![]() |
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Il ascunzi sau doar nu l'a zărit ochiul meu ?:-P
|
Ma fac de ras daca spun de ce nu se vede pe oras.
Oricum, mi-am cam muscat degetele cu afirmatia de mai sus legat de jante. E cam logic ca daca baiatul are bani de S500 4M, are bani si de ceva jante. Cele care le are el is gandite. In sensul ca probabil e ceva cunoscator Mercedes, in special clasa S care is pretentioase rau de tot jantele. Ai dat in groapa cu ea, ai crapat-o. Ai trecut cu 100 peste criblura, ai crapat-o :) cam asa ceva.. Cam din motivele astea nu e al meu pe oras. Cred ca stau mai bine de 3 luni cu el la Tiriac sa-mi plateasca jantele. Sunt cele de AMG cu buza mica (nu cum sunt pe S63 al lui Lemnaru), cele cu 5 spite simple. |
Uitai să precizez că inainte de 500 a avut un 350 şi pānă la urmă ai dreptate . In condiţiile in care drumul nu permite de ce sa le pui pe maşină ..
|
Jantele au dimensinea de 19" si sunt cam cele mai frumoase dintre variantele oferite pentru clasa S (defapt si cele mai scumpe) insa arata ciudat fiindca a ridicat masina ca sa se urce peste bordura :rolleyes2 Dar imi pun intrebarea logica, DE CE SA FACI ASTA ? Din ce se vede in poze, exista spatiu suficient in spate, si pana la urma si daca o ridici risti sa o freci de ceva pe partea inferioara.
|
Nu este aşa Bogdan . In condiţiile in care o lăsa mai in spate dacă venea cineva din aceea parte să facă dreapta trebuia ori să se urce pe bordură ori să ia curba din larg . Nu e prima dată cand parchează acolo :-)
|
O asa masina, merita un loc decent de pacare, dar in Romania, nu ma mai surprinde nimic.
|
Mercedes s ASMA si bentley continental gt ( amandoua albe) vazute luni si mercedes sl 63 amg, vazut astazi.
Din pacate nu am poze. Stiti ceva despre ele? |
S si Bentley ale aceluiasi proprietar. Am inteles ca nu e asa "Curata" treaba cu cele 2 masini :)
Iar acela e SL 65 AMG din cate stiu, cel cu numere de Germania care a fost ieri in fata la terasa Anna (1 Mai) |
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3710 o noua masina in tg jiu:D
|
Super misto masina.
A lu cine este? |
a mea e masina mai multe detali la id madalin_narcis2001:D
|
pai si cum o folosesti la 16 ani ? :???: Apropo e GS sau GR ?
|
Quote:
|
Sper ca stie ceva despre modelul asta si nu a luat-o doar pentru ca seamana cu o supra :lol:
|
masina e gpx,motor mivec 2000 v6 24v ,260 cp modificata interior,exterior si motor.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning