![]() |
Re: Intalniri...
Si eu vin la SV daca am un locsor intr-o masina.;)
|
eu vin 100%. o sa stabilim la ce ora ne vedem si unde sa merge toti odata. dar nu ca data trecuta sa vin 2-3 :)).....cu respect!!!!!
|
poate facem si coloana de data asta
|
Prezent si eu daca se face coloana. Dar haideti sa incercam sa mergem incet sa fim unul dupa altul, si nu fiecare cum apuca, depasiri si etc :D
|
Quote:
|
Nuu, nu-mi fac eu probleme de astea.. mai degraba mi-e frica sa nu tineti voi pasu cu mine :))) da zic ca ar fi frumos sa mergem linistit unu dupa altu.. ca asa daca se baga depasiri viteza si asa mai departe.. ajungem aiurea, nu mai ajungem in coloana.
|
De unde stii ca nu vine cu furia neagra?:D Daca mergeti asa de multi inseamna ca gasesc si eu un loc, nu?
|
3Xtreme cred ca o sa mergi cu mine. se pare ca va fi un locusor pt tine!!!!!
|
LA 10:30 Sambata in valea de la iesirea din oras pe partea dreapta langa padurice e bine daca ne vedem toti sa facem coloana? e loc destul acolo de parcare in cazul in care vin mai multi.
|
Andrei, esti prea optimist.:D
Ionut, merci.;) |
pana la urma unde se desfasoara??? la CARREFOUR sau la IULIUS MALL ?:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e, ca pe strada principala ne vedem mai usor:P
|
deci Sambata ora 10:30 care si cum vreti sa facem coloana spre suceava ne vedem in valea de la iesirea din oras pe partea dreapta in fatza la padurice. Speram sa fim in numar cat mai mare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning