![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Dacă o pui și pe asta de-a latu ca și pe Bubu , e clar...
E bine că nu-i mare.:lol: |
Quote:
Quote:
|
Eeee... uite ca a venit momentul sa te provoc la o "liniutza" !!! Daca nu m-a "tinut" sa fac cu Loganu, cu asta am curaj ;)
Clio 1/1 vs ferrari Enzo :lol: ... Glumesc, frumoasa, sa te bucuri de ea in drag race-uri :P |
Facem cu ce vrei tu! :hug: Ma dau si cu bubu cu tine! :lol: Dar cu asta mica, 100% se duce mai tare la demaraj decat clio! :lol: O sa fac un filmulet sa va faceti o idee cum merge! :-P
|
12 Attachment(s)
Renault Megane Trophy, No.32, P.Petiz 2007, 1/18, Solido Serie limitata : nr. 2083 din 3400 |
chiar ma gandeam oare cand v-a ajunge si la tine macheta asta??...dar am aflat raspunsul:D>...chiar nu am cuvinte cat de bine e realizata macheta...felicitari si bafta in continuare;)
|
Din pacate nu este chiar foarte foarte bine! :( Am ramas putin dezamagit ... are cateva puncte imperfecte! Dar sa nu uitam ca totusi este un Solido ... si la banii pe care i-am dat pe ea este perfecta! Imi place mult Megane-ul in realitate, si de accea am vrut macheta ... :D
|
Razvan lasa circu cu imperfectiunile:-P e foarte misto macheta. merita toti banii.
La cat mai multe:!: |
Azi ai un fix cu cuvantul "circ"! :lol: E a 3-a oara cand imi zici! :lol: Multumesc la fel man! ;)
|
Este foarte frumos Mégane-ul asta,mie place tare varianta asta.este seria limitata 3000 bucati,sti?
http://www.ibid.de/asp/k2artikel.asp?artNummer=105597 |
1 Attachment(s)
Hmmm, deci de aia are numar de inregistrare pe sasiu! :) Nu stiam ce este cu el ... :) Multumesc pentru informatie! :hug: Deci este numarul 2083 ... si cu acel 3400 ce este pe inscriptie? :???: Cred ca s-au facut 3400 de bucati, nu 3000 :!:
|
Da,se poate.
|
Quote:
merci;) Quote:
|
Interesant megan-ul. La pretul lui e chiar un must have :)
|
A venit in sfarsit! E superba si daca mai e si editie limitata, e un must-have la pretul asta! S-o stapanesti sanatos;-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning