![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ai asteptat prea mult ca masina sa nu iasa bine !...ai facut sacrificii, ai strans "din cur" cum se spune sa faci ceva deosebit... multi nu apreciaza...eu sunt unul din cei care apreciaza... si iti spun un singur lucru..imi este dor de sunetul masini :| BAFTA IN CONTINUARE SI FII OPTIMIST ! |
Eu propun sa iti pui si un filtru sport cu 2 3 stickere....pentru efect....am vazut ca dau foarte bine stickerele pe masinile tunate.
Mie imi place fata,....si spatele....ramane sa o vedem mergand pe strada.... |
salut!
te intereseaza niste presulete sport ? bafta cu proiectul, ce-mi doresc si eu sunet ca al tau :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
sa speram ca o sa 'iese' ceva. Nu neaparat repede. Mai degraba ceva frumos, rapid si de durata. Cum se zice: Graba strica treaba.:D
Succes si spor la munca si mai ales la $$$$ |
Horicăăăăăăă sper să nu mă uiţi cu ce te-am rugat,te rog eu mult şi baftă cu proiectul ! :*
|
chiar sunt curios...ce o sa iasa din masina asta............:))))
|
o sa iasa un super pisik imbracat in haine de m3 e46 si mai ales mult mai rapid de cat e46 original, mai ales sub comanda lui nenea Horia:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Multe stickere cu fanatik motorsport. Asa ca sa face-ti si voi reclama.
|
La 2 stickere si un filtru ai deja 60 de cai in plus. Cate stickere vrei sa pui, ce vrei, sa intrii la alta grupa???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning