Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

CobraArt 17-02-09 18:30

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Maine seara revine Fram pe strazi,paziti-va :))) :)))))

bogdan_wrc 17-02-09 19:11

skma, am inteles ca tu aduci bucsi powerflex de la magazinul ala din medias ?

T@zMania 17-02-09 21:28

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2075813)
Maine seara revine Fram pe strazi,paziti-va :))) :)))))

si ce linistitzi am condus pana acum.....
mai tzine-o ma in garaj ce naiba,iar vrei sa mergem cu tarsa ca treci tu cu ruptura aia pe 4 carari?:)

ALEX_BZN 17-02-09 21:42

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2076456)
mai tzine-o ma in garaj ce naiba,iar vrei sa mergem cu tarsa ca treci tu cu ruptura aia pe 4 carari?:)

app....ca eram acuzati de diverse lucruri...in seara asta s-au convins unii prieteni de ai tai cine face....era o pisda cu o jetta si unu cu un ford de se dadeau in spectacol si s-a luat paganel de ea...deci va rog inainte sa ne acuzati incercati sa va uitati si cine face...ca de multe ori poate nu sunt de ai nostri..in fine in seara asta s-au convins:)

T@zMania 17-02-09 21:44

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2076505)
app....ca eram acuzati de diverse lucruri...in seara asta s-au convins unii prieteni de ai tai cine face....era o pisda cu o jetta si unu cu un ford de se dadeau in spectacol si s-a luat paganel de ea...deci va rog inainte sa ne acuzati incercati sa va uitati si cine face...ca de multe ori poate nu sunt de ai nostri..in fine in seara asta s-au convins:)

ce sa mai voi suntetzi baietzi cumintzi.....
suntem noi paranoia ca ne luam aiurea de voi.poate in seara aia s-a nimerit sa nu fie ai vostrii;).
la asta te-ai gandit?;)
si eu vb de o astra si de un golf....[diferentza dintre marci o sesisezi?]

ALEX_BZN 17-02-09 21:50

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2076515)
ce sa mai voi suntetzi baietzi cumintzi.....
suntem noi paranoia ca ne luam aiurea de voi.poate in seara aia s-a nimerit sa nu fie ai vostrii;).
la asta te-ai gandit?;)
si eu vb de o astra si de un golf....[diferentza dintre marci o sesisezi?]

At chia erau de la noi....recunosc...am vb si am rez treaba...noi mereu le zicem la sala sa stea al locu lor...si pe urma treaba lor..nu vream sa deranjam...din cand in cand mai apuca pe cate unu de la noi nebuneala si talentele dar nu facem toti..eu unu am un cielo...nu stiu daca mai vazut pe mine sa fac asa ceva acolo...din mai multe motive:1 din respect fata de altii care ii deranjez,2 nu am nici masina de figuri...

ALEX_BZN 17-02-09 22:00

nu vrem sa devenim oaia neagra...si sa se uite toti urat la noi....acu sincer am vazut ca din cand in cand si cate un membru inferno sau NSL mai scapa un burn sau un cerculet...si nu putem sa invinovatim tot grupu sau pe presedintii de club....la faza cu lovitu (asta si golf) chiar aveti dreptate..isi rupeau gatu intre ei:(asa e....dar acolo un scart sau ceva minor sper sa intelegeti...oricum in timp pana ne pumem la punct e mai greu:|

TheMaax 17-02-09 22:02

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2076548)
At chia erau de la noi....recunosc...am vb si am rez treaba...noi mereu le zicem la sala sa stea al locu lor...si pe urma treaba lor..nu vream sa deranjam...din cand in cand mai apuca pe cate unu de la noi nebuneala si talentele dar nu facem toti..eu unu am un cielo...nu stiu daca mai vazut pe mine sa fac asa ceva acolo...din mai multe motive:1 din respect fata de altii care ii deranjez,2 nu am nici masina de figuri...

Sa-l parafrazez pe Fanul Renault No 1 dl. Taz .......... baieti stati si voi mai bine o vreme low uitati-va la "baieti" mai mari cum se joaca ei si poate ve-ti invata si ceva caci altfel la cum ati inceputo nu prea va vad bine in comunitate ......... ve-ti deveni usor usor "persona nongrata". Bafta la baietzi si la Pasarele cu mult respect .......... luati-va gatu .... 8)

ALEX_BZN 17-02-09 22:06

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 2076605)
Sa-l parafrazez pe Fanul Renault No 1 dl. Taz .......... baieti stati si voi mai bine o vreme low uitati-va la "baieti" mai mari cum se joaca ei si poate ve-ti invata si ceva caci altfel la cum ati inceputo nu prea va vad bine in comunitate ......... ve-ti deveni usor usor "persona nongrata". Bafta la baietzi si la Pasarele cu mult respect .......... luati-va gatu .... 8)

Noi incercam...80 la suta dintre noi am inteles care e treaba sa nu mai facem...dar nu poti sa ii ti pe toti sub urmarire si sa le stii orice miscare...noi neam dori sa stam cu voi si sa invatam de al voi..nu sa va deranjam sau sa va creem probleme cu garda:|

TheMaax 17-02-09 22:08

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2076622)
Noi incercam...80 la suta dintre noi am inteles care e treaba sa nu mai facem...dar nu poti sa ii ti pe toti sub urmarire si sa le stii orice miscare...noi neam dori sa stam cu voi si sa invatam de al voi..nu sa va deranjam sau sa va creem probleme cu garda:|

E bine ca exista dorintza dar va garantez .................. practica va haleste, dar mai bine restul de 20 % care nu se supun e simplu .......... OUT :twisted: .................... exista o vb. " La f#t#t nu te duci cu inima, te duci cu p#l# !!!" ............ eu zic so aplici ..................... bafta!

ALEX_BZN 17-02-09 22:11

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 2076640)
E bine ca exista dorintza dar va garantez .................. practica va haleste, dar mai bine restul de 20 % care nu se supun e simplu .......... OUT :twisted: .................... exista o vb. " La f#t#t nu te duci cu inima, te duci cu p#l# !!!" ............ eu zic so aplici ..................... bafta!

Ai si tu dreptatea ta...dar de abia ne-am infintat si deja ii dam afara...deocamdata incercam sa ii redresam...si pe urma vedem.:)

CobraArt 17-02-09 22:57

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2076456)

Incepi sa ma strezezi cu replicile tale de 2 lei,sincer... ;)

GiGiCarbiT 17-02-09 23:00

Puteti sa invinuiti Inferno si Nsl..care dau cerce...Adica Inferno...Adica cerce am dat eu si burn mereu Langa voi..=)) Si sincer am fost mustrat de seful de club Inferno..Am promis sa nu se mai repete..de accea am vandut masina...Dar...Avem alt elev acum..=)) Maistru SebricaM3 =))...asa ca...Noi Nsl si Inferno..Avem Un loc bine pastrat la Sala..;) Meritat!

CobraArt 17-02-09 23:04

Coiss,ce stie sa faca SerbicaM3?

jakal 18-02-09 06:41

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2076891)
Coiss,ce stie sa faca SerbicaM3?

POPCORN..........:lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning