![]() |
Re: Dacia mea
Cred ca daca trec pacolo si te prind in toiul vopsitului ma aleg si eu cu un strat de vopsea.:))Oricum lasand gluma la o parte eu am mare incredere ca o sa iasa ceva frumos,multa bafta. P.S. Mishto acolo la voi in oras,am fost in vizita si am ramas un pic impresionat
|
cand mai vii randul viitor dane si noua un semnal...ne vedem:D
daca tot avem pasiunea asta comnuna pt mashini:D |
Imi pare rau ca nu am dat nici un semnal,am stat si 2 zile,am cutreierat centrul si e o placere sa te plimbi pe acolo cu masina,sosele bune si "peisaje" pe masura.Nu cred ca m ajung curand dar mi-as dori.
|
noah lasa ca randul viitor o sa stii c eai de facut:)......pana atunci sa revenim ontopic:) care mai are ceva de spus? :D speak now or for ever hold your peace.....(nu ma criticatzi ca nush daca am scris bine)
|
2 Attachment(s)
Cam asa mi-o imaginez eu :-)
|
misto capota.. negru mat ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S.: Sergiu vedeta :D |
|
ms pt poza virtuala:X:X:X ...chiar nu mi-o imaginam:X:X:X...ms mult:X...dar paint jobul va mai avea o surpriza mare:D..pt cunoscatori...nu va spun ce...pana nu va fi vopsita:D:X
|
Quote:
|
Quote:
bafta!!! |
ziber si cu mine suntem singurii care stiu de marea surpriza...sper sa va placa...si in primul rand sper sa imi placa mie:P
shorty ms pt urari >: D< ps.:oricum la WEST SIDE TUNING EVENT ...BTL-u o fost cel mai tare......inafara de femei care au fost pe primul loc in preferintzale tuturor:X FELICITARI ORGANIZATORILOR:D |
O fi frumoasa culoarea....... ..
|
5 Attachment(s)
Quote:
usile.... :rolleyes2 |
In locul lu ziber nu iti faceam deloc masina !
Nu o spun cu rautate dar nu pot sa ineleg nici in ruptul capului de ce te incapatanezi sa nu cumperi 4 usi noi si preferi sa pui 5 kg de chit pe fiecare din ele ... nu pot intelege de ce preferi sa muncesti mult si sa iti bati joc de tine si de banii tai. 4 usi nu te costau mai mult de 200 ron in dezmembrari ... Acum sa revin la partea cu ce ai mesterit tu mai sus ... jantele alea le-ai izolat foarte prost, puteai sa vorbesti cu Norbi si ti le izola el bine ... nu le-ai finisat cum trebuie, in poze se vede clar ca nu le-ai muncit pe cat aveau nevoie ... Motor Rosu, cutie Argintie, Masina Portocalie , Plafon negru, Maruntisuri Portocalii ... vezi ca mai are ziber niste alb, verde, albastru pe acolo ... Asculta ce iti spune prostu ala de Ziber ca nu iti spune degeaba ! Poti fi linistit ca nu iti da sfaturi proaste, nu cred ca ii este teama ca la final vei avea tu o Dacie mai frumoasa decat Golful lui si el va fi invidios ... Ai mai progresat in bine ... dar daca revii iar la obiceiuri de spuma poliuretanica + chit de fibra peste si iata fetele de usi n-ai facut nimic cu masina asta! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning