![]() |
Re: Targu Neamt
Ce va mai place shaorma ....la toti!
Daca va apucati de tuning pentru premii mai bine va lasati de meserie! Cand o sa incetati oare? CUm zice unu ceva nu se poate purta o discutie bazattta pe argumente decat din partea unora...ca resut cand nu au ce argumenta dau cu injurii si altele! VA rog sa va abtineti ca va vede o tara intreaga de membrii care au o pasiune pt masini nu pentru certuri despre a cui e masina tunata si a cui nu! "No ontre timp nu mai sunt posturile ..si mai bine asa:) |
Quote:
|
nu a pus nimeni nimik de aseara?
|
3 Attachment(s)
de la ultima intrunirea intre Targu Neamt si Pascani.....RESPECT
|
4 Attachment(s)
Pregatirea........
|
3 Attachment(s)
Desfasurarea.......atat cat se poate difuza "ascultatorilor"......
|
11 Attachment(s)
Rezultatul.......
|
6 Attachment(s)
sambata seara...la o samanta:D
|
https://www.youtube.com/watch?v=rwb_w3ESooQ Va asteptam pe viitor!!!
Fuioaga zile la baietii aia cu masinile de'mi ziceai pe mess! |
URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii. Se cauta: Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator. Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC. |
4 Attachment(s)
cateva poze:arrow:si scuza ti intarzierea dar am fost la servici si nu am avut cand
|
Ce-mi place la voi e ca la fiecare intalnire vad multe fete:)) Bien ar fi sa nu se plictiseasca peste un an 2 si sa fie c la noi ! Numa baieti in parcare:)
|
1 Attachment(s)
si filmuletu
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |