![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
Daca vrei sa facem o proba, mergem amandoi la Slobozia si o dam pe intoarcere sa vedem daca ai vre-o sansa cu CBR 1000 rr 2008---180 cp 180 kg. Cred ca trebuia sa te provoc ,la provocari nu aici,dar lasa ca merge si aici. |
Quote:
|
Nepoate...ma sunat cineva sa-mi spuna ca mergea cu aproximativ 200 pe a1 si ai trecut pe langa el tare.
Cat ai aivut pe a1 sambata? :) |
se grabea ma,pierdea grataru:)))
|
Quote:
Am mers circa 400 km,cu 40 litri,am mers si tare si mai usor dar sub 120 nu am mers. Per total sunt multumit cum merge masina, si mai ales consumul,chiar nu ma asteptam sa consume atat, la cum am mers. |
2 Attachment(s)
Acum daca tot a venit caldura , m-am gandit sa va prezint si bestia pe doua roti ! Anul trecut a fost alba , anul acesta este dupa cum vedeti ....... Rosie ca focul .... sa-i surada .... Norocul !!!! Mai exact Honda CBR 1000RR FireBlade 2008 , 180 Cp . Am facut doua poze in graba .... dar am sa revin cu poze mai bune !
|
Nu-ti era de ajuns nebunia de mk2, iti trebuia si racheta pe 2 roti :D.
Sa rulezi multi km, si neaparat....fara incidente ;). |
2 Attachment(s)
Foarte tare ..... !!!! Parca am vazuto pe undeva ...... !!!! Dar cu .... Bolidul ala de linga .... ce eee ......!!!! :D Aaaa ...... da ma mi-am adus aminte ...... pe unde am vazuto ..... uite pe aici .....!!!!
|
Quote:
|
am macheta la motocicleta gri (maricica .. in jur de 10 cm lungime)
|
Quote:
|
iubesc masina asta !
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Aceiasi ora , aceiasi locatie .... alta zi .... alte poze !!!! :-)
|
baga ma poze cu masina lasa motoreta:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning