![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
Quote:
|
Cam bine bre nea Lafule;)...
|
Quote:
La capitolul frane am dat comanda de suportul de pompa dupa 540i E34,cu anexele de rigoare(la E34 pompa de frana e pozitionata tot in fata),si tija o sa o faca mihai. PS: felicitari pt E28-ul vostru:D:D:Dgrav rau!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Evenutal puteti incerca radiatorul din 740i, aia e cea mai groasa (cam 50mm) si marime maxima ce intra la e30. si puneti ventilator electric si nu folositi visco-ul. |
ce radiator ai pus?????ma intereseaza si pe mine care e cel mai subtire ca imi atinge vasco in el
|
Quote:
Anul asta daca vreti sa vedeti BMW-uri in accitune, veniti la Mariapocs (ungaria, aproape de granita) in august 23-24, o sa fie si KoE si campionat national + top 8 desfasurt noaptea. Un show de exceptie, cel putin anul trecut era ceva fascinant. |
1 Attachment(s)
Quote:
mai e unu la fel dar are grosime cu 2mm mai mult (34mm).Noi l-am preferat pe ala mai subtire:D:D:D |
ms......o sa incerc sa vad cat loc mai ramane
|
Quote:
Te stiam de undeva dar nu stiam de unde ... Vento ala nu are VR6 pe el ... cine ti-a zis e vrajitor ... are 1.6 sau 1.8 .... doar tobele , suspensia si jantele sunt pe el ... in rest e stock . Succes cu motorul si cand mai vi in Cta zi lu Mihai sa sune baietzii sa facem o brigada ... P.S. : Cu TRF m-am dat si eu si daca ti s-a parut ca trage grav inseamna ca trebuie sa te plimb cu pisica mea ... :D Nu ca TRF nu ar trage grav ... trage dar te-as lua sa faci o comparatie ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning