![]() |
Re: Bacalaureat 2008
e pusa reclama ca sa aduca vizite multe si automat ptr google adsense ;)
Bafta multa maine la mate tuturor!!! ;) |
hai ca mai avem putin si scapam:D
bafta maine |
Gata si geografia :D
Dificultate: 50/50 Mai am maine sportul, joi istoria si finish spre un final sper eu imbucurator :D Multa bafta la toti! |
Gata cu matematica :D :D :D :D mai am doua examene la specialitate si sport :D
|
gata si mate..
pfiu, ce a fost mai greu a trecut. m am luptat azi cu M1 :D a fost bine |
a fost foarte usor la mate,le faceam cu ochii inchisi:)))))))))))
sanatate celui care a inventat xeroxu:)))))))))) hai inca umpic maine, si la sport cred ca nu e prb(cel putin la mine nu),la voi? |
bineinteles ca nu e , doar dau bani.
in rest, nici nu stiu ce probe se dau. |
pai ai de ales
abdomene sau flotari alergat,saritura in lungime sarit la capra dribling cu mingea printre 5 jaloane........,handbal,baschet |
La mine la scoala la baie era un covor de cativ centimetri de variante rezolvate, carti, memoratoare :))
|
Mie mi-e frica la bio.Nu stiu mai nimic , defapt nimic
La mine in sala mai sunt 2 care dau bio si nici nu stau pe langa mine.Sper sa fie bine :)) |
Acuma am vazut si eu topicul :)
Orale: Romana - 10 Engleza - 10 Scris: Romana: am scris destul sper sa fie de un 6-7 :D Mate M2 am stiut deci de la 7 in sus Maine am la Asigurarea calitatii unde suna 0 , adica nu 0 ultima data cand am verificat adica la simulare am luat 3,6 deci > 0 Si joi am la istorie acolo chiar nu stiuuu. |
Accetabil subiectul m2 la matematica, a fost ok, dar ma tem maine ca de moarte la specialitate ca sunt 0, la simulare 2.1 :-s, mai am doar unu cu mine in sala care e inaintea mea dar greu cu vaca ca e zgarcit rau.Maine specialitate si pot sa zic ca am terminat ca la sport nu-mi fac probleme. Bafta la toti!
|
Eu una m-am plictisit si sictirit cu bacul asta...Sunt singura care a ramas fara emotii, ganduri negre si alte chestii saptamana asta?Bacul nu este nici pe departe atat de greu pe cat se spune!Din punctul meu de vedere nu s-a comparat nici macar cu unele teze din liceu. Lejer...In schimb toti sunt stresati, agitati cu bacu...ca vai, ca aia, ca ailalta. Ati invatat bine, nu, asta e.
|
Bafta! de joi incolo revenim in ale normalului :drunk:
|
De abia astept:D maine am fizica,sunt cam stresat :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning