![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
1 Attachment(s)
Jumatatea mea de caine!
|
Yorksher:
|
Quote:
am vazut ca este deja o moda cu animalutele astea mici... am vazut intr-o saptamana vreo 3 pe la mine pe la facultate...veneau la vaccine :lol: |
Am dat 500 EURO pe el, rasa curata, vaccinat, cu buletin si certificat de sanatate direct de la crescator.
|
7 Attachment(s)
-Primul, Pako, 4 ani, l-am primit cadou de 16 ani, primul meu caine, huski siberian, mare, sanatos si bineinteles frumos, incapatanat, cu o personalitate ne mai intalnita pana acum la vreun caine, f destept, siret, numai eu stiu cat m-am chinuit sa-l educ :D inca mai este alaturi de mine :)
-Al II-lea, Spike, 2 ani, puiul lui Pako,foarte neasptamparat, l-am luat cand l-am dat la monta pe Pako, din pacate nu mai este printre noi, s-a pierdut, a fugit din curtea bunicilor, l-am cautat disperat in tot orasul, pe langa oras, dar nu l-am gasit nicaieri, afise, recompense, nimeni nu l-a vazut pe nicaieri.. :( Ultima poza :D instructie, bineinteles cu mancare, ca altfel nu reusesti sa-i pacalesti :lol: |
4 Attachment(s)
Ciupi
|
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
3 Attachment(s)
ziceti voi daca nu seamana handicapatu meu cu al lui sasha
Are mai multe nume, fiecare depinzand de starea sa : Antoine the french cook Somi (asta e numele din buletin si vine de la Somalez caci cand l-am gasit era piele si os) Ciumpilelu (asta de alint) Victor Pulenco (stim cu totii la ce ma refer aici :D ) |
5 Attachment(s)
El este Buck. Un labrador foarte fericit de 9 anisori :)
|
1 Attachment(s)
Foarte tari animalele Vlad !
El este Pichi (nu râdeţi, mama i-a pus numele :lol:), zis şi "animal de pradă" sau "câine" :peace: Cică ar fi nu ştiu ce încrucişare străveche între un pechinez şi un cihuahua (aşa se scrie ? :roll:). |
Pichi al tau Gabi,pare mai rau decat Zdreanta a mea :lol:
Ce dragut este Buck..multi anisori inainte!:-P |
multumesc frumos asemeni :)
|
Quote:
ce superbi sunt :X ador husky siberieni cu ochii albastri ... vreau sa achizitionez si eu unul..dar momentan nu am gasit.. |
5 Attachment(s)
1rocky
2 myty 3 blecky 4 terroriana |
6 Attachment(s)
Asta e pisica mea, pe scurt Kitty! Cred ca e o norvegiana de padure! Cu grave tulburari de personalitate( primele saptamani mi-a facut mana franjuri, la fel si perdele, scaunul de la biroul meu etc.!) Cand o apuca nebunelile se maltrateaza de una singura, adica incepe sa se muste, se face ca un ghem de blana care se roteste nervos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2026 4Tuning