![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
nu cred ca mai face treaba la legale..... |
Quote:
momentan e in stadiul de taxiu in regula...client fidel e fimiu :D, masina cara biciclete , trotinete, masinutze...jucarii...etc...:lol: se mai pune de-a latu, cerce, tot la cererea clientului...:))..deci momentan e masina de plimbare....:-) app.. acum 5 minute am primit comanda de la el sa ma duc sa il iau.....:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
cred ca mi-ar taia draq gumele daca le iau clienti...:lol: |
Quote:
|
mi-am facut-o cu mana mea.......trebuie sa incep serios sa pitesc cheile de la masina....:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=s9JK4xxIko4 |
Bravo boss ,sa iti traiasca :-)
|
Quote:
o sa il mai bag, dar de data asta nu ii mai limitez acceleratia....fiind prima data cand merge am zis sa nu ii dea talpa sa zboare prin gumele alea p-acolo...:lol: pacat ca nu am filmat cand ne-am dat noi.....Boby MOM, eu , Droopy si inca un baiat.....4 karturi pe pista...bahaos total....:lol::lol: |
pai chiar era de vazut :)) trebuia sa pui pe cineva sa va filmeze
|
Quote:
APP:Asa taxiu ca al tau sa tot vezi pe fiecare zi,as merge non stop cu taxiul:)) |
Peste cativa ani o sa dormi cu cheia la gat sa nu plece baiatu noaptea :-P .Sa iti traiasca.
|
Quote:
oricum arata superb..... |
mai e unu in oras la mine (timisoara) tot in 4 usi si tot galben...care arata foarte bine si pare ingrijit...poate faceti un S.R.L ceva:))
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare de amator asa,mane,cum ai pus semnu ala inferno in spate,capu' ala de dracusor,intre folie si parbriz?sau e pe exterior?
|
Quote:
Sa il vezi peste 2-3 ani cand o sa-ti fure cheile sa faca cerce:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoasa rau masina arata bine estetic bafta in continuare posesprului;)
|
La multi ani, Jakale, sa traiesti 1000 de ani fara reparatii capitale :))
|
Quote:
Quote:
|
La Multi Ani Boss,sa traiesti ca ne trebuiesti ... si ursul sa te tina pana la 80 ani cel putin :lol:
|
La multi ani Jakaleee...:drunk:
|
La multi ani !!!!!!
|
La multi ani serif, sa ne traiesti:-)
Si multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat de cand am luat ursul:-) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
LA MULTI ANI MARE BOSS!!!!!!! SI SCZ DE INTARZIERE !!!!
|
La multi ani boss !
|
LA MULTI ANI tigane:lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
harzatear gazu...esti mai mare ca mine cu o luna......la multi ani nenea:lol::lol:
|
Quote:
|
tziganeeee...a iesit sor-ta la vanzare;)
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...9-bmw-e30.html piesa de piesa masina:shock: |
Quote:
ii urmarisem si topicul cu evolutia... |
Quote:
|
E la curent jakalu cu intamplarile,ca doar masinile sunt si ele rude :D si,se simte in sange cand se intampla ceva mai dubios :))
|
Toate ca toate dar de taxiu' ce se mai aude boss,o gogoasa,un cerc,drift,nimic nou,macar ceva poze?
|
Quote:
sincer mi-e si scarba sa o scot....au umplut astia orasul de speed bumpere...gropile apar peste nopte, nu stiu dar e haos mare in oras...se construiesc cladiri, super market....benzina are un pret ca afara :rolleyes2... poze nu i-am mai facut......poate cu un aparat mai performant sa ii faca cineva care se pricepe...:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Astept telefon de luni in colo, azi ma sarbatoresc, am schimbat ultima cifra de la varsta :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning