![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Carrefour Feeria: A aparut GT-R BBurago 1/18... daca nu l-a luat careva deja.
Pret: 99.9 roni Cantiate: 1 buc. Culoare: Rosu. |
salut.
Vreau sa intreb ceva, rog sa-mi raspunda cineva care se pricepe mai bine la preturi. Am gasit un Renault 5 Alpine - 1/18 Solido , culoare portocaliu intr-un Mall si costa 146 RON, se merta? Pot gasi in alta parte (in afara de MCW) mai ieftin? Am gasit si in Carrefour doua Peugeot 205 , unul Rally iar celalalt normal la 110 Ron. Ma bate gandul sa iau Alpine-ul, dar am nevoie de un sfat in legatura cu pretul. Multumesc. EDIT: parca-i cam scump ... totusi, astept urmatoarea comanda MCW :lol: |
Cora: burago gold - 85 Ron ... scara 1:18. Modele made in thailanda. Personal consider ca e facuta ok.
|
[QUOTE=radu_rs;2847737]salut.
Vreau sa intreb ceva, rog sa-mi raspunda cineva care se pricepe mai bine la preturi. Am gasit un Renault 5 Alpine - 1/18 Solido , culoare portocaliu intr-un Mall si costa 146 RON, se merta? Pot gasi in alta parte (in afara de MCW) mai ieftin? Am gasit si in Carrefour doua Peugeot 205 , unul Rally iar celalalt normal la 110 Ron... Cauta in benzinariile Omv sau Petrom V. Au redus preturile pentru Solido 1/18, acum sunt la vreo 95 ron/buc. Acel r5 l-am vazut la un omv in Ploiesti la acest pret. Bafta la cautat ! |
care are de vanzare o macheta bmw E36 model in 4 usi?
|
s-a deschis un magazin in Galeriile Corona (Piata Sfatului) cu jucarii. In magazinul acesta am vazut machete DOAR "CARARAMA" scara 1/24 si mai mici. Au cam 20 machete, diverse marci. Ceea ce mi-a atras atentia a fost un GOLF V Gti rosu 1/24. Nu m-am uitat la preturi.
EDIT: in BRASOV |
Quote:
|
nu surprins ci captat atentia.
Oricum, speram sa fie o informatie folositoare pentru persoanele (ca mine) care cauta in disperare un model si nu-l gasesc. |
Quote:
|
Pretul de peste doua milioane este obscen pentru maisto si nu il accept nici la welly sau solido. Uneori n-as da 220 de roni nici pe un Norev cu mocheta. :-|
|
Cine stie pe unde mai gasesc in Bucuresti o macheta 1:18 de renault 12 ? gordini sau nu ...
Am vazut acum ceva vreme in benzinariile Petrom / Petrom V, dar vad ca au disparut. |
Carrefour Brasov
-Nissan GT-R 1/18 alb - 119 RON. (1 buc) - BMW X5 1/18 gri, albastru - 119 RON (1 buc din fiecare) -BMW Z8 1/18 rosu - 89 RON (1 buc) ... mai aveau cateva modele. RESPEKT |
uitati-va putin pe site-ul asta sa vedeti ce preturi au:shock::shock::shock:
www.ewa1.com (rog un moderator sa-l ascunda ca nu stiu cum(mersi)) acum nu stiu cum e cu taxele,dar preturile sunt bomba |
1 Attachment(s)
ma uitam pe un site strain si am gasit o chestie cel putin ciudata, daca nu amuzanta, sper sa nu se supere nimeni de offtopic.
Oare macheta e din 1600 sau masina e din 1600 ?! :D |
se intampla si la casele mari .... banuiesc faptul ca vroiau sa scrie 1986 .... dar de ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning