![]() |
Re: SKODA vRS
Quote:
|
nu stiu daca o sa mearga mai am vazut la cineva modificarea admisiei pt ko4 adica tamburusul ala pt relocare dv.daca nu admisia va fi aceasta:http://www.backdraftmotorsport.com/s...ypage.tpl.html
bielele:http://www.intengineering.com/VW/Rod...-p4669750.html dv ul oem revision cel nou suportii la injectoare si celalalte garnituri suruburi si ce mai trebuie din lista pt ko4 plus bujii mai reci |
si in sfarsit dupa 2 ore am reusit sa termin si eu de citit cap coada sincer acum cred ca o sa am nevoie de ochelari dar hai sa trecem la lucruri serioase. Masina asta chiar imi da fiori este chiar interesanta.Sa inteleg ca te-ai apucat sa o duci spre 500 de iepe ?Frumos proiect BAFTA in continuare.
|
Te astept cu un review despre admisia BDM.
Bafta. |
deocamdata am adoptat varianta de a o modifica pe cea actuala.dupa aceea vedem
|
felicitari frate pt masina e super misto si ai facut-o cu bun gust. tine-o tot asa. Mult respect pt tine si pt ceea ce faci. bafta in continuare, si poate o sa am ocazia sa o vad live vreodata
|
momentan se lucreaza la masina.urmeaza ceva modificari ce vor mai adauga ceva caluti.ne vedem in curand;))
|
Am vazut-o azi prin bucuresti.....foarte foarte tare arata , .Bafta cu ea in continuare
|
salut.daps ai vazut o in buc.masina se afla in service cu motorul demontat pt noua configuratie,se va monta si suspensie noua frane d2 racing plus alte minunatii.detalii la sfarsit.noroc
|
Quote:
|
alt ambreiaj sa pui u daca ai nevoie eu nu am.daca nai citit topicul mai devreme era o fisa dyno cu 300cp si 190nm cu ko3.acum are ceva mai multi o sa vezi graficul in curand.asta daca ai rabdare.daca nu drum bun;))
|
Calmaţi-vă şi nu vă inflamaţi, discuţiile oricum sunt de principiu, nu are rost să vă supăraţi pentru două vorbe....
|
Quote:
|
ambreiajul care e acum pe masina tine mult mai mult.asta daca citeai topicul numai puneai intrebarile astea inutile si vedeai ca masina numai are 300 are ko4 si biele acum etc.mai ai si u rabdare nitel si o sa primesti mai multe explicatii ce si cum.
|
Quote:
succes in continuare ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning