Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

tzorrro 20-01-07 09:31

Re: Club Renault 5

3 Attachment(s)
pentru filmuletze de pe youtube, google video & co foloseste www.keepvid.com.
modelul albastru este un gt turbo cu modificari la capota si bara fata. pragurile si elementele de deasupra aripilor sunt originale.

asa arata masina cand a iesit pe portile fabricii

miliady 20-01-07 14:22

da dar alea se gasesc si separat - adica sunt din plastic sau fac parte din caroseria masinii? si daca sunt din plastic... unde gasesc si eu unele :D.

si pleoapele din fatza presupun ca sunt facute de tinichigiu,nu? merci mult. cine e tipu ala cu bnz pe forum? merci

p3tr3an 20-01-07 15:45

incepe sa ma atraga din ce in ce mai mult r5 gtt - cost redus / performante foarte bune .... daca stie cineva vreun gtt bun de vanzare , il rog sa ma anunte !

R5 super 20-01-07 16:46

Quote:

Originally Posted by p3tr3an (Post 706821)
incepe sa ma atraga din ce in ce mai mult r5 gtt - cost redus / performante foarte bune .... daca stie cineva vreun gtt bun de vanzare , il rog sa ma anunte !

Am eu un R5 gtt de vanzare.....daca vrei detalii da`mi un add pe messenger...teo_danis

valir5gts 20-01-07 21:38

tzorrro...ce intelegi prin bara fatza bunicica?as vrea eu sa dau bara mea fatza ca sa imi iau una de turbo.daca te intereseaza vezi ca este o poza cu masina mea de la o intalnire aici,cu cateva pagini in urma.se vede in poza ca e gaurita in dreapta fatza,jos in fustitza,in rest e ok.

-ZZ- 20-01-07 21:44

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 706122)
pe-asta ati vazut-o? :confused: https://www.youtube.com/watch?v=fR59L...elated&search= ce om....

in fine, vroiam si eu filmuletzu ala cu the new bnz tm8bnz sau cineva, apropo cum a reusit omu ala sa ii faca praf pe aia cu typeR etc... nu mi-a venit sa cred. daca e prezent pe aici pe forum vreau si eu sa stiu ce a facut la mashinutza aia sa fie atat de tare :D. merci.

Auzi praz... daca te-ai uitat mai atent la masina si dupa ce ti-am mai zis si eu... cat merita mashina? ca 1500 nu o sa dau niciodata pe ea ca mi se pare mult.

in afara de faptul ca masina are 850 kg si vreo 180 cai ...nu prea a facut nimic....pacat ca nu se fac liniutze in curba....ca atunci nu stiu cine mai ajunge la finis....R-ul sau 5-ul....? :lol: :lol: :lol:

M Y U 21-01-07 09:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 707353)
in afara de faptul ca masina are 850 kg si vreo 180 cai ...nu prea a facut nimic....pacat ca nu se fac liniutze in curba....ca atunci nu stiu cine mai ajunge la finis....R-ul sau 5-ul....? :lol: :lol: :lol:

Masina este din Ro mai exact din Cta , abordeaza virajele cu 150km/h , ba chiar reuseste sa nu se rastoarne,stiu ca ai antecedente cu r5... lasa-ne cu aceeasi poveste de pe Threadu ala...din gura ta ies prin tastatura oriunde as citii numai dealde Daca ar fi...Cum ar fi... nu stiu daca este asa poate gresesc dar imi pari doar un baiat de bani gata care masina de la tati este cea mai tare,vizioneaza Initial Drift si ai sa intelegi..Azi noapte am vazut un urs care rupe impreza sti..normal este mai usor ursu nu?

R5 super 21-01-07 10:38

4 Attachment(s)
Vand Renault 5 gtt,an `86,115 cp,set motor nou,vopsit in septembrie,jante aliaj,geamuri heliomate,trapa,perfecta stare de functionare.

Pretz negociabil pentru mai multe detalii de pretz sunati la acel numar

Telefon: 0745261170

In poze masina era cam nespalata ca nam avut cu ce sa ii mai fac poze dupa ce am spalato . . . .

bogdan_r5 21-01-07 10:53

sal am si eu o problema cu r5 meu 1,4 injectie '88 imi sta turata cand se incalzeste si ajunge sa stea si la 1300 rot/min ce sai fac ca ma disper.help mee plssssss.

praz 21-01-07 12:06

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 706105)
pe aia din parcarea de la sala palatului nu am gasit-o :-(. Vroiam sa va mai intreb de alte R5-uri pe motorina... maine ma intalnesc sigur cu tipu cu aia din titan. praz... tu te-ai uitat la ea? cum ti s-a parut? are ambele faruri sparte... bara din spate nu e prinsa calumea... aripile din fatza sunt umflate de la rugina...in rest pare ok mashina. aaa si nu se inchide nici capota asa cum ar trebui.

Vroiam sa va intreb de unde pot gasi si eu praguri laterale si ornamente dinalea pentru aripi - ca sa fie mai lata mashina :D si vreau neaparat o capota dinaia care acopera un pic farurile. Toate ca in poza atasata :D eventual si aerisire pe capota :D merci mult aaa, si un eleron ca in poza cu masina alba :D

io m-am uitat putzin la ea k era noapte, si am vazut k era sarita vopseaua pe aripi , probabil k fusese lovita usor, in rest nu stiu ce s zic, e mult 1500e.asta e clar ... vezi si motoru cum e...

Miez 21-01-07 12:36

Quote:

Originally Posted by R5 super (Post 707841)
Vand Renault 5 gtt,an `86,115 cp,set motor nou,vopsit in septembrie,jante aliaj,geamuri heliomate,trapa,perfecta stare de functionare.

de curiozitate ...
E turbo in talon ? ca nu are barile/carenajele de turbo

Spor

DnI 21-01-07 12:48

Quote:

Originally Posted by R5 super (Post 707841)
Pretz negociabil pentru mai multe detalii de pretz sunati la acel numar
Telefon: 0745261170
In poze masina era cam nespalata ca nam avut cu ce sa ii mai fac poze dupa ce am spalato . . . .

vezi ca ti-am dat un mesaj.

nu are bara spate de turbo parca... nici bata fata nici grila cred
poti da mai multe detalii

miliady 21-01-07 13:31

Quote:

Originally Posted by praz (Post 707967)
io m-am uitat putzin la ea k era noapte, si am vazut k era sarita vopseaua pe aripi , probabil k fusese lovita usor, in rest nu stiu ce s zic, e mult 1500e.asta e clar ... vezi si motoru cum e...

m-am uitat la ea intr-un atelier - pe dedesupt era plina de rugina, avea petice de tabla, care erau si alea ruginite. nu se inchideau usile calumea. etc.

R5 super 21-01-07 16:36

Quote:

Originally Posted by DnI (Post 708008)
vezi ca ti-am dat un mesaj.

nu are bara spate de turbo parca... nici bata fata nici grila cred
poti da mai multe detalii

masina nu mai e de vanzare...........m`am razgandit...merge super...

R5 super 21-01-07 16:38

cine stie din ce an sunt motoarele cu injectie.....m`ar interesa sa`i pun unu pe injectie

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning