![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Quote:
Cand s-au apucat sa construiasca 206-le original, i-au facut bara din fata, farurile, capota, parbriz, plafon, portiere fata, portiere spate, si cand au ajuns la portbagaj si-au dat seama ca au ramas fara tabla si nu au cum sa fabrice numarul de masini prevazute de planul de afaceri. Asa ca un maistru mai inventiv i-a zis muncitorului Jean-Pierre sa indese si el acolo o bucata mica de tabla prevazuta cu un geam pe post de capac in partea din spate, ca sa nu bata vantul cand merge masina in marsarier. Cam asta e. Hatch-ul e hidos. Mereu cand vedeam unul ma minunam cat de bine poate sa arate din fata, ce laterala misto are, si cand ajungeam la spate ziceam oh my god...godzilla a venit si a muscat din masina... De cand cu sedanul, i s-a facut dreptate bietului 206. |
Quote:
|
Quote:
|
E ok aaddrryyss, e părerea ta, dar o maşină nu "trebuie" să aibă portbgaj, nu toţi avem nevoie de el, nu se justifică īn toate cazurile.
Nu priviţi maşinile simplist, prin prisma anului 2009, găndiţi-vă ce evolutie de design a fost de la 205 la 206 (īn condiţiile īn care 205 a fost cel mai popular produs al mărcii, un record din toate punctele de vedere, si o maşină excelentă, cel puţin primul gti pot spune cu māna pe inimă că aşa e) iar noutatea a fost şocantă, rezultānd cel mai bun urmas posibil. Acum, ţinānd cont de ceea ce am scris, te las să-ţi īnchipui cum ar fi aratat 205-ul cu portbagaj şi apoi te las să te gāndeşti de ce 206 nu a fost un sedan īn 3 volume pānă sa aibă Peugeot proasta inspiratie de a socate bani din orice şi să facă din ... bici, la o fabrică din Iran, din plastice ieftine şi finisaje de doi bani... |
2 Attachment(s)
Subscriu spusele lui Aleks,dar eu īţi arăt doar atāt dacă tu consideri că este ok să faci din primu' model sedan doar cu o aripă mai mare,măcar nu au pus şi ei alte stopuri să o facă mai diferit de cel normal sincer,e dezgustător!
Quote:
|
3 Attachment(s)
2008 SsangYong C200 e urata?? fiecare firma constructoare de masini are cate un model sau 2 urat!
|
|
gen dacia liberta
|
Mda, seria 5 gt chiar este oribila. Ma asteptam la mai multe din partea BMW, care rar a scos masini urate.
|
ma mir ca mai vede cineva cat de scarboasa este
|
Exact la asta mă gāndeam şi eu, cum de mai sunt oameni cu simtul esteticului pe aceeaşi direcţie cu al meu :)
|
ma doare inima cand vad ca-i bmw:cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: