Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

Norbertinio 28-03-09 16:15

Re: Intalnirea Baimarenilor !

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 2191145)
zona motorului (stiti unde a fost Ontiu cash & carry?) ar fi ceva loc ... doar ca nush daca sunt paznici noaptea, ar mai fi parcarea din fata RAR'ului, si acolo e o parcare destul de mare... asteptam propuneri.

este un spatiu destul de mare unde a fost vechiul targ auto pe eminescu acolo seara e gol mai tot timpul...

huber_bm 28-03-09 16:35

putem pe margeanului in zona lui dany. Este lok kklau pt ce ne trece prin cap :)

piTiCcu 28-03-09 18:43

ii ff ok zona margeanului...parerea mea :)

SpeeDBreaker 28-03-09 19:42

E nasolica si pe Margeanului, trebuie sa cautam un loc mai retras, un loc "larg" sa se poata si da, doritorii:D.
P.S:Propun, propun doar, sa vedem ce`i pe la flotatie, era platoul ala din fata, destul de mare, si ok zic eu:-).

IonutzMFF 28-03-09 21:54

Propun parcarea cea noua de linga stadion , sa incercam sa ne adunam acolo de cateva ori , daca nu deranjam pe nimeni e ok

Norbertinio 28-03-09 22:02

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2192122)
Propun parcarea cea noua de linga stadion , sa incercam sa ne adunam acolo de cateva ori , daca nu deranjam pe nimeni e ok

Nu e cam mica?? plus ca acolo se cam aude orice ai face..

SpeeDBreaker 28-03-09 22:22

Am fost la flotatie, s-au stricat treburile pe`acolo:D platoul e praf, lumina nu este..deci se exclude.In parcarea de la stadion e aiurea, la 2 pasi e pensiune, reclamau oamenii in iarna cand ne dadeam pe`acolo...:sad:

Paco4golf 29-03-09 09:35

propun sa iesiti si azi cu masinutzele ;) umpic mai spre seara.ce ziceti?:>

si propun sa imi raspundeti la o intrebare -> se poate daca imi este infundat epuratorul sa imi iasa gaZele pe discul de ambreaj ?:|

TRX 29-03-09 12:02

Am putea face o coloana draguta la niste ture`n oras

piTiCcu 29-03-09 12:41

ma refeream ca la locu' de intalnire sa stam toti linistiti...si dupa sa mergem undeva pt doritorii care vor mai multa actiune :D

Paco4golf 29-03-09 13:03

deci pica azi o plimbare?:) hai anuntati ceva oficial :D

razvyrulz 30-03-09 18:35

langa fostul Ontziu C&C (motorului) este sufient loc pentru a parca masinile, nu stiu daca sunt paznici suparati noaptea, dar zona este retrasa. Poate merge si cu niste "ciocolata" la portar daca este.

piTiCcu 30-03-09 18:39

ma putem sa stam undeva dar sa nu atragem atentia si dupa sa mergem in alt loc pt alte chestii

razvyrulz 30-03-09 19:09

Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 2197046)
ma putem sa stam undeva dar sa nu atragem atentia si dupa sa mergem in alt loc pt alte chestii

pai eu ziceam de acest loc pt a sta, pt ca e ferit de ochii lumii :P ;)) pt "alte chestii" altundeva ;))

Norbertinio 30-03-09 22:03

Hmmm...din cate stiu eu..1 aprilie = ziua tuning-ului in Romania...Ce ziceti? Sarbatorim cu o iesire ceva??

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning