![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Quote:
|
putem pe margeanului in zona lui dany. Este lok kklau pt ce ne trece prin cap :)
|
ii ff ok zona margeanului...parerea mea :)
|
E nasolica si pe Margeanului, trebuie sa cautam un loc mai retras, un loc "larg" sa se poata si da, doritorii:D.
P.S:Propun, propun doar, sa vedem ce`i pe la flotatie, era platoul ala din fata, destul de mare, si ok zic eu:-). |
Propun parcarea cea noua de linga stadion , sa incercam sa ne adunam acolo de cateva ori , daca nu deranjam pe nimeni e ok
|
Quote:
|
Am fost la flotatie, s-au stricat treburile pe`acolo:D platoul e praf, lumina nu este..deci se exclude.In parcarea de la stadion e aiurea, la 2 pasi e pensiune, reclamau oamenii in iarna cand ne dadeam pe`acolo...:sad:
|
propun sa iesiti si azi cu masinutzele ;) umpic mai spre seara.ce ziceti?:>
si propun sa imi raspundeti la o intrebare -> se poate daca imi este infundat epuratorul sa imi iasa gaZele pe discul de ambreaj ?:| |
Am putea face o coloana draguta la niste ture`n oras
|
ma refeream ca la locu' de intalnire sa stam toti linistiti...si dupa sa mergem undeva pt doritorii care vor mai multa actiune :D
|
deci pica azi o plimbare?:) hai anuntati ceva oficial :D
|
langa fostul Ontziu C&C (motorului) este sufient loc pentru a parca masinile, nu stiu daca sunt paznici suparati noaptea, dar zona este retrasa. Poate merge si cu niste "ciocolata" la portar daca este.
|
ma putem sa stam undeva dar sa nu atragem atentia si dupa sa mergem in alt loc pt alte chestii
|
Quote:
|
Hmmm...din cate stiu eu..1 aprilie = ziua tuning-ului in Romania...Ce ziceti? Sarbatorim cu o iesire ceva??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning