Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

Psycho 22-10-06 15:23

Re: Masini - Made In Constantza

inca se mai gasesc asa ceva ... asemenea mashini .. foarte rar ... si in general am vazut la padurari .. pe langa vestitele aro

quick_5hifter 22-10-06 17:12

Quote:

Originally Posted by peter (Post 594219)
un IMS ? :roll:

am mai vazut IMS, dar nu decopertat....

Eugen_TL 24-10-06 19:09

un IMS f tare sa stiti ca detine fostu' primar al TULCEI...e beton serios..motor strain nush dc..tabla f buna..e varianta de armata ..tot are stas pe el..are si canistre pe margine antena..prelata verde roti mari originale..masina e 100% BETON...auzisem ca are si ceva optiuni puse de el cred nu m-am uitat in ineterior

peter 26-10-06 11:18

5 Attachment(s)
cred ca toti stiti aceasta masina....numai ca ...de curand are un nou look ! Este vorba de masina lu ERY (Catalin) Hyundai Coupe !

Design - Peter Design

Realizare proiect - Prototype Project

peter 26-10-06 12:16

1 Attachment(s)
o alta poza..editata in photoshop...

GABBY_ 26-10-06 12:29

e klumea masina,n-am ce zice :)

quick_5hifter 26-10-06 13:58

am avut deosebita placere sa o vad live acum vreo 2 saptamani, arata extraordinar de bine si este excelent finisata...s-a schimbat total aspectul masinii, iar kitul se potriveste de minune :!:

peter, tu ai conceput kitul virtual? daca da, iti dau de lucru, mestere! :D

GRIGO 26-10-06 17:06

tare frate ...nu am ce zice ..... felicitari peter ......... ...mi-ai lauto inainte .. bvo ..... poate in viitorul adevarat iese si ceva semnat GRIGO DESIGN .... oricum felicitari vreu sa vad poze cu ea facuta in photoshop ....
aporpo fitzi pe faza ca urmeaza un nou proiect 3d ..semnat eu ..... aseara am facut niste randari de proba ....si iese super ..... o sa fie o surpriza e o masina autohtona ... ;)

metal_militia 26-10-06 17:54

Quote:

Originally Posted by peter (Post 599440)
cred ca toti stiti aceasta masina....numai ca ...de curand are un nou look ! Este vorba de masina lu ERY (Catalin) Hyundai Coupe !

Design - Peter Design

PETER...pune si tu pozele sau psdurile facute in photoshop la o sectiune de la Vtuning, poate la showoff/masinilevoastre etc. ;)

CT-XX-CDA 26-10-06 20:56

Quote:

Originally Posted by peter (Post 599440)

Design - Peter Design

Pune-i un eleron pe hayon daca vrei sa arate calumea, ca fara zici ca e neterminata asta e parerea mea si nu sunt singurul care o am .... adu-ti aminte de chip tuningu d ela bucuresti .... unde ziceai ca l-ai facut ERY ?

quick_5hifter 26-10-06 22:19

va monta si eleron, desi eu sunt de parere ca arata bine fara...

ERY 26-10-06 22:48

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA (Post 600112)
Pune-i un eleron pe hayon daca vrei sa arate calumea, ca fara zici ca e neterminata asta e parerea mea si nu sunt singurul care o am .... adu-ti aminte de chip tuningu d ela bucuresti .... unde ziceai ca l-ai facut ERY ?

Eleronul este gata...o sa il montez zilele astea. Chiptuning la Rabanne.

X-Ray-Eyes 26-10-06 22:52

Schimba culoarea masinii de la avatar din albastru in rosu ...
:)

mark_uss 26-10-06 23:23

sal masina mea ...porsche 944 sunt din cernavoda ..o am de o luna si as vrea sa ma inscriu intr-un club ceva din ctza..

TheBig_X 27-10-06 03:00

O sa vedetzi o noua masina made constanta sper sa va placa si va rog sa nu ezitatzi sa criticatzi. Cred ca maine o sa ma vedetzi pe strada dar fara bari :sad:

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning