Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

xgeox 01-02-10 15:14

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3026442)
am incercat cu moxul si nu merge, o sa incerc cu cheia sau cheia franceza, zilele astea, am un prieten care are garaj si se ocupa cu reparatii si are o mare varietate de chei.
Mersi denees ca mi-ai zis ca este sens invers.
Cu ocazia asta ii multumesc si lui xge0x pt site-ul acela interesant.

Cu placere.

xgeox 01-02-10 15:15

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3030537)
am vazut ca vrei sa-ti iei si o furca... iti recomand Marzocchi AM pe 2006 cel mult 2007 pt ca din 2008 furcile marzocchi sunt facute in taiwan cu AL din china :| deci zob :) si cunosc cativa baieti care au probl cu 888 sau 66.Eu de ex am Drop Off asta din 2006 si nu are absolut nimic. Odata am fost sa-i fac service-ul sa-mi schimbe simeringurile si uleiul. Numai eu stiu cat am sarit si am trantit-o :)si n-are nimic

De anul asta 66 si 888 se fac din nou in Italia.

alynex 01-02-10 15:38

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3038476)
marfa bike`ul :> ...e o chestie de care nu sunt lamurit.. nu tzi`e tarsha sa mergi fara frane??? adik eu am amintiri neplacute din cauza franelor si luminilor pe timp de noapte:D

Multumesc!
Nam probleme.Am reflexe ascutite, si imi place mai mult asa e mai periculos:rolleyes2, mai palpitant e altfel:D

gabi1294 01-02-10 17:01

stiti cumva pt o foaie cu Placi: 48-38-28T ...stiti cumva ce lungime trebuie pt axul de la monobloc??? si inca o chestie... e vreo diferenta intre pinioane shimano mf-tz06 si shimano TOURNEY MF-TZ20 ???

koozika 01-02-10 17:23

nu stiti cam la ce preturi sunt cauciucurile de 26" latime:2.10 sau 2.30??

gabi1294 01-02-10 17:34

Quote:

Originally Posted by koozika (Post 3039030)
nu stiti cam la ce preturi sunt cauciucurile de 26" latime:2.10 sau 2.30??

http://playbike.ro/produs.php?id_produs=322

http://bikezone.ro/Cauciuc-Schwalbe-...quot--188.html

http://www.bikexpert.ro/catalog/26-c...sort=4a&page=1

gabi1294 02-02-10 06:56

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3038947)
stiti cumva pt o foaie cu Placi: 48-38-28T ...stiti cumva ce lungime trebuie pt axul de la monobloc??? si inca o chestie... e vreo diferenta intre pinioane shimano mf-tz06 si shimano TOURNEY MF-TZ20 ???

????:?::?::?::?::?:

LAZ'u 02-02-10 08:52

Salut baieti, stiu ca poate o sa va amuzati, dar eu am o bicicleta DHS destul de veche cu suspensii fata spate si as vrea sa ma apuc de ea sa ii schimb toate mecanismele si poate si furca dar as vrea sa pastrez cadrul, as avea nevoie de niste YM-uri de la voi care va pricepeti sa imi trimiteti pe privat. Va multumesc anticipat.

D.Y ¬ 02-02-10 10:32

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 3041242)
Salut baieti, stiu ca poate o sa va amuzati, dar eu am o bicicleta DHS destul de veche cu suspensii fata spate si as vrea sa ma apuc de ea sa ii schimb toate mecanismele si poate si furca dar as vrea sa pastrez cadrul, as avea nevoie de niste YM-uri de la voi care va pricepeti sa imi trimiteti pe privat. Va multumesc anticipat.

Pai de ce ai nevoie? Spune ce planuri ai.. şi se rezolvă..

radu715 02-02-10 10:40

Quote:

Salut , nu am avea de ce sa radem , pai eu sunt de parere ca cel mai important lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere cand iti cumperi furca , sa cauti ceva cu gatul de 1" .. ceea ce se gaseste destul de greu ...

Uite id meu : radu715

Ingerasul99 02-02-10 13:44

Quote:

Esti exact ca si mine.

Emy_bike 02-02-10 14:14

:)) lol

koozika 02-02-10 16:49

ce ziceti...un spray(vopsea) ajunge sa vopsesc bicicleta?
si ce marca recomandati...vreau sa-l fac negru mat...daca ati folosit vopsea spray negru mat de la ce firma sa cumpar?Am auzit ca duplicolor ii bun...pe mine ma intereseaza sa iasa mat de tot:twisted:
Si ce ziceti...arata fain cadrul si tot..furca cu negru mat ,iar jentile albe?eu asa m-am gandit sa-l fac:Dastept ceva pareri

alynex 02-02-10 17:16

Arata bine ca e contrast mare intre ele.
Duplicolor e foarte bun.Insa 1 nu cred ca o sa iti ajunga.Ia doua ca sa dai straturile calumea.

gabi1294 02-02-10 17:18

Quote:

poze ceva:>:>:>???:?::?::?:

All times are GMT +2. The time now is 23:34.

- Copyright 2026 4Tuning