![]() |
Re: Club Cielo
tie ti`o trimit prin cristi...dar cu el ma intalnesc la examene.
ce culoare o vrei? |
da famio ca si cum iti palce tie ca e tare cum vrei sa o faci si de parere cu tine
|
eu il fac...nus tiu cat costa dar il fac...ca deja m`am suparat :) ca mi`am murdarit masina
|
credam ca am tercut de faza cu sigla ...
io am dat mail la o tipografie sa vad ce imi zic aia.... ideeia este in felul urmator : tiparire pe autocolant de ext. numai sigla dupa care fiecare isi scrie numele , tot cu autocolant, la locul stabilit sper sa primesc raspunsul cat de repede... |
Eu persoanl nu imi trec numele sub sigla....sincer nu imi place deloc mi se pare km "tiganism" ...aku fiecare face cum vrea ....
|
VA ROG SA TINA TOATA LUMEA CONT DE DIMENSIUNE 150x70mm ALTFEL O SA PAREM NISTE CARAGHIOSI DACA NU CUMVA PTR UNI SUNTEM DEJA
************************************************** ************************************************** **************** |
da ar fii bine sa avem toti aceeasi dimensiune si cam acelasi tip de sigla altfel iasa un iures si o sa fim de rasul lumi
|
acuma ma duc la doctor sa`mi verific ochii...apoi ma duc sa vad de autocolant...
mi se pare o prostie sa`ti scrie numele pe sigla |
Quote:
|
oau cate s-au intamplat de aseara...deci s-a stabilit sigla...cea de la semnatura...cu dimensiune, sticker, plus pozitie...e beton...din cat am citit de prin posturile de aseara pana acum eu zic, cum a spus si petrica, sa se ocupe cineva dintre noi sa il confectioneze apoi sa trimita la toti membrii cel putin cate 2 stickere de persoana (ca sa avem si rezerva daca se deterioreaza) prin posta, contra cost normal...ce ziceti? n-ar fi bine?
|
Quote:
|
crezi ca e rentabil sa se ocupe cineva de toate si apoi sa le trimita prin toata tara ???? sa scoti stickeru pe autocolant mai mult de 5 ron nu este si dureaza 15-20 de minute ...daca e sa il faca unu pentru toti pe langa pretu stickerului tre sa mai pui si transportul plus timpul pe care il pierzi ....eu zic fiecare sa si-l faca singur la dimensiunile stabilita aici . asa nu pierdem nici timp nici bani aiurea.
|
Quote:
asa este se consuma timp si bani inutil...deci dimensiunile au ramas 170x cat? forma ovala? haideti sa clarificam 1 data pt totdeauna ca sa trecem la fapte...ca ne-am lungit cam mult.... |
Dimensiuni 150x70 ; forma dreptunghiulara cred :D
|
2 Attachment(s)
mai...offfff....ovala sau dreptunghiulara? sau triunghiulara?
si apropos sa ma si prezint: Ionut Chirita (nucu_as) [email protected] 31 ani Slatina OLT posesor cielo gle '95 1.5 MPFI 8v alb casablanca ot 31 aca plus poza cu mine si masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning