Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/71852-vand-spoilere-stopuri-faruri-grile-accesorii-crom-suspensie-etc.html)

TunerInProgres 07-11-10 19:46

Re: [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

sal o grila badgeless mk4?pret total si cum arata ms

fritz-sv 08-11-10 08:54

Re: [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 3792826)
sal o grila badgeless mk4?pret total si cum arata ms

te rog ataseaza mi o poza cu ceea ce te intereseaza

golf4_dric 08-11-10 11:25

pt golf 4 variant m-ar interesa fustele fata spate si praguri daca esti amabil sa pui niste poze si la ce preturi sunt ,multumesc mult salut

TunerInProgres 08-11-10 11:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 3794016)
te rog ataseaza mi o poza cu ceea ce te intereseaza

Grila fara semn pt Golf 4-->partea de plastic dintre faruri fara emblema VW astept raspuns ms

fritz-sv 08-11-10 13:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 3794540)
Grila fara semn pt Golf 4-->partea de plastic dintre faruri fara emblema VW astept raspuns ms

in poza ta daca nu gresesc grila e dintr o bucata cu bara

eu am ceva asemanator atasez poza

TunerInProgres 08-11-10 14:30

da exact aceea din mojloc nu?aia e perfecta vad ca are si semiluna sus...cat mo costa si o trimiti la buc prin posta?astept un raspuns acum ms

fritz-sv 08-11-10 17:58

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 3794988)
da exact aceea din mojloc nu?aia e perfecta vad ca are si semiluna sus...cat mo costa si o trimiti la buc prin posta?astept un raspuns acum ms

grila e 260 lei .. cu transport ajungi la 300 lei

baga3ont 08-11-10 18:07

salut prelungire bara spate pe un golf 4 scurt ai ceva? ms

fritz-sv 08-11-10 18:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 3795613)
salut prelungire bara spate pe un golf 4 scurt ai ceva? ms

salut , pe stok am doar una data jos de pe o masina care sa vandut fara tuning , pretul ei este de 250 lei

nu am o poza prea clara

in link ceva mai bun https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1243324569

golf4_dric 08-11-10 20:03

nu mi-ai zis nimic de prelungiri pt golf 4 variant

fritz-sv 08-11-10 20:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by golf4_dric (Post 3796027)
nu mi-ai zis nimic de prelungiri pt golf 4 variant

scuza ma nu vazusem

pt variant .. prelungire spate nu prea am avea decat o solutie .. e de fibra si costa destul de mult, in jur de 240 eur cred (maine voi putea vedea exact la magazin ) pe comanda
in rest praguri , si prelungire fata .. merg ca la varianta scurta

kamei 10-11-10 15:54

Am primit coletu. MS. Daca te rog poti sa pui ceva poze cu praguri de golf 4, am inteles ca ai ceva universale. Si preturi:D

fritz-sv 10-11-10 22:45

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kamei (Post 3801089)
Am primit coletu. MS. Daca te rog poti sa pui ceva poze cu praguri de golf 4, am inteles ca ai ceva universale. Si preturi:D

cele universale ror asa nu cine stie ce din fibra .. tot albe sunt iti pun poza cu modelul sa vezi daca te incanta 250 lei set

fritz-sv 10-11-10 22:46

3 Attachment(s)
sau la 120 euro .. 2 modele care vin pe g4 si unu universal cu , capac

MadAboutGolf3 14-11-10 18:24

1 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine ce e in comanda de la JOM atasata in poza.
4 open-up, grile ventilatie, inele bord.
eu mi-am facut o idee despre pret, spune-mi te rog cam in ce bani le poti aduce.
mersi.

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning