![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Frumos!!la iarna vrei sa dezapezesti tu strazile???:)):))glumeam nu intra mai greu in viteze cu maneta taiata???bafta in continuare
|
La schimbator poate sa-si faca un short shifter si o sa aibe niste schimbari de invidiat iar in privinta prelungirii, decat cea de Sandero mai bine ca a procedat asa...
Eu..alias KYS..alias Jocker ( cum a zis road empire ) am folosit plinta de parchet de plastic , pe care am mulat-o cum am vrut eu! ( e cumva kitch si asta Dle Roberto :) ? |
Am vazut short shift facut la "golan91" intr-adevar cursa e mult mai scurta dar treptele 1-2-5 intrau mai greu
|
Poate ai mai putea lucra un pic la grila radiatorului (...parerea mea). "Plasa" pe care ai folosit-o arata destul de slabut fata de restul masinii.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
@ Sir Nenea.. pentru tine tine Sandero = Logan... ? spoilerele nu se aseamana deloc... curbura idem.... deci... |
Multumesc ca mi-ai desenat! Sunt pe aceiasi linie, intr-adevar, dar tot nu imi place! :( E prea masiva buza aia...
|
10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.....
Schimbatorul e mult mai comod asa, are o cursa mai scurta, cat despre buza, atasez cateva poze mai clare |
Mie unu nu imi place, mai bine iati una de GTI / VR6
|
arata chiar bine cu buza. Discutii o sa fie tot timpul, atata timp cat o sa existe pareri pro si contra.
|
Arata foarte bine cu prelungirea fata...felicitari !
|
Quote:
|
Multumesc pentru pareri, inseamna ca o sa pastrez deocamdata prelungirea, cand o sa am banuti o sa vopsesc barile integral in culoarea masinii, sunt curios cum va arata atunci prelungirea.
Acolo la prag a curs silicon,am tinut tubul de silicon in usa si era fisurat si a curs in afara :lol: |
Nu ii mai pui neoane ?
|
Cu mari regrete am renuntat la prelungire.
Motivul principal este faptul ca agatam orice mica denivelare de pe drum si cum stim cu totii tara noastra nu duce lipsa de drumurile accidentate:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning