![]() |
Re: Chat
sper sa merg.....(sa ma dau):twisted::twisted::twisted:8)8)8)
|
Īn speranța că ați făcut vreunul din voi drumul asta : Caransebeș:arrow:Teregova:arrow:Băile Herculane:arrow:Baia de Aramă:arrow:Tg-Jiu, aș vrea să știu și eu īn ce stare e drumul.:???:
|
eu cel putin nu stiu satrea lui actuala.soryy
|
baia de arama-targu jiu este cam praf...mai ales la ciuperceni,dar cam prin toate satele e daramat,si peticit aiurea
|
Quote:
Iti recomand sa vii pe Severin pentru ca este drumul foarte bun! |
Tg-Jiu -- Petrosani -- Hateg -- Hunedoara (nu pe Calan) .. stie cineva ceva?
|
e ok drumul,mai putin pana la petrosani
|
Rotitza am văzut că ai scos maşinuţa la plimbare prin oraş .E crimă . Baftă cu ea in continuare.
|
ms,oricum mai am multe d facut
|
Caut pe cineva care merge la Bucuresti am nevoie de un transport .. platesc ..
Vreau sa iau 2 scaune de cielo de acolo .. daca poate cineva .. un semn la 0766552118 |
Salut. Am și eu o īntrebare... Există vreun atelier de dublat jante īn Tg Jiu ?
Mulțumesc! |
mi-e frica sa o mai tin parcata si in spatele blocului :|
http://www.gorjexclusiv.ro/eveniment...a-in-targ.html |
Ţiganii de la periferia oraşului se reorientează deoarece fierul vechi şi telefoanele nu mai reprezintă o sursă de venit . Merită să fie arşi .
|
am o cerere mai ciudata, ce nu are legatura cu domeniul auto, dar ma gandesc ca ma poate indruma cineva.
doresc sa aflu adresele unor magazine/shop-uri de reparat GSM-uri din Tg-Jiu, am pe cineva acolo care nu se descurca(in special din pricina varstei) si nu as vrea sa nimereasca la cineva care sa ia cat nu face reparatia, sau sa faca munca de mantuiala. Astept PM cu detalii. Va multumesc ! |
stie cineva care mai e starea drumului targu jiu - motru? am fost in august si era plin de criblura... :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning