ali_ump 02-03-09 12:13

Urmeaza ceva la SV cat de curand!!! Din ce am vb cu baietii!

andreyutzu 02-03-09 12:28

super misto...... la sv o sa vin si eu...duc fier viechi si tot ajung
:)))))......felicitari baieti

bakal 02-03-09 12:36

una peste alta, a fost frumos.....ne-am distrat

andreyutzu 02-03-09 12:49

pai bakal sper k sa ajungi si la sv.. k sa faci un drift sa ma minunez si eu si sa fac multe multe poze :D

bakal 02-03-09 13:21

da...asta daca reusesc sa remediez problemele descoperite la piatra...

andreyutzu 02-03-09 13:35

valeuu sper sa nu te coste mult... k si asa e criza financiara :D

zorro6299 02-03-09 13:40

Heloo...poate mi spune careva daca stie ....sau macar aproximativ...cat ar costa schimbarea garniturii de chiulasa..??? la un golf 3...undeva la un mecanic, sau service....as vrea sa aud cateva preturi...cat de cat reale, daca cineva a avut de curand probleme de astea....am dat o la facut....dar nu stiu cam la cat sa ma astept sa ma coste, n as vrea sa ma supar cu mecanikul.....dar nici nu vreau sa l invat cu prea multi bani..poate ma intelegeti....mi a spus cat vreau eu...dar....m a bagat in ceata....astept raspunsuri.....

P.S. Bakal...BMW ul cu nr VS 69 CRS e al tau..?? sau poate ma insel...e fain tare...faine poze de la Piatra...desi mi am propus sa vin sa ne cunoastem face-to-face....in special cu '"cocane"as vrea.... :))) am avut un program prea incarcat...si...am ratat....sper la SV sa ajung....pace to all.....

GAby645 02-03-09 14:13

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2112092)
Heloo...poate mi spune careva daca stie ....sau macar aproximativ...cat ar costa schimbarea garniturii de chiulasa..??? la un golf 3...undeva la un mecanic, sau service....as vrea sa aud cateva preturi...cat de cat reale, daca cineva a avut de curand probleme de astea....am dat o la facut....dar nu stiu cam la cat sa ma astept sa ma coste, n as vrea sa ma supar cu mecanikul.....dar nici nu vreau sa l invat cu prea multi bani..poate ma intelegeti....mi a spus cat vreau eu...dar....m a bagat in ceata....astept raspunsuri.....

P.S. Bakal...BMW ul cu nr VS 69 CRS e al tau..?? sau poate ma insel...e fain tare...faine poze de la Piatra...desi mi am propus sa vin sa ne cunoastem face-to-face....in special cu '"cocane"as vrea.... :))) am avut un program prea incarcat...si...am ratat....sper la SV sa ajung....pace to all.....

am eu pe cineva , in jur de 100 ron , daca doresti pot sa iti dau nr sa vb cu el !

zorro6299 02-03-09 14:39

Mersik GAby645...dar deja e montat, tre" sa ma duk intr o ora s o iau din service.....50 ron deja i am dat cand am lasat o acolo...voiam sa stiu cam cat sa i mai dau acum....sa nu fiu "eronat"....tot cam pe acolo ma gandeam si eu..la 100 ron....ca e destula munca....cu toate...destul de multa migala cu montarea curelei la loc, cu alea..alea...mersik oricum.

CoCaine 02-03-09 18:21

A fost frumos la Piatra,a prins bine o dezmorteala din asta..La cat mai multe reviste vandute NSL Piatra-Neamt,poate scrieti si despre o masina doua din Iasi,sunt care merita sa ajungaa acolo;)
zorro te sfatuiesc sa nu te zgarcesti la mecanic,poate o sa mai ai nevoie de el,mai bine lasi loc de buna ziua..Daca el iti spune un pret,pune-i si tu 10-20ron in plus,o sa te tina minte in sensul bun;)

bakal 02-03-09 19:40

da zoro, a mea e masina...si pacat ca nu ai venit, pacat ca nu au venit mai multi...pt ca in principiu, cam asta e rolul la astfel de evenimente, sa te intalnesti cu diferiti useri fata in fata, mai discuti, mai razi...inchei prietenii, te revezi cu vechi cunostiinte...

