![]() |
Re: Dacia PTM
Quote:
|
pai e foarte bine. da-le dr*cu de fiare ca se repara :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
... off topic : am trecut eu prin mai greu ca el :))) pe dedesubt ...era covrig covrigarit .... cadru motor era aproape rotund/hexagon din patrat :))) + planetare , cap de bara etc etc etc :))) multe |
Imi pare rau de incident..sa vedem poze cu PTM`ul facut ( sper k nu s`au spart stopurile de la mne:lol: )
|
:lol: tu cum ai reusit?
|
Quote:
Quote:
|
Aiurea..o primesti knd nu te astepti
|
Pfoa ce trist :( In primu rand, e bine ca el n-a patit nimic! Sa faci 2-3 poze la masina sa vedem si noi ce si cum.... Sper sa se repare repede si bine! :twisted:
|
Quote:
|
@alex.p7m nasol ce ti s-a intamplat si tie :/ parca ti-a fost scris accidentul ala :lol: ala fara oglinda, iarna, gheata, scuar pfff...
dar cum ai zis si tu, tot raul spre bine. :D hai gata cu offtopicul pe aici :P asteptam pozele |
Quote:
a ajuns ptm`u la mn ma imbrac sa cobor ... osa facem niste poze si pun sa va delectati ochii :P , ceao |
Asteptam pozele..cu PTM`ul..:(
|
5 Attachment(s)
2 inainte cu o zi ... 2 in ziua accidentului ( masina are stramb stalpu + prag podea umpic etc etc .... si usile ) si 1 poza gen la reconstituire la asigurator ... taximetristu a fost foarte de treaba ... dar pacat de masina
|
cam nasoala faza cu reparatul acolo. :/ e intr-un loc foarte urat lovita
ce i-au zis la asigurare? |
Insanatosire grabnica PTM-ului :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning