![]() |
Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !
am si eu cateva cuvinte de spus acum tarziu in noapte.. s-au adunat multe pagini de cand n-am mai vizitat topicul asta si pot spune k am ramas surprins de cresterea calitatii pozelor.. toate laudele pt voi cei care va dedicati fotografiilor, ma refer aici in special la vreo 2-3 oameni. si felicitari evl*skillz production, ati reusit prin ingeniozitate si creativitate sa duceti acest fenomen la un alt nivel. keep up da good work!
|
1 Attachment(s)
merge si asta :)) ?
|
2 Attachment(s)
si astea merg . :lol:
|
astea chiar nu :((((((((((((((((((((((( :)
|
sa inteleg ca la prima poza era control in europa????
|
3 Attachment(s)
Stiu ca sunt pui pe langa voi.. GolfTuning,EvLSant0S,madskilz - ale voastre mi-au placut foarte mult.cel mai mult. Am incercat si eu sa fac niste poze.. cred ca sunt primele care VREAU sa iasa artistice desi nu a iesit mare lucru. Sunt abia la inceput si nu ma las pana nu iese ceva misto :-)
|
brian, un prim pont ar fi sa faci pozele mai mici.. mai ales cand nu vrei sa spui multe.
si bano, vezi k e sectiune de divertisment, aici lumea vrea sa vada poze frumoase, nu "kterink".. antelegii? |
1 Attachment(s)
sper sa va placa...
|
interesanta perspectiva..da casa e urata cu spume:twisted: cel mai mare kitch care poate fi facut la o casa e sa ai balustrade din alea gen popice:???: si culoarea e urata..pacat de pozitia aia:shock:
|
Quote:
ps. vopseaua ii adusa de afara si ii foarte scumpa ... si nu e o casa |
ce o fii tot nu e frumoasa:rolleyes2 si vopeseaua poate sa fie de unde o fii ea dak nu e aleasa bine...si popicele tot kitch sunt:evil:
oi fii eu primu din aia 10000 care zic k e urata, dar sigur nu o sa fiu ultimul:lol: ...pacat de loc si de perspectiva pozei:???: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
trase azi...pacat ca cu telefonu:sad:
la ultima playa la concurs de motocross si kiteboarding si pe drum pana acolo;) sunt nephotoshopate...asa au iesit :???: |
3 Attachment(s)
no coment!:!:
|
1 Attachment(s)
:arrow: ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning