![]() |
Re: Discutii si taclale
LordCaddy bmw-ul meu doarme in garaj....ca`i iarna :D
|
Quote:
|
Salut. Voi cumpara luna viitoare o masina din Oradea si ma voi intalni cu proprietarul care nu cunoaste orasul ca sa facem actele. Imi puteti da si mie va rog un sfat in ce zona sau pe ce strada gasesc birouri de copiat acte si un loc tot in zona unde pot sa ii fac si asigurare la masina ca s anu umblu tot orasul ?
Mersi |
Quote:
pe strada primariei in centrul orasului e plin de birouri de copiat acte ,e strada cu liniile de tramvai si sens unic ,oricum nu ai cum sa treci pe langa primarie sa nu o vezi:lol: |
Quote:
De la magazinul Crisul(magazinul il gasesti venind de la gara de nord inspre centrul orasului), faci dreapta, si mergi tot inainte pe strada max. 50metri. Ajungi la inmatriculari auto, evidenta populatiei(e o cladire pe colt, vis a vis de o biserica). Prin zona aia ai lejer 15 birouri de copiat acte unde iti poti face actele. |
Mersi mult de ajutor.
|
Care stiti unde as putea sa fac geometria la roti??
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare baieti. Unde pot sabla in oradea jante?
Am 4 jante dublate de dacie care ar trebui sablate, sunt de 7jx13. Si cam la ce pret? Mersi |
brinome pe atelierelor http://www.firme.oradea-online.ro/id1068.html
|
Quote:
|
Gerhard, ia legatura cu szoke_sz.
|
Care-mi recomanda un electrician bun? E vorba de un Suzuki Vitara nascuta cu volan pe dreapta si mutat pe stanga. Momentan nu primeste curent pompa de benzina (e in rezervor) ... pompa am verificat-o si e ok. Posibil sa nu fie nici scanteie. (Iese din discutie calculatorul, imobilizatorul, cititorul de pe contact ca le-am schimbat si alea si singura varianta e instalatia electrica).
Mersi. ;) |
stiti pe cineva care pune folie de calitate buna?ms
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning