![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Pai eu as vrea sa inclin balanta ion favoarea mea....
|
Quote:
|
Quote:
|
Am trecut si eu prin ce treci tu acum. Ca antidot....oricat ai suferi tu trebuie sa iti vezi de prezent si viitor. Lasi in urma trecutul. Daca ai sa o mai vezi priveste-o ca pe o amica(daca merita) sau ca pe una care ai fwte-o si in secunda 2 ai pleca la alta. Cat despre cazul meu....azi se da verdictul. Stau cuminte si astept.
|
Quote:
|
Inca mai astept....
|
Asteptarea a luat sfarsit. Nu am fost ales. Life goes on.
|
Vezi ce am scris eu la relatia cu fosta ...
Nu te-a ales, nu te-a respectat = nu te-a meritat. Sunt altele care te vor merita. Nu e un motiv sa urasti femeile. Motivul pentru care urasc femeia = nu stie sa acorde mai multa intelegere barbatului ... chiar daca a suportat o luna, mai poate suporta o luna de intalniri rare. Nu ii dai papucii pentru faptul ca, timp de 2 luni, te-ai vazut extrem de rar, sau deloc. Daca te cauta, inseamna ca tine la tine. |
Quote:
Era evident deznodamantul de vreme ce a pus-o ala pe ganduri. Asta e ca o lege ,cand sta o femeie cu unu cativa ani si il iubeste ,sa nu te bagi in viata ei macar vre'un an dupa ce se desparte de el ca pici pe post de "pansament". A... si sa nu te intrebi "de ce?" ... las-o in pacea ei ca sunt femei destule. |
Quote:
|
Quote:
Numai bine! |
Momentan sunt putin racit, dar se rezolva si asta
|
Quote:
|
Quote:
in unele cazuri,cind femeia scapa,si da de ceva mai bun,este recunoscatoare sa stii... |
Ca da sau nu de ceva mai bun isi poate da seama daca gandeste cu creierul. DAR din moment ce ia o decizie la nervi si bazandu-se pe trecut...Baiatul se asigura ca poate depasi, semnalizeaza intentia de a depasi, depaseste fata si isi vede de drumul lui si asta e. O uraste ca a stat in calea lui si ca i-a stat in cale si nu l-a lasat sa o depaseasca la timp. Ce-mi place sa vorbesc in pilde :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning