![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
Bafta cu planetara sper sa o rezolvi cat mai repede |
Quote:
HUT |
fiule,ai nevoie d ajutor,ceri...
|
Quote:
cezar ... nu pot sa-ti cer tie ajutor,ca ajutor de fapt sunt bani,in mare parte, si daca-ti cer tie bani , tu , tatal meu , zic astia ca sufar de copil de bani gata :)) |
Quote:
Revenind la subiect, astept sa ti-o pui din nou "pe roti" si sa facem un shooting impreuna, cu ambele masini. Bafta in continuare |
Quote:
mereu am fost si vom fi vazuti diferit stii bine,k acolo sunt multi frustrati,multi inadaptati social si inkpabili sa reuseask singuri... credeam k ai invatat ceva petreknd atat timp cu mine |
Quote:
:) ma refeream la pustii ca mine de 18 ani care incep cu un diesel mic desi sustin ca-s pasionati de viteza si etc si bla bla .. intelegi tu :) si eu puteam sa mai stau un pic ,sa mai strang niste bani , si sa-mi iau asa ceva .. dar daca sustii ca esti pasionat de viteza si de cai putere si etc, iti iei un carci .. un g3 vr6 , un urs , ceva vechi care fuge catusi de putin .. in fine :) nu te ataca, n-avea nici o leg. cu tine ce-am scris eu mai sus .. :D pup |
nush ce dreaq se intampla, ca l-am sunat pe florica, m-am suit in masina, si i-am dat putin in fatza si in spate, 5 m ... cat sa faca roata o tura completa..
si n-a mai facut nimic, n-a mai troncanit , n-a mai sarit , n-a mai facut nimic, a mers cat se poate de in regula : / nu mai inteleg nimic ,s-a reparat singura ,diseara o sa vina florica pe la mine , s-o asculte, daca e planetara,maine o schimb, si duminica plec la buzau daca e ambreiaju .. n-am bani sa-l fac, si nici unde sa-l schimb , plm .. daca stie cineva ceva de o planetara spate stanga de urs , sa-mi zica si mie plz .. |
Succes Santos cu masina ca nu merita sa stea pe bara :)
|
Nu-ti tai nici un avant, ca o sa vezi cum creste inima in tine cand faci masina incetu cu incetu, cand mai iei o bara , un stop , un far ... etc ....cand te gandesti "mama tre sa dau 1000 pe jante" e greu ... da cand le pui pe masina , alte satisfactii vei avea ... plus ca vei avea mult mai multa grija de masina daca o faci din banii tai si incetu cu incetu ;) bafta in continuare
|
Quote:
i-am dat eu planetarele cu tot cu punte...suna-l ca poate te combini cu el!!! @quze-cata dreptate ai!!!! offffffffffffff!!!! |
Quote:
am vb cu taicamiu,el crede ca e grupu, imi dau foc, astept sa vina florica diseara, sa vedem ce zice si el , daca e grupu,nu vin la buzau, daca e planetara, ma ajuta stefan , imi da el o planetara, pun planetara, si fara burn`uri si cercuri pana la buzau si inapoi :P si dupa :P si etc :P |
1 Attachment(s)
1 burn
1 cerc :lol: timid,usor,incet ... primu burn din viata mea cu rwd , primu cerc daca se poate numi .. cerc.. din viata mea :D am incercat sa dau larg ptr ca .. pe loc ma gandeam ca nu o sa dea bine,fiind dif open .. |
bv . santos foarte tare . burn-u a scos ceva fum :-P e bine pt prima oara :D
|
omule...4 the first time...eu spun k e super tare :) burnu' a fost belea de tot (dak o tii asa, cu gumele o sa fie si prima si ultima oara :)) ) iar cerculetu a fost timid :D dar mai asteptam de acum. Tin sa iti spun ca imi place fff mult cum tia iesit masina, o imagine fff placuta :D Multa bafta si feresteo de neprevazut
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning