Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

26WRC 20-09-07 18:05

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

e din piatra sau a fost in vizita??

shmen_dj 20-09-07 18:44

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1110404)
e din piatra sau a fost in vizita??

nu shtiu l-am vazut ieri... in fatza la central...shi astazi knd sa fugarea cu un bmw...

Ali_ump 20-09-07 19:12

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1110041)
una bucata mertz :D

unde se gaseste o firma pt autocolante la comanda? ..sau ceva de genu asta? ..undeva in pn dac se poate..stie cineva ?

La B&B stiam ca fac ....inceaca acolo

morpheusmaster 20-09-07 20:14

vin si eu cu una :) de unde gasesc niste huse pentru masina dar nu din material textil (stiti mai toti la c ma refer) ...nu conteaza daca e site sau adresa...need help :)

Ali_ump 20-09-07 20:18

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1110617)
vin si eu cu una :) de unde gasesc niste huse pentru masina dar nu din material textil (stiti mai toti la c ma refer) ...nu conteaza daca e site sau adresa...need help :)

In Piatra Neamt la Cokteil Tuning ....sa iti dau un pic un link ...sau iti dau un private cu nr de telefon ...

VaLeX 20-09-07 20:34

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1110491)
La B&B stiam ca fac ....inceaca acolo

unde anume e asta? :-? ..ce zona ? zi'mi ceva mai importat de pe langa sa'mi dau si eu seama :| ..ca n'am auzit pana acu de b&b

buddy_lexx 20-09-07 22:09

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1110656)
unde anume e asta? :-? ..ce zona ? zi'mi ceva mai importat de pe langa sa'mi dau si eu seama :| ..ca n'am auzit pana acu de b&b

poate iar luam teapa wa VaLeX :))))
"domn`le aici facem indicatoare rutiere!!" =)))))))))))))

VaLeX 20-09-07 22:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1110815)
poate iar luam teapa wa VaLeX :))))
"domn`le aici facem indicatoare rutiere!!" =)))))))))))))

:)))))))))) lasa ca vdm, ne plimbam si noi :lol: , u stii unde'i ?

buddy_lexx 20-09-07 22:17

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1110829)
:)))))))))) lasa ca vdm, ne plimbam si noi :lol: , u stii unde'i ?

hmm..se poate afla..nu`i bai...dar ..vba ta..ne plimbam noi pan gasim..:)) ..da sa fim ajutati si d vreme..k la frigu kare e ...nu fac prostia d a iesi la plimbari:)) dkt in kaz d urgenta

VaLeX 20-09-07 22:23

maine dac mergem ca dupa aia am treaba aia ..stii u :cry: , mai vb maine dac facem ceva ;)

buddy_lexx 20-09-07 22:27

mai discutam noi bro`....nu`i grav:D

fratilor azi am apucat si eu sa vad passatu lui dan...si ..am ramas placut impresionat de schimbare...super fain...si eleronu ala...arata ..super..!

Ali_ump 20-09-07 23:45

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1110868)
mai discutam noi bro`....nu`i grav:D

fratilor azi am apucat si eu sa vad passatu lui dan...si ..am ramas placut impresionat de schimbare...super fain...si eleronu ala...arata ..super..!

Desi la prima vedere pare kitch ...e foarte misto eleronu ...nush unde l-a gasit ca nu a vrut sa imi zica ....dar noaptea face senzatie ...o sa il vedeti maine seara la intalnire si cu neoanele puse ;)

buddy_lexx 21-09-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1111055)
Desi la prima vedere pare kitch ...e foarte misto eleronu ...nush unde l-a gasit ca nu a vrut sa imi zica ....dar noaptea face senzatie ...o sa il vedeti maine seara la intalnire si cu neoanele puse ;)

eu noaptea l`am vazut..si mi s`o parut tare k reflecta lumina si avea o culoare f f mijto.. imi place cum a iesit ce sa mai..:)

Ali_ump 21-09-07 18:46

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1111760)
eu noaptea l`am vazut..si mi s`o parut tare k reflecta lumina si avea o culoare f f mijto.. imi place cum a iesit ce sa mai..:)

In seara asta la intalnire vor face senzatie ...Passatul si Fiatul Stilo ambele sunt gata de show off ;)

VaLeX 22-09-07 20:28

cine stie unde s-a mutat cimitirul de masini , era la iesire din pn spre Bacau ..stie cineva unde'i acu ?

All times are GMT +2. The time now is 14:16.

- Copyright 2026 4Tuning