zorro6299 03-03-09 09:03

:rolleyes2 yep...mersik de sfaturi baieti...am rezolvat cu mecanikul..am iesit amndoi castigati..el cu banii ..( cum zicea "cocane'...pana nu i dai ceva in plus...parca nu-i treaba Ok si te blesteama de ravii repejor in service).... iar eu cu masinuta...care merge mult mai bine...i am schimbat tot ce se putea schimba..si parca trage mai bine cu 50 % ..in fine..,asta e...intalnirea de la Piatra..am ratat o....am avut prea multa treaba dar la Sv sper sa merg cu voi....dar mai e pana atunci.Bakal e bine ca e al tau BMW -ul ,sa stiu daca l vad prin oras sa-ti las o semnatura cu cheia pe capota :twisted: sau sa-mi iau un colt de spoiler cu mine...hi hi hi....glumesc man....ca oricum tot de la mine ar ramane acolo pe bara ta.... :-P ....pace to alll.8)

ocaruntu 03-03-09 17:19

al tau e golful ala ? :)
vrei alta culoare ? aaaaaaahahahahaha :)

@Zyz: am sa te rog ca de acum incolo sa fii mai respectuos cu participantii la trafic ... altfel ti'o iei :shock:; daca mai aud ca mergi cu o viteza asa mare pe E583 iti iau permisu' !

zorro6299 03-03-09 17:43

:-P hi,hi hi...tu faceai referire la gluma mea cu BMW ul lu" Bacal..???? eii....nene dar cu ce " vopsea" vrei sa-mi dai peste portocaliu..??? hmm..?? sper sa fie alb ca merge bine contrastul.... :-P ...xoxo...( nu s chiar deloc complexat) ...doar un pic suparat ca ....nu i gaseste mecanicul " buba"...si ...nu ma simt asa bine....cand mi-e stricata masina..oricat de putin...pace to all.8)

ocaruntu 03-03-09 17:49

eu cunosc niste baieti experti in VW si "Reno" ... daca ai nevoie ... la ei imi fac masina lu' taica'miu.

culoarea? ... simplu: roz :twisted: si o las' pe prietena mea sa "picteze" :oops::lol:

zorro6299 03-03-09 17:59

:-P:-P:-P:-P prea tare faza....exact " roz " si as vrea si eu s-o fac....sa fie o surpriza pt iubita mea....prea tare...chiar incredibil..numai ca...ar trebui sa i-o fac cadou..ca eu n-as mai conduce-o ..dar.......ma mai gandesc tu pregateste vopseaua ... :rolleyes2 ...:-P

aleks 03-03-09 18:34

zorro6299, ştiu că sunt enervant, vezi totuşi cu scrisul ăla, te rog eu...

ocaruntu 03-03-09 20:54

enervantule :))

aleks 03-03-09 21:01

yess, that's me :)
azi şi ieri mi-am făcut rost de vreo câţiva "prieteni" noi, am învăţat o gamă nouă de înjurături şi am primit atâtea ameninţări încât începe să devină plictisitor :lol:

ocaruntu 03-03-09 21:09

uimeste'ne :) prostia nu are limite ... dar totusi .... uimeste'ma aaaaaaaaahahahaha

aleks 03-03-09 21:58

nu e prostie, oamenii se supără când le atragi atenţia, iar dacă le şi ştergi sau modifici un post, e belea. nu e plăcut, şi eu mă supăr când pe alte forumuri mi se şterg posturi(apropo, care mi-ai şters măh off-topicul de pe crazy? ) :lol:

zorro6299 03-03-09 21:58

8) seara buna....care " scris" Aleks .???? :rolleyes2 ..... 8) (rautaciosule) o litera acolo..pe care am luat-o de la tine..din "Ale ...k ..s "..suna repede la 113:twisted:

aleks 03-03-09 22:20

pfff, e deja istorie, am să dau de-acum cu copy/paste explicatia :lol: aleksandru2000 a fost numele primului progrămel făcut de mine, complex pe vremea aia, acum doar o aplicaţie banală, care calcula salariile în mod complet ale lucrătorilor la o întreprindere. Asta se întâmpla în 94-95, înainte să ne apuce pe toţi febra mirc, transformata apoi în febra messenger :)
Şi eu am avut mania asta cu scrisul, chiar şi pe 4tuning pe la începuturi, dar din cauză că se ajunsese să nu se mai înţeleaga nimic din posturile multora am decis să reconsiderăm problema, pentru că pe măsură ce rămân demodificate posturile scrise mess-style pe atât se continuă pe linia asta, pe principiul bulgărelui de zăpadă. Ăsta e motivul rugaminţilor mele...

ocaruntu 04-03-09 05:34

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2116768)
nu e prostie, oamenii se supără când le atragi atenţia, iar dacă le şi ştergi sau modifici un post, e belea. nu e plăcut, şi eu mă supăr când pe alte forumuri mi se şterg posturi(apropo, care mi-ai şters măh off-topicul de pe crazy? ) :lol:

eu sefu.... ca e hotarat ca orice post offtopic la topicul in cauza se sterge.

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning