![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
9 Attachment(s)
Familia MR Valcea a mai crescut cu un membru: Teo si al sau BMW 325i /// M-aerodinamik. Bun venit in familie, suntem mandri cu tine si speram ca si tu sa te mandresti cu noi. :) Poze cu parasolarul si o sedinta foto ca la carte in curand ...
|
Welcome colegu'. >:D< suntem mandri sa te avem in familia Midnight Racers.
|
jantele Hamann :dribble:
forta!! |
Multumesk mult de tot la toata lumea ...pt increderea acordata ma bucur la maxim:oops::oops: ca sunt in MR SPER SA FACEM NUMAI LUCRURI MARETE SI DEMNE DE CAP DE AFIS sa zik asa..multumesk kalu ,sorin syd ,sebi, alex san,claudiu si restu brigaziii....inka o data ma simt onorat ca impartim aceasi pasiune ....o seara placuta la toata lumea ...va multumesk ...TEO
|
Quote:
|
da da ai zis aseara :D , abia astept sa le vad pe masina !!
|
OOooo....o surpriza....bravo domne ;)....un om cu mare caracter.
|
frumoase jante...sa le pastrezi sanatos...chiar dau bn...sa te bucuri de ele cat mai mult...
|
foarte faine angel eyesurile (sau demon eyesurile)... Ledurile pe rosu le ai pus tu? sau asa au venit?
|
bv boss }{ proud de tine :>
|
Felicitari Teo ptr aderare la MR,nu o sa regreti ca ai facut acest pas,sunt niste baieti super de treaba,sper la vara sa ader si eu cu viitoarea masina ;).Inca o data ms ptr xenoane,se vad beton noaptea :D
|
Quote:
|
deabia astept sa vad WST cu parasolar Midnight :D:lol:
|
intradevar....frumoase jante, deosebite chiar....cred ca valoreaza cat masina mea...:D
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning