![]() |
Re: Masini modificate din Craiova
Quote:
Era frumos daca se forma o comunitate de genul cu aveti voi, cu Oltciturile, oameni cu care sa te intalnesti, cu care sa imparti idei, piese, chestii...deja a devenit o traditie. In Bucuresti( si nu numai) mai sunt oameni care se ocupa si de batranele de Dacii si au format cluburi( gen Dacia Rally Team). Oricum eu am sa imi continui munca la 1310 meu, indiferent daca mai sunt pintre putinii care mai fac chestia asta, la nivel de Craiova(majoritatea se feresc de masina asta, cand este vorba de investit in ea). Sper sa mai apara si altii si sa formam o comunitate. |
Quote:
1) si cel mai important : trebuie sa fi foarte pasionat de acea masina ca sa bagi niste bani in ea sa arate bine , nu sa o faci targ tuning . 2) investitia asta o faci din 3 in 3 ani , pt ca masinile cand au fost facute tabla nu a fost tratata cum trebuia asa ca rugina are prostu obicei sa reapara , deci ... cel putin 1 mie euro numai acolo se duc iar cheful de viata pe care au il au atelierele din craiova ... te lasa cu un gust amar mai rau decat o gogonea . 3) oamenii care ar putea sa aiba "microbul" pt dacii sunt din ce in ce mai putini pt ca generatiile noi , nu au in minte dacia iar generatiile vechi , nu prea se mai tin de chestiile astea si dupa astea 3 motive mari si tari vine intrebarea evidenta pusa de generatiile need for speed : de ce nu ai modifica o masina mai noua (daca tot esti pasionat de tuning) ? eu am o dacia 1100 si ... am facut un calcul cu ce ar avea nevoie , etc ... rezultatul a fost cu minus in fata . in rest toate bune si frumoase : spor cu dacia ! |
Quote:
Din fericire nu am avut nici cea mai mica problema cu rugina la modul grav, desii masina este din 95'.Au fost probleme doar superficiale. Are un strat mai mult decat generos de antifon din fabrica, motor de 1.6 cu dublucorp, tamburi mari, cutie cu grup scurt, planetare glentzer. Masina a fost trasa pe dreapta mai mult timp, dar din motivele de mai sus am decis sa ma ocup de ea, fiind primul proiect de genul asta, practic un experiment.Sunt dispus sa investesc in masina, stiind ca nu imi voi mai recupera banii. Nu e singura masina(corsa c), urmeaza un mondeo.Nu vreau insa sa investesc intr-o masina de generatie noua, momentan.Incep cu Dacia.Este doar o incercare de a face dintr-o masina de 2 lei, una care merge si arata cum ar trebui.Asta practic e tot farmecul la masinile vechi si proaste. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...dj-02-nue.html aici este topicul masinii, ca sa iti faci o idee. Numai bine. Scuze daca am deviat in offtopic. |
Quote:
OT: Greedy91 prea tare GIF-ul de la semnatura...am ras o ora. |
Nu e lenea asa mare... e si lene ce`i drept dar parca nu`mi vine sa lucrez in toiu` iernii afara, in strada, sa ma stropeasca toate masinile care trec pe la juma` de metru de mine... si asa mai departe.
Nu am avut posibilitatea sa lucrez intr`un garaj. Nu caut scuze, dar sa urmaritzi topicul unde este prezentata (s`a mai incalzit afara si se poate lucra :D ) edit : masina "functioneste" dar nu se poate circula din cauza turbinei (scoate mult fum) ---- app, am vazut o masina astazi pe A.I.Cuza, cred ca Honda era, caramizie, tuning exterior "full option", am vazut`o cam de departe, are cineva poze ? |
5 Attachment(s)
ia...a mea ce`are de nu e p`acii?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut.
stie cineva unde pot vedea mai bine sau niste poze cu civicul negru din poza? l-am vazut de cateva ori prin craiova, dar nu am apucat sa-i fac poza niciodata. poate este prezentat pe alt site/forum, poate aveti ceva poze... multumesc |
cred ca cel mai bine intrebi pe CVF, la club japonezelor.
|
Din cāte am īnţeles, maşina ar fi fost vāndută. :roll:
|
daca nu ma inseala memoria , am eu cateva poze cu ea prin calculator , dar imi e lene sa le caut . oricum civicu era frumos foc pana a fost implicat intr-un accident si de acolo nu ii mai stiu povestea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|