Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

florin_andrey86 07-02-11 11:06

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by MH69XXX (Post 4061365)
cateva poze, are volan cu airbag si folie pe geamuri care nu erau in poze

la interior propun urmatoarele modificari
- pe bord si pe fetele de usi pus autocolant carbon 3D, acolo unde este plastic respectiv mahon
- alta nuca la schimbator
- alta husa la schimbator tot piele (stiu pe cineva care se ocupa si face calitate, ieri i-am trimis si eu ceva)
- o linie audio ( pt asta ai nevoie de ajutoru lu grasu' el e expert audio)
- plafoniera si toate becurile din interior schimbate
- ar mai fi si volanul de "retapitat" dar in 2 culori asemanator cu schimbatoril
- frana de mana tot impracata in piele

acum mai asteapta si propuneri de la ceilalti si totodata si parerea lor in leg cu ceea ce am scris eu mai sus.

respect

DJBOSS 07-02-11 12:23

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4061093)
mane, am o propunere pt tine si cred ca e si o idee foarte buna care cred ca o sa-ti placa,

pastreaza tu lancia si inscrio pe bulgari, nu are rost sa o vinzi, ma tot uitai la pozele ei masina arat bine, are si dotarii, si are si asa o tenta de sportiv
ca e cu haion si astea cam au tenta asta
la exterior iti mai trebuie jante, folie pe geamuri, si un eleron inalt si asta este
ce zici?

vinzi dacia si cu o mica diferenta rezolvi problemele.

ce parerea aveti colegilor

masina o gasiti aici
https://forum.4tuning.ro/178-lancia/2...ml#post4061089

Aseara am vanduto pe 200 euro si un laptop
Se ivesc si alte ocazi pe care nu o sa le mai ratez,intradevar masina era minunata

florin_andrey86 20-02-11 22:24

Daca masina mea se dovedeste de succes , NSL va spune ca sunt din NSL , iar SRC va declara ca sunt cetatean al lumii.
Daca masina mea se va dovedi neadevarata, SRC va afirma ca sunt din NSL, iar NSL va declara ca sunt un tigan .

Gangstah 21-02-11 15:55

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4104565)
Daca masina mea se dovedeste de succes , NSL va spune ca sunt din NSL , iar SRC va declara ca sunt cetatean al lumii.
Daca masina mea se va dovedi neadevarata, SRC va afirma ca sunt din NSL, iar NSL va declara ca sunt un tigan .

termina cu atacurile......

DoDo NSL 22-02-11 23:49

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4104565)

ba deja imi sare tot calmul si toata amabilitatea...
cum p**a mea poti sa fii in halu' asta...cand ne vedem live nu zici nimic si nu deschizi deloc subiectu' despre asa ceva ... iar pe net mereu sari cu atacuri ascunse si bla'bla'bla'uri de tot c*c*tul ... cand vreodata NSL s-a laudat cu cineva care nu era membru...sau cand vreodata eu sau cineva din NSL s-a laudat cu tine ??? Baaaaaaaa !!! baga-ti mintile alea odata in cap , inceteaza cu prostiile tale si vezi-ti de SRC...de 1 an de zile e trecuta toata faza , v-am lasat sa va faceti tot ce vreti...te gasisi tu acum sa spui ca daca masina ta va fi un succes se va lauda NSL cu tine... viseaza in continuare ! nu e nimeni curios de tine sau de masina ta , care sincer , ai idei bune , dar ideile alea se foloseau cu mult timp in urma in NSL Romania !!!

Florin , deja imi sar toti dracii ... da-o in masa de vrajeala proasta...
ti-a mai zis tie ceva de NSL ? eu tot timpu' aud vorbe de la tine si de la fostii mei "prieteni" .. gata ! termina ... vezi'ti de masinile tale , de proiectele tale , de clubu' tau , de tine ! da?

Nu te obosi sa dai reply la ce am zis eu , si incearca sa nu mai pronunti niciodata literele care au facut istorie in Romania : NSL !!!

DJBOSS 23-02-11 21:17

6 Attachment(s)
Ceva poze de sezon
Sa lasam prostiile de-o parte sa fim mai buni si sa ne mai stragem si noi mai multi prin oras sa ne auzim , cu bine .

LauGSI 08-03-11 05:11

Re: Vand OPEL ASTRA GSI

1 Attachment(s)
Vand opel astra GSI 2.0 8V, evacuare sport, jenti, trapa , culoare: albastru + alb dupa cum se vede si in poza majoritatea cunosc masina. Nr tel: 0746/ 290335

DJBOSS 08-03-11 09:24

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 4151695)
Vand opel astra GSI 2.0 8V, evacuare sport, jenti, trapa , culoare: albastru + alb dupa cum se vede si in poza majoritatea cunosc masina. Nr tel: 0746/ 290335

Ba tigane da tu vorbesti serios :( cand m-am intalnit cu tine in trafic si mi-ai zis nu mi-a venit sa cred am zis ca faci baza dar vadca chiar esti chitit sa vinzi masina :lol: Multa bafta pretu este chiar foarte bun

GJ 64 GAB 09-03-11 01:01

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 4151695)

Maşina asta am văzut-o la mine la ţară! Foarte frumoasă!
Am impresia că poza e făcută în Motru, la bancă. Baftă la vânzare

LauGSI 10-03-11 21:26

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4154549)
Maşina asta am văzut-o la mine la ţară! Foarte frumoasă!
Am impresia că poza e făcută în Motru, la bancă. Baftă la vânzare

Nu stiu de unde esti tu de la tara dar masina e din Severin iar poza e facuta in Severin la teatru langa sediu Romtelecom...:D

GJ 64 GAB 11-03-11 00:12

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 4159726)
Nu stiu de unde esti tu de la tara dar masina e din Severin iar poza e facuta in Severin la teatru langa sediu Romtelecom...:D

Greşeala mea... Maşina am văzut-o prin Valea Perilor ( pe lângă Motru ) Era parcată la o casă pe dreapta !

Gangstah 11-03-11 21:25

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4160175)
Greşeala mea.

culmea ...azi mergand prin Severin am vazut un astra, nu stiu daca si gsi,negru cu aceeasi schema de culori pt jante ca si masina lui laurentiu...ziceai ca e masina lui dar neagra....frumos,vad ca ai priza la lume,simte-te barosan ca ai lansat o moda!!!

LauGSI 11-03-11 22:30

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4162402)
culmea ...azi mergand prin Severin am vazut un astra, nu stiu daca si gsi,negru cu aceeasi schema de culori pt jante ca si masina lui laurentiu...ziceai ca e masina lui dar neagra....frumos,vad ca ai priza la lume,simte-te barosan ca ai lansat o moda!!!

Merci grasule da oricum numai una e MH 20 LAU...OPEL ASTRA GSI..:P

DJBOSS 16-03-11 23:37

10 Attachment(s)
Uni mai muncesc dar se si mai aud prin oras :lol::lol::lol: ceva strangeri nocturne
Si am facut si un mic gratar =)))

ovidiu89 16-03-11 23:46

3 Attachment(s)
Leduri auto de vanzare si Comenzi piese auto si accesorii de pe ebay.com , ebay.co.uk si ebay.de

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning