![]() |
Re: BZ 88 CVM
dc imi recuperez permisul ajung si eu !
|
ce ai patit cu permisul?viteza?
|
da,am avut 103 km/h in oras si mi l-au luat...
|
are cineva de vanzare motorase de geamuri electrice care pot fi puse pe dacie?
|
Quote:
|
nou ar fi doar un motor f7n pe care l-am achizitionat de la Victor (dacia if 85 bva) + evacuare.astazi mi-am cumparat suporti + tampoane motor noi si un radiator de dacia super nova + electroventilator.Astept sa gasesc si cutia de Renault Espace si apoi masina va merge la Gabi (tuner man) pt montaj.o zi buna!
|
Salut !
Ai ganduri mari cu ea :> Apropo,cati cai dezvolta acest motor f7n ca nu am gasit nimic pe internet despre acest motor. Este de 1700 cmc ? |
Motorul pe care īl am eu este 1.7 cmc cu injectie multipunct si are undeva la 90 de cai.cele monopunct am īnțeles ca au in jur de 75 de cai
|
motoarele de 1,7 cu injectie de pe renault 19 au cod f3n (chiar si victor zicea pe undeva prin topicul lui cred, ca e f3n).
acum sunt 3 tipuri de f3n(conform wikipedia): monopunct de 75/90cp si multipunct de 107cp. al tau daca nu ma insel ar trebui sa fie monopunctul de 90cp. |
pus un turbo pe el, cu interne stoc,la 0.6 scoate 150 hp
|
Quote:
|
Quote:
|
Greseala mea:f3n.eu am īnțeles ca este multipunct si are 90 de cai.imi doresc doar s meargă bine,sa fie fiabil.Nu imi trebuie viteza exagerata.pun preț mai mult pe aspectul exterior + altele.Consider ca acest motor plus o alta cutie vor fi suficiente.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze cu macaralele originale pt dacia,noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning