![]() |
Re: Club Renault 5
3 Attachment(s)
pentru filmuletze de pe youtube, google video & co foloseste www.keepvid.com.
modelul albastru este un gt turbo cu modificari la capota si bara fata. pragurile si elementele de deasupra aripilor sunt originale. asa arata masina cand a iesit pe portile fabricii |
da dar alea se gasesc si separat - adica sunt din plastic sau fac parte din caroseria masinii? si daca sunt din plastic... unde gasesc si eu unele :D.
si pleoapele din fatza presupun ca sunt facute de tinichigiu,nu? merci mult. cine e tipu ala cu bnz pe forum? merci |
incepe sa ma atraga din ce in ce mai mult r5 gtt - cost redus / performante foarte bune .... daca stie cineva vreun gtt bun de vanzare , il rog sa ma anunte !
|
Quote:
Am eu un R5 gtt de vanzare.....daca vrei detalii da`mi un add pe messenger...teo_danis |
tzorrro...ce intelegi prin bara fatza bunicica?as vrea eu sa dau bara mea fatza ca sa imi iau una de turbo.daca te intereseaza vezi ca este o poza cu masina mea de la o intalnire aici,cu cateva pagini in urma.se vede in poza ca e gaurita in dreapta fatza,jos in fustitza,in rest e ok.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Vand Renault 5 gtt,an `86,115 cp,set motor nou,vopsit in septembrie,jante aliaj,geamuri heliomate,trapa,perfecta stare de functionare.
Pretz negociabil pentru mai multe detalii de pretz sunati la acel numar Telefon: 0745261170 In poze masina era cam nespalata ca nam avut cu ce sa ii mai fac poze dupa ce am spalato . . . . |
sal am si eu o problema cu r5 meu 1,4 injectie '88 imi sta turata cand se incalzeste si ajunge sa stea si la 1300 rot/min ce sai fac ca ma disper.help mee plssssss.
|
Quote:
|
Quote:
E turbo in talon ? ca nu are barile/carenajele de turbo Spor |
Quote:
vezi ca ti-am dat un mesaj. nu are bara spate de turbo parca... nici bata fata nici grila cred poti da mai multe detalii |
Quote:
|
Quote:
|
cine stie din ce an sunt motoarele cu injectie.....m`ar interesa sa`i pun unu pe injectie
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning