![]() |
Re: skoda meeting
Nu am putea sa ne vedem la Poalivalenta avand in vedere ca e mai umbra, iar maine e o zii de foc? :rolleyes2
|
pai putem pleca de acolo la polivalenta dupa ce ne strangem toti ca asa daca uni vn acolo si uni dincoa nam facut nimik
|
Ar fi frumos o coloana sustin ideea in caz ca se vrea mutarea la polivalenta
|
IMi anunt oficial venirea maine la 13:30. O sa pun in parbriz o foaie A4 cu nikul meu si forumurile pe care intru. Ne vedem maine!
|
Quote:
|
Daca nu scri nick-ul pe capota cu cheia sau surubelnita tot degeaba. :))
|
Quote:
Ideea era sa se asocieze si masina cu nikul...nu ca am mare lucru de aratat (inca) dar oricum mi se parea o idee pragmatica si valabila in cazul oricarui participant. Ii las pe altii sa se ocupe de zgarieturi, se princep mai bine. |
Glumeam si eu nu trebuia sa o iei in serios
|
Quote:
|
ajung cu intarziere vreo 30 de minute
|
deci pana la urma cam cati vin?
mai multi ca data trecuta? |
reusita intalnire , cu exceptia unui logan rosu cu cap de creta la volan care ne-a luat in evidenta.
PS: cei care au facut poze ii rog sa-mi dea add st3ff2004 |
reusita intalnirea mai multi ca data trecuta. a fost mai nasol cu loganul rosu in rest a fost bine. cei care au facut poze sa le bage pe site. asteptam.
|
Si poze sau filmuletele cu cerculete daca a apucat cineva sa faca sau daca s-au vazut de fum :))
Asta ca sa se vada cum se fac nu incercarile de Gr. :-P |
oricum au iesit bine incercarile de gr fatza de cel galben care a fost si cel mai frumos am ramas fara cuvinte superba masina si culoarea la fel
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning