![]() |
Re: Club ESPERO
prelungire??hm....am vaz ceva finut la opel astra..simpla...modelul 2000 02`...in rest...or fi...dar majoritatea tiganii.....si eu as fi interesat...dar greu..:cry:
|
pe mn ma interesaza dp c model se potriveste..
|
De pe un golf 2 sau opel astra G stiam de matiz... si probabil ca ar veni si la espero destul de ok...
|
2 Attachment(s)
Vand un eleron, e cineva interesat ?
|
nu prea ii sta bine cu el nu-i asa???
|
M-am sucit chiar cand am vrut sa-l pun :)))), e bine ca l-am vopsit si tot ce trebuie....
Nu prea cade bine pe Espero, si portbagajul trebui sa fie o suprafata dreapta bine ca sa vina lipit de el. Cred ca pe Cielo vine mult mai bine, il vand ca vreau sa imi iau niste boxe pe fata am stricat un difuzor si trebuie sa le schimb neaparat ca se aude decat 1 si sunt cam in criza de bani. Ah...si mai am si un volan sport daca vrea cineva cu butuc pt Daewoo, opel ....este din piele si se cheama Victor (made in italy) pun si poze daca este cineva interesat. |
pozeeee :d Eu de mult vreau sa schimb volanul, dar nu gasesc ceva de calitate si la un pret ok :) ...
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2oke....poze :D...merge si la combinatie cu difuzoare :))))
Nu pot pune poza, ocupa prea mult si nu imi da voie....:( |
Hai ca a mers...
|
Cat vrei pe volan?
|
da care e pretu???
|
5 Attachment(s)
poze...cam de proasta calitate..dar merg;)
|
Cand te uiti din fata zici ca nu e espero,trebuie sa fac si eu rost de bani sa pun labuta pe niste jante,bafta cu masinuta in continuare:lol:
|
3 Attachment(s)
merci,merci..am mai gasit 2 poze..;)....doamne cum arata:shock:
|
Volanul il dau cu 200 ron, pret fix cu tot cu butuc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning