![]() |
Re: Masini tari din Iasi si imprejurimi
costy_micro : Nu e nevoie sa te simti onorat pentu cateva cuvinte, tu ar trebui sa fii mandru pentru ceea ce detii!
W124-ul coupe l-am vazut live, foarte frumos si in acelasi timp cam rarut pe la noi, Rekord-ul C o masina cu mult potential si agresiva! are motorul de 1.9 sau s-a facut swap cu ceva mai nervos? O ultima intrebare as avea: As putea sa trec si eu o data sa iti admir jantele si W114-le? |
mai este de lucru la cateva masini..dar intr-o luna vor iesi toate la strada;);)..deci fitzi cu ochii in 4:twisted::twisted::twisted:
|
daca vreti sa-l vedeti pe tipul cu mustangu decapotabil , mergeti in copou noaptea ... am fost vreo 3 nopti la o plimbare prin copou , si l-am vazut pe tip de in fiecare seara :)
|
pt ce sa il vad pe 'tipu cu mustangu'
|
Quote:
Quote:
|
De fiecare data cand vin in Iasi vad un cls 63 amg cu o culoare foarte frumoasa.A pozat cineva masina?
|
Am prins un R8 de Bucuresti , un Skyline (cu nr de Anglia), Lambo pe Copou si am fost acasa la domnu cu Morgan....nu mai am nici un program de edidat..imediat cum fac rost,pun pozele :) ! Am mai vazut de vreo 3 ori DBS'ul da tot nu l-am prins.
|
Pune we pozele asa..tii lumea in suspans :lol:
|
Skyline'ul l-am vazut si eu astazi , foarte frumoasa masina ...
|
|
2 Attachment(s)
Skyne-ul e un model R33, ma intreb ce are sub capota:lol:
|
TIM , am vazut BMW chiar ieri, dar parca era o fata la volan
|
Si ce, nu are voie fata sa conduca M3? :)
Faza tare e ca in ciuda ideei ca femeile nu stiu sa conduca sportiv, Roax demonstreaza contrariul ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Morgan Aero 8,se aude foarte frumos...am lucrat-o intr-un program de ***,photoshop'ul imi da eroare,daca avea photoshop'ul iesea mult mai bine....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning