![]() |
Re: Colantari auto profesionale
9 Attachment(s)
Quote:
Avem alb mat, negru mat, gri mat si toate foliie colorate pentru stopuri pe stoc. Garantia este de 12 luni pentru manopera. Materialele sunt garantate 4 ani. Stai linistit. Nu se exfoliaza. Decat daca ai probleme cu vopseaua sau lacul. Mai jos ai cateva poze din noile lucrari. |
8 Attachment(s)
Bentley Continental colantat cu folie carbon antracit.
|
Spune-mi te rog un pret pt a colata toata masina in negru mat iar capota in carbon... pt un audi a4 b5 berlina!
Multumesc! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Timp de executie: 3 ore. Garantie: 12 luni. |
Quote:
Timp de executie: 8 ore. |
As dori si eu un exemplu de MOV / VIOLET - Mat / Lucios ...si daca trimiteti in tara ...Multumesc !
|
Quote:
|
sal
un pretz la un plafon si stalpii dintre geamurii la un symbol negru lucios? multumesc |
Quote:
Pretul este de 170 ron. Timp de executie: 45 minute. |
9 Attachment(s)
Still workin'...
Din RAHAT BICI NU SE FACE. Insa incerci. Nu iese intotdeauna. Perseverenta este mama succesului. Colantare in alb a unei masini pe care nu dadeai 2 bani d.p.d.v. al vopselei |
niste modele care ar merge pe o masina visinie aveti cumva?
mersi mult |
Quote:
Te rog sa imi spui ce masina ai, ce an de fabricatie are sau sa imi trimiti o poza pe [email protected]. De asemenea, trebuia sa ne spui pe mail cu ce te ocupi (conteaza in conceptul grafic; nu poti sa pui o poza cu o pipitza dezbracata pe capota unui director de vanzari ca il nenorocesti), ce hobby-uri ai si ce masina visezi sa ai peste 3-5 ani. Imi cer scuze ca suna ca un test psihologic, dar sa stii ca toate astea conteaza in momentul in care un grafician incepe sa schiteze o macheta. De asemenea, ar fi bine sa trimiti totul pe [email protected] / [email protected] pentru a primi un raspuns cat mai rapid. |
salutare
Un mercedes C180 din 94 .. vreau sa il fac tot carbon din (albastru metalizat) .. cat ma coasta ... timp de executie ?? ... Si acceasi intrebare (tre sa ajung la rar dupa aia sa ii schimb talonu ? ... ce culoare ii va trece ?:D ) Multam |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning