![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nam probleme.Am reflexe ascutite, si imi place mai mult asa e mai periculos:rolleyes2, mai palpitant e altfel:D |
stiti cumva pt o foaie cu Placi: 48-38-28T ...stiti cumva ce lungime trebuie pt axul de la monobloc??? si inca o chestie... e vreo diferenta intre pinioane shimano mf-tz06 si shimano TOURNEY MF-TZ20 ???
|
nu stiti cam la ce preturi sunt cauciucurile de 26" latime:2.10 sau 2.30??
|
Quote:
http://bikezone.ro/Cauciuc-Schwalbe-...quot--188.html http://www.bikexpert.ro/catalog/26-c...sort=4a&page=1 |
Quote:
|
Salut baieti, stiu ca poate o sa va amuzati, dar eu am o bicicleta DHS destul de veche cu suspensii fata spate si as vrea sa ma apuc de ea sa ii schimb toate mecanismele si poate si furca dar as vrea sa pastrez cadrul, as avea nevoie de niste YM-uri de la voi care va pricepeti sa imi trimiteti pe privat. Va multumesc anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
Uite id meu : radu715 |
Quote:
|
:)) lol
|
ce ziceti...un spray(vopsea) ajunge sa vopsesc bicicleta?
si ce marca recomandati...vreau sa-l fac negru mat...daca ati folosit vopsea spray negru mat de la ce firma sa cumpar?Am auzit ca duplicolor ii bun...pe mine ma intereseaza sa iasa mat de tot:twisted: Si ce ziceti...arata fain cadrul si tot..furca cu negru mat ,iar jentile albe?eu asa m-am gandit sa-l fac:Dastept ceva pareri |
Arata bine ca e contrast mare intre ele.
Duplicolor e foarte bun.Insa 1 nu cred ca o sa iti ajunga.Ia doua ca sa dai straturile calumea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning