![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
toate bucsile spate si bucsa cardan tot ce gasesti.. pentru un opel manta b 1980
si rulmenti fatza si maine iti fac si comanda pentru toate piesele d frana. |
Quote:
restul nu din pacate |
nici daca faci comanda pe undeva? sau nu mai exista nici pe comanda?
toate preturile care mi le-ai dat la toate produsele.. sunt pe stoc? daca fac maine comand aajung marti la mine ? pompa centrala frana lpr 205 lei 2xcilindrii spate 70lei saboti frana toti 4 110lei 2xtambur frana 270lei pompa ambreiaj cifam 130lei 2xkit rulment 110lei posibil sa fac comanda doar la jumate din piese.. si sa mai astept cateva zile pt cealalta jumate.. transportul am inteles ca este gratis dar trebuie sa fie gratis doar de la o suma in sus nu ? oricum luni sigur comand pompa d frana si pompa d ambreiaj |
Quote:
da daca le comanzi maine le ai marti da transportuul e gratuit in bucuresti astept sa vad la ce te-ai hotarat |
salut !
poti sa imi spui te rog cat ma costa volanta + rulment+ kit complet ambreiaj ( eventual LUK ) pentru un ford mondeo din 2003, 1998 cm3, 6 trepte, 130 cp? Multumesc ! a si 2 bucsi bara spate, ms! |
Quote:
rulment presiune - 525 lei sau 475 lei QH anglia volanta - 1395 lei LUK piese pr mondeo 2000 tdci 96 kw |
Sal! As dori si eu sa stiu pt un Fiat Punto din 2000 , 1.9 D, 44 Kw, 4+1 usi cam cat costa o pereche de pivoti (pe fata), un filtru de aer, bara de torsiune, un cablu de frana de mana si o pompa de alimentare, daca nu e prea mare deranju' :D
|
Buna! Ma intereseaza preturile urmatoarelor piese de schimb pentru smart fortwo cabrio passion 2001 :
proiector ceata telescop dreapta fata jeanta magneziu si anvelopa fata aripa dreapta fata far dreapta fata bieleta antiruliu brat inferior dreapta fata armatura bara (traversa superioara si inferioara) MULTUMESC! |
Quote:
motor kw tip motor |
Quote:
bascula 275 lei/buc MOOG filtru aer - 60 lei MANN cablu frana mana - 75 lei/buc restul pieselor nu |
Quote:
SMART CABRIO &PASSION , 2000 EURO 3, BENZINA TIP MOTOR-TREI CILINDRI IN LINIE CAPACITATE :599 cm kw:40 CUTIE VITEZE:AUTOMATA,SEGVENTIALA 6 VITEZE (SOF TIP) TIP ROTI FATA:4 J x 15 // 145 / 65 R 15 TIP ROTI SPATE: 5.5 J x 15 // 175 / 55 R 15 JANTELE DE ALIAJ SUNT MODELUL STARLINE MULTUMESC! |
Quote:
|
Quote:
|
un spoiler fata de peugeot 206?
|
Quote:
bara fata primerizata fara gauri proiector - 115 lei |