![]() |
Re: Ce am vazut azi
Quote:
|
ii super tare bicicleta aceea cu volan de dacie!:))
|
Eu am vazut astazi dimineata gainat de pasare pe masina, pe parbriz, pe portiere, peste tot.
:) |
vezi ... asa patesti daca tii bestia la cheremul ciorilor :D
niggaaa ... asa iti zic de acum :) ... tu si golful ... doi nigaars :)) |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
am vazut masina asta si am ramas profund marcat , asa k am decis sa fac ceva poze si sa le pun pe forum . E un audi A1 1.6 TDI
|
seamana cu citroen DS3
|
Seamana, dar DS3 o sa intre la un pret mult mai mic, deci nu cred ca o sa faca fata, cel putin la noi. Oricum masina e foarte tare.
|
Quote:
|
Pai si asta o sa aiba unul rezonabil dupa ce-si da haina de audi jos si o imbraca pe cea de SEAT.
|
Oricum daca stai sa te uiti atent cu ochii intredeschisi nu mai vezi Audi A1 ci VW Polo...pacat, desi imi plac foarte mult modelele VAG seamana atat de mult intre ele ... Iar vis a vis de "haina" de Seat, tot nu cred ca o sa aiba un pret sub Citroen, nu de alta dar francezii numa asa pot vinde masini la ce "calitate" au, crede-ma ;).
|
Am inteles ca A1 vrea sa fie un concurent pentru Mini Cooper pentru ca se incadreaza cam in acelasi segment premium.Nu zic ca este urat dar nu cred ca va avea succesul unui Mini.Preturile cred ca o sa fie la nivelul unui Golf VI.
|
Astazi la iesire din Pitesti cum mergi spre Valcea am vazut un Bentley Continental GT culoare rosie ca focul, cabrio, despachetat frumos, ca era cald si soare, ca sa poata orice muritor de rand sau nobil sa remarce soferita bruneta, maxim 20 de ani impliniti de curand si aia, cu o pereche de ochelari gen police, la fel de negrii ca si marginile masinii si suvitele fetei, cum se plimba ea singurica cu minunatia aia de masina.
Mama ei de viata..ea mergea spre Pitesti eu tocmai plecam de acolo. :) |
12 Attachment(s)
ce am vazut noi azi :D....
Pentru cei care nu stiu... in ultimele 3 poze este Goalfa lui Dadi :twisted: ....am uitat sa pun ML-ul :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning