Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

cristi_iasi 22-11-11 17:22

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4648018)
ca tot vorbeam despre cei ce considera o macheta 1/64 egala unui 1/18 premium, si preturile :lol: :arrow:

Deci asta ori ne crede cretini, ori nu e pe treaba lui! :evil:

bmwh548 22-11-11 19:35

S-au efectuat modificari in Regulamentul comercial general. Mai multe detalii aici. Daca aveti nelamuriri adresati-va moderatorilor (sau intrebati direct aici).

model collector 22-11-11 20:02

LE: l-am gasit

Ridicarea in pagina se va face la 3 zile cu acea optiune pe care eu inca nu o vad. Asta va fi gratis?

2010 22-11-11 20:18

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4733718)
LE: l-am gasit

Ridicarea in pagina se va face la 3 zile cu acea optiune pe care eu inca nu o vad. Asta va fi gratis?

Da!
nici eu nu o am...

bmwh548 22-11-11 20:29

La mine butoanele exista, am folosit mai devreme optiunea asta ca sa verific functionalitatea. Zic sa mai asteptam cateva zile si daca mai sunt useri care nu au butoanele respective pe topicurile lor de pe comercial sa ne spuna lucrul asta.

s3rgyu 22-11-11 20:43

Mie nu imi apare...

Andrey_9 22-11-11 20:52

la mine apare

FED express 23-11-11 05:13

Mie de exemplu imi apare butonul de "promovare" pe toate topicurile, nu doar pe cele comerciale (inchise ca nu mai am niciunul deschis) adica si la "machetele mele" si la "custom area", la toate topicurile deschise de mine.Oare cum ?

Andrey_9 23-11-11 09:23

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4734517)
Mie de exemplu imi apare butonul de "promovare" pe toate topicurile, nu doar pe cele comerciale (inchise ca nu mai am niciunul deschis) adica si la "machetele mele" si la "custom area", la toate topicurile deschise de mine.Oare cum ?

si mie imi apare la machetele mele

model collector 23-11-11 09:43

Apare functia, insa nu se poate utiliza inca? Vad ca tot prin pagina a 3-a am anunturile

bmwh548 23-11-11 11:51

@Emil: si mie imi apare pe toate topicurile deschise de mine, e posibil sa fie o eroare pe undeva, am sa anunt mai sus sa vedem.
@MC: eu am folosit butonul UP aseara pentru topicul asta si e in capul listei in conditiile in care ultimul post e de pe 15-11-2011. Repet e posibil sa fie o problema pe undeva, intreb si eu mai sus.

model collector 23-11-11 12:03

Se pare ca functioneaza :-)

bmwh548 23-11-11 15:57

Mdeci:
- butoanele apar pe toate topicurile deschise de voi (adica puteti sa va promovati orice topic deschis de voi, contracost; functia de up gratuit nu merge decat pe comercial).
- cei care nu au butoanele incercati sa stergeti cookies/cache din browser.

model collector 23-11-11 18:34

Cred ca sunt mai greu de cap...adica cum se poate promova orice topic? daca deschid un topic cu machete ca sa il vada lumea daca se pierde in pagini, trebuie sa platesc? Intelesesem ca se plateste pt sticky pe comercial in functie de perioada sau promovare gratuita la 3 zile.....

bmwh548 23-11-11 18:38

Poti sa promovezi si topicurile de prezentari (contra-cost). Prin asta se intelege sticky o perioada de xx zile. In rest treaba merge ca de obicei (daca ai postat in topicul de la "Machetele mele" se ridica automat in pagina ca si pana acum).

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning