![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
|
SUDURA IN PLASTIC - PLASTIC WELDING
Un nou serviciu revolutionar de la Sfera - SUDURA IN PLASTIC - tehnologie germana de cea mai inalta calitate ! Ai cazut cu motorul si s-a spart carena? Esti posesor de renault si ai crapat aripile din plastic ? Ai lovit masina si ai spart bara? Farurile masinii tale nu mai au urechile de prindere ( s-au rupt )? Orice obiect din plastic din casa ta s-a rupt - spart - zgariat ? Toate aceste probleme si multe altele au un singur numitor comun : inlocuirea piesei ! Un lucru costisitor. De azi inainte insa putem suda cu insusi plasticul din care este facut materialul iar reparatia este pe viata ! Nu crapa, nu se umfla, nu se dezlipeste ca in cazul reparatiilor cu fibra sau chit - EXTREM DE DURABIL testat - TUV GERMANIA Au durata de reparatie mica 30 - 120 min. ! Pret incomparabil de mic cu inlocuirea piesei 10 - 150 ron maxim. La cerere putem vopsi sau pregati pentru vopsit piesa reparata. Rezolvam cazuri din toata tara. Transportul piesei este suportat de catre client iar plata se face ramburs. |
buna seara. un pret pt vopsire totala interioara cu pastrarea culorii originale, care e un ablastru inchis (bleumarin) nemetalizat, si altul pt vopsire totala interior-exterior cu schimbarea culorii intrun albastru mai deschis si tare (turcoise intens si tare) metalizat. nu stiu exact codul de culoare ford, dar cred ca se poate afla. e in paleta de culori ford, ca am mai vazut masini culoarea asta. masina e un ford focus 2 facelift break din 2008, si nu e de lucru la tinichigerie.
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 71 : sudura in plastic - bara Ford Mondeo
|
Bună seara , am şi eu o īntrebare : Cam cāt ar costa o vopsire totala la o Honda Civic EG3 din roşie in albă ? Mulţumesc.
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
Buna ziua!
As avea si eu de vopsit o capota si o aipa fata la un Ford focus din 2007. Elementele sunt noi (negre) vreau doar sa le vopsiti (gri metalizat) , cam la ce preț m-ar ajunge si eventual cum sa procedam, sa vin cu mașina la Dvs sa aflați codul culorii sau sa va zic VIN-ul mașinii. O zi buna va doresc, Andrei. |
Salut,
Cat ma costa aproximativ (inteleg ca pretul nu e fix pana nu vedeti masina) o vopsire totala in culoare neagra pentru un BMW E36 coupe din 1994 care necesita urmatoarele lucrari de tinichigerie: 1. Aripa dreapta fata are in margine o gaura de rugina de aproximtiv 2cm patrati. 2. Pasajul aripii stanga spate incepe sa ia rugina la muchie. E mancat foate putin pe margine pe o suprafata de 2cm x 0.2cm 3. Plafonul tocmai a fost refacut cu fibra de sticla si vopsit. Teoretic nu mai necesita nimic de lucru, poate eventual inca o mana de vopsea si lac in caz ca nu se potriveste nuanta de negru. 4. Podeaua si pragurile trebuie refacute aproape total: pragul din stanga + zona pedalier + 3/4 din podeaua de pe partea stanga tocmai au fost refacute. Restul trebuie inlocuite. As vrea si o oferta pentru vopsire in portocaliu metalizat, cu schimbare de culoare (din negru) si de asemenea daca stii ce procedura trebuie urmata legal pentru schimbarea de culoare. Multumesc. |
Quote:
Respect |
1 Attachment(s)
OFERTA PROMOTIONALA
VALABILA IN PERIOADA : 17.12.2012 - 20.12.2012 VOPSIRE TOTALA EXTERIOARA - 1650 RON; VOPSIRE TOTALA INTERIOR-EXTERIOR : 1850 RON vopsire totala exterioara - 1300 ron valabila doar pentru o singura vopsire totala exterioara culoare neagra !!! VOPSIRE PIESA ( ARIPI, USI, BARE ) 150 RON ; VOPSIRE PIESA ( CAPOTA FATA, PLAFON ) 250 RON ; POLISHARE PROFESIOANALA TOTALA : 200 RON ; oferta include manopera, materiale si cuptor !!! la orice lucrare se ofera un bradulet parfumat pentru masina ta cadou !!! TINICHIGERIA GREA NU INTRA IN OFERTA ! OFERTA ESTE SUPUSA UNOR TERMENE SI CONDITII : - promotia 1850, 1650 si 1300 este valabila doar pentru 1 bucata vopsire totala EXTERIOARA pentru masini de talie medie si mica ( exclus ex. - audi a8, bmw 7, jeep etc. ) ; - promotia se aplica tuturor vopselelor metalizate si nemetalizate cu exceptia nuantelor de galben si rosu, special pearl si custom effect ; - caroseria masinii sa nu fie grav avariata sau cu defecte mari de rugina - vezi sus : tinichigeria se taxeaza separat. |
salut. cat m-ar ajunge un indreptat portiera + bara spate ? mi-au lovit-o in parcare si sunt cam infundate.
|
iar va sacai cu golfu meu(fostul vectra alb vopsit de voi)...am trosnit-o si am indoit aripa fata dreapta in colt langa far cam cat ar ajunge reparatia(tot ce inseamna reparatie) si montat bara ,far si ce mai e pe acolo....trebuie sa pun poze sau vin pana la voi?as vrea sa o fac cat mai repede.
|
Quote:
O zi placuta. |
Quote:
Respect |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